Tomas_2002 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Já už se hrozně těším, až přeloží do češtiny Pillars of Eternity. Nemyslím, že jsem nějak špatný angličtinář, domluvil jsem se vždycky v pohodě, ale tady je těch textů tolik, že mě to po dvou hodinách přestalo bavit číst :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gandalf Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 daj nejaky popis, videl som len par zaberov a celkom sa to zdalo zaujimaveZatím došlo jen na instalaci ovládání, ale grafika vypadá dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tico1 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Keby niekto chcel, tak mám kupón na "Zaklínač 3: Divoký hon" (PC), ktorý som dostal k novej grafike. Táto séria ma minula, takže ak napíšete SZ, pošlem vám ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomNguyen Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2015 Hraju teď Dragon Age 1, nedá se z toho odtrhnout a mám se učit na zkoušky Jinak to střídám s Rome: Total War Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondra.palas Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Já už se hrozně těším, až přeloží do češtiny Pillars of Eternity. Nemyslím, že jsem nějak špatný angličtinář, domluvil jsem se vždycky v pohodě, ale tady je těch textů tolik, že mě to po dvou hodinách přestalo bavit číst :-) Jsem na tom úplně stejně. Výborná hra, návrat k základním herním principům. Bavilo mě to, ale množství textu, který jsem musel aspoň napůl přelouskat mě nakonec odradilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Je tu někdo kdo někdy král tu blbůstku The Sims 1,2,3,4? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Dcera to hrála, když jí bylo 10. Nejvíc se jí líbil strom, na kterým rostly peníze. Ty to fakt hraješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 14. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2015 Dcera to hrála, když jí bylo 10. Nejvíc se jí líbil strom, na kterým rostly peníze. Ty to fakt hraješ? Nene paří to segra, ale 1ku jsem hrával x let zpátky :-). Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Kurnik, teď jsem se mrknul na statistiky Battlefield3 a mám skoro 900 hodin odehraných, tvl tomu se říká náklady obětovaných příležitostí mna si inspiroval,ze som si pozrel hodnoty na Gran Turismo 3, co som kedysi dost hravaltak ten kredit aj mna prekvapil.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Ja bych potreboval vice casu.GTA5 mame s klukama rozehrany heisty,singl je rozehrany na 80 procent.Do toho sedime 3 krat tydne vecer u TLOU multiplayeru ,nehorazna zabava a to jsme vsechno starsi panove,mladej harant do 30ti je tam jen jeden.K tomu se mi v supliku povaluje Asassins Unity ,Day Light , no a v utery dorazi Zaklinac 3 v cestine,kde si s lokalizaci opravdu vyhrali..... https://www.facebook.com/notes/700036990122468/Jsem zvedavy,jak to doma pani oceni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Začal jsem včera hrýt Wolfenstein: Old Blood :-) A je to super :-) Scénka s Grammar Nazi mě rozesmála na celý kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j3ykobim Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Aha, vy myslíte počítačové hry... A já chtěl napsat, že jsme hrávali Kamennou tvář (podrobnosti nechtějte)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Podrobnosti zná každej ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JPS Odesláno 29. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2015 Stone Face je Urban legend! Něco jako Dirty Sanchez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 (upraveno) Vidim ze stranku nazad sa tu pise o AVP, tak z tej serie podla mna za nieco stoji len ta povodna, ta sa hrava este dnes. Da sa kupit na steame za par drobnych a ked najdes dobry server, je to este aj dnes slusna zabava. Zbytok boli IMO vsetko zmetky.... este ako tak usla ta uplne posledna, tam sa trochu vratili ku korenom, ale k dokonalosti povodneho pocinu tomu stale hodny kus chybalo, najviac to zabijal neprehladny a nevyvazeny multiplayer (teda ak nepocitam otravne stroboskopicke blikanie celeho prostredia, ktore podla mna nejednemu decku privodilo epilepsiu). Uplna katastrofa to nie je a singleplayer ma celkom spad, ale je kratky a multiplayer je dnes pase, lebo to poriadne uz nikto nehra. oprava: do mojho prispevku sa nepocita posledny pocin (Isolation) nakolko to nie je klasicka strielacka ale survival hororovka a na to mna nuzije Upraveno 30. května 2015 uživatelem cali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2015 Nedávno jsem pořídil Nintendo 3DS, hlavně abych si zapařil klasiky z dětství/dospívání. Super Mario Bros., Street Fighter II, Dragon Ninja, Street of Rage, Shinobi, Contra, a další. Zejména poslední jmenovaná gamesa je f*ckt hardcore - 3 životy a víc ani ťuk.Na dnešní poměry obtížnost skoro kosmická. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 31. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2015 Nedávno jsem pořídil Nintendo 3DS, hlavně abych si zapařil klasiky z dětství/dospívání. Super Mario Bros., Street Fighter II, Dragon Ninja, Street of Rage, Shinobi, Contra, a další. Zejména poslední jmenovaná gamesa je f*ckt hardcore - 3 životy a víc ani ťuk.Na dnešní poměry obtížnost skoro kosmická.to mas pravdu, uz dnesne hry su jednoduchsie a vsade semé navody a videa....este aj prve 3-4 Tomb Raider boli celkom fajn a potom uz slabota... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarka Farka Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 GTA 5 done (krasnej sandbox, ale obtiznost mi prijde jak pro 8-9 lety dite ..)Nejspis Witcher 3, moje prvni RPGcko .. ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 (upraveno) Dneska jsme s kolegou v kanclu debatovali na téma nejoblíbenější hry. Ani mi to nedošlo, ale mezi oblíbence jsem mimoděk řadil tituly ne starší než cca 2005 Ještě stran (ne)náročnosti her...Posledních pár let (čti 4-5) jsem moc nehrál, vlastně co jsem přešel na Maca. Ale živě si vzpomínám třeba na Medal of Honor Allied Assault a mise vylodění v Normandii. To jsem dal snad na 150-tý pokus a jaké to bylo nakonec zadostiučinění, když jsem se pod ty zku*vené kulometné věže dostal, abych je pak mohl vyhodit do vzduchu.Anebo ještě větší hardcore - Tom Clancy's Rogue Spear (případně předchozí Rainbox Six). Ze všech mi utkvěla mise, ve které bylo cílem dostat se nepozorovaně do mafiánské vily a šlohnout nějaké dokumenty. Střílet se nesmělo (=game over), takže plížit se, schovávat, zjišťovat pohybové trajektorie strážců, atd. Párkrát jsem se i přistihl, jak se nakláním a hlavou nahlížím za roh nakreslený na monitoru, abych viděl jestli tam někdo nejde. Psycho! Upraveno 2. června 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se