vanderB. Odesláno 17. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2013 Všecko super! Ještě jsem dostal dárek a slevu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 18. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2013 Vše OK, doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 Nákup vystěžejkovače proběhl naprosto v pořádku. Děkuji a těším se na canvas řemínek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 19. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2013 zrno mi sil desatery remeny na kapotu, dvacatery kapsy na listovy pera, tri vopasky, asi dvacatery remeny a pokazdy maximalni spokojenost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rampelnik Odesláno 20. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2013 Dneska dorazil řemen od Zrna. Perfektní práce, přesně podle domluvy. Férovej obchod, těším se na další a díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2014 Má cenu sem vůbec ještě něco psát? Zrno mi dělal suprový řemen na Seika, to jsem sem tenkrát ani nenapsal, včera jsem si řekl o opasek, co měl "na skladě" - druhý den (dnes) mi ho dovezl upravený na moji velikost až pod nos Díky, pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Dorazil řemeslně výborně provedený opasek. Vše proběhlo perfektně dle dohody. Takže byť je to tu psáno mnohokrát, tak musím napsat, díky za obchod a rozhodně doporučuju ostatním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 8. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2014 Parádní opasek bleskurychle dorazil. Jednoznačně doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 15. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2014 Také se připojím ke spokojeným klientům. Díky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník PavelB Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Sice to je noseni drivi do lesa, ale take musim Otu dale doporucit. Remen dorazil pekelne rychle, je krasny a ja se uz tesim na dalsi. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 27. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2014 Díky za slušivý canvas: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2014 (upraveno) Po dlouhe dobe zakoupen u mistra novy remen,neznam lepsiho a ochotnejsiho nadsence do hodinek a remenu, diky Oto! Upraveno 11. února 2014 uživatelem paolous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cema Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2014 Druhý obchod, maximální spokojenost, doporučuji. díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Řemeny mám od Oty dva a maximální spokojenost. A dneska si ode mě Ota koupil hodinky, doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2014 Vstřícné jednání a bezproblémový obchod. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2014 Včera jsem objednal a dnes ráno jsem měl řemen na ruce, a to včetně dovozu. Ota je rychlý, spolehlivý a navíc velkej sympaťák. Díky za obchod Oto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solidus Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2014 Absolutně bez problémů - děkuji a přidávám doporučení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Asi uz je to zbytecny sem psat, ale vse ok dle domluvy. Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 S Otou je radost obchodovat a o kvalite ani nemuvim... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 11. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2014 Ota je frajer, paradni prace, dekuji moc a priste zas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se