Pozorovatel Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května @Spongebob je to tak už to hraju od prvního dne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vasa_H Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Koukni na PS Portal, prodavaji se za par korun, mozna by stacil.
... Odesláno 17. srpna Nahlásit Odesláno 17. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nechystáte se někdo na Call of Duty: Modern Warfare 4? Sháníme 1-2 hráče na pohodové private matche v pár lidech bez hopsajících konzolistů a cheaterů, hrajeme díly: WW II (2017), MW (2019), BOCW (2020), Vanguard (2021), MW II (2022), MW III (2023), BO 6 (2024) a po vydání (23.10.) výše zmíněný MW 4 (2026). Více info stran CoD zde, případně také hrajeme (vhodné pro slabší PC a jablíčkáře) Combat Master + World War Legion. Paří se každé druhé úterý 20:30-23:30, pokud by bylo více zájemců, dal by se domluvit i jiný termín (např. neděle).
... Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Do 25.8. je na Steamu z hlediska private match možností nejlepší díl CoD série Modern Warfare III za pouhých 17,49 €! 65 MP FFA/TDM map, neskutečné množství doplňků zbraní (tuning zbraně zábava sama o sobě), hra běží svižně i na slabším HW/NB... Pokud by se k nám chtěl někdo přidat - info v předchozím příspěvku, nebo zde přes SZ.
antitomas Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Nedavno jsem v nejake akci na Xboxu koupil vsechny tri dily hry Metro, vcetne DLC a doplnku, vyslo to asi na 200 Kc. Narazil jsem na to v souvislosti s tim, ze v unoru 2027 ma vyjit dlouho ocekavny ctvrty dil. Prvni dil dost hrozna grafika, ale pribeh paradni, dvojka a trojka uz jdou logicky graficky nahoru. Bavi me to neuveritelne, ted jsem cca v pulce trojky, lekam se u toho tak, ze mam prasky na tlak po ruce, ale fakt super Takze se bojim, ze jak vyjde novy dil, koupim to hned za plnou cenu 1
Pepino777 Odesláno 21. srpna Nahlásit Odesláno 21. srpna Metro je jedna z mála her, kterou jsem dohrál do konce. Akorát já začínal na Exodusu a pak šel postupně zpět
Pozorovatel Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna Teď je Exodus na Steam v akci, tak jsem neodolal a už se stahuje
dykmore Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna (upraveno) Jen ať víte, tak akci na Xbox store je teď Exodus, Last light i 2033 (cca 140/60/60 kč nebo nějak tak). Koupil jsem nedávno Series S, tak si teď buduju digitální zázemí z 85% slev tento týden všechny Metra, Deus Ex MD, Mortal Kombat 11+všechny dlc, Injustice 2, Mafia Definitive, System Shock Remake, Battlefield 1+všechny dlc, Bioshock remaster, Resident Evil 4-5-6 triple pack, vše doslova za pár korun.. Edit:(Už čekám na další akce, v hledáčku mám hlavně Deus Ex HR) Upraveno 23. srpna uživatelem dykmore
Helebrantzje Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna Metro je jedna z mála her, kterou jsem dohrál do konce. Akorát já začínal na Exodusu a pak šel postupně zpět Jsem rád že nejsem jedinej, kdo to udělal úplně stejně hrál jsem to odzadu.Btw. Letos v zimě má vyjít nový dílSent from my iPhone using Tapatalk
Pozorovatel Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září Hmm, tak není to špatné (Metro), ale že by mě to chytlo jako Zaklínač, KCD nebo Redko, se říct nedá (to i nakonec ta Submautika byla silně návyková). Na můj vkus je to až moc naskriptované a to mě nebaví Taky mě sere, že mě hra nutí hrát určitým způsobem (nezabíjet magory nebo piráty, i když po mě střílí), jinak za to trestá tím, že se na konci lokace někomu z nás něco stane. WTF? Střílečka s prvky RPG asi není můj šálek čaje Buď prostě střílečka nebo RPG
tompf Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září V 27. 9. 2007 v 15:16, bobika napsal: Vzdy jsem byl spise pres PC, kvuli vsestranosti a praci, ale taky jsem si rad zahral. Pamatuji si presne, jak me kamarad dostal PS jednickou, kdyz mu tam Lara bezela v tehdy uzasne grafice naprosto plynule, zatimco moje Pentium tak tak stihalo vykreslovat. Ovsem prislo 3Dfx a ja mu to natrel tak, ze si musel koupit PC ... nastoupila doba akceleratoru pro PC a dely se veci. Jasne, Doom, Lara, Quake, Unreal, CoD, proste brutalne chytlave 3D odreagovani, dlouho me to drzelo. Ovsem po par letech jsem se z nemotorneho a neskladneho PC dostal k "nabusenemu" notebooku a tim jsem skoncil - viceucelova masina, skvely vykon a prenositelnost, propojeni s LCD, plazmou nebo projektorem. Obcas si s kolegy strihnu staricky Ghost Recon po netu, ale casu malo a potkat se na netu - tragedie. V soucasne dobe, pokud se chci rychle a z meho uhlu pohledu kvalitne pobavit /ale ne moc dlouho, casu malo/, sednu k Playstation 3, bavim se a zaroven nestacim zirat nad technologickym pokrokem. Hodinka staci - NFS Carbon, Ridge Racer nebo Motorstorm a pod. Nepotrebuji u hry extra myslet, vymyslet strategie a kalkulovat, staci vypnout, zablbnout a kochat se grafikou. Uz se tesim na GT HD ... Samozrejme, vyse psane je muj osobni nazor, verim, ze se kazdy z Vas hracu odreaguje/uspokoji jinym/vlastnim zpusobem a tak je to v poradku. Řešil jsem tenhle výběr taky nedávno a vůbec to nebylo jednoduchý. Každá konzole má něco – PlayStation láká na exkluzivity, Xbox zase na Game Pass a výkon, Nintendo na přenositelnost a rodinný hry. Počítač je zase univerzální, ale cenově to vyjde jinak. Záleží, jestli chceš hrát sám, nebo s partou u telky. Já skončil u PC, protože můžu postupně vylepšovat a nemusím kupovat všechno najednou. U her obecně platí, že nejdřív mrkni na recenze a videa, ať nekoupíš předraženej průměr. Když už někdo shání přístup ke svému účtu, na mostbet přihlášení najdeš návod, jak se přihlásit přes email nebo telefon a co dělat, když heslo nefunguje. Ale jinak hlavně vybírej podle her, co tě baví, ne podle značky. Hezky den Já začínal taky na PC, ale vzpomínám si, jak mi kámoš pustil na PS1 Laru a já koukal, jak mu to běží hladce, zatímco moje Pentium se s tím pralo. Pak přišly 3Dfx karty a já mu to vrátil – musel si koupit PC. Dlouho jsem byl na PC, ale pak jsem přešel na výkonný notebook kvůli práci a přenositelnosti. 1
Pozorovatel Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září Herní PC + myš je pořád na hraní to nejlepší Mám konzoli jen proto, že doma už na moje PC není místo a konzoli si alespoň mužů vzít sebou. Ale až budu v důchodu a děcka z domu, tak si zase pořídím PC
Sarka Farka Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září už se to blíží ! https://www.youtube.com/watch?v=G62QQ42Ewwg&t=82s Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Andrew Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Odesláno před 13 hodinami Ahoj, synátor nám už odrůstá z Nintendo Switch a přemýšlíme o PS5, jakou verzi bych měl zvážit, abych zbytečně nepřeplácel, ale pak mi taky nic nechybělo (jednotka, PRO, velikost disku, atp.)? Díky
zacik Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami @Andrew momentalne su vraj PRO verzie vypredane koli panike s GTA6 (napr. na alze neni). Takze ja by som kupil na bazosi nejaku "obycajnu" PS5 s mechanikou a dokupil by som 2TB NVME SSD pamat. Bazos je toho teraz plny ako chcu vsetci prejst na PRO verzie. Za 2-3 roky aj tak bude PS6. Preferujem verziu s mechanikou lebo kupujem pouzite hry plus menim s kamosmi....nie som zavislak co musi mat novinku na druhy den po vydani.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se