roura74 Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Tvl, to cestování busem do Olomouce v roušce není žádnej med. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Taurus. Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Borci, dneska to bohuzel nedam, snad priste, pokud Prymula dovoli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Já vyrážím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Tak co, tvarůžkáři? Posílám pozdrav ze srazu ve Štatlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Pohodička, akorát je tu víc žrádla jak hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 A sakra, to jsem propásl. Hned bych valil na pivo a pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 Mám to vzdušnou čarou 2km. Dost mě sere, že sedím doma a zdravím do Chomouta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 2. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2020 A přišli i Páťa s Filipem, neskutečná hodinkaDíky všem za super pokec, ostatně jako vždy;-) Rád jsem vás viděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 (upraveno) Fajne bylo, díky, i chachaři dorazili... Krátký fotoreport: edit: zas to je máznutý, se s tímhle novým forem nemůžu furt domluvit Upraveno 3. října 2020 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 (upraveno) Karle s těma fotkama jsme na tom stejně. Jinak pěkný fotoreport. Mimochodem,omlouvám se za neznalost, ale ty zlatý s měsíční fází jsou jaké hodinky? Upraveno 3. října 2020 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Dík za akci, bylo fajn číšník lehce drzý ,ale v normě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 před 18 hodinami, brownwld napsal: Tak co, tvarůžkáři? Posílám pozdrav ze srazu ve Štatlu. Kdo tam dotáhl ty dvoje čínský je*ky, že tomu ani nejde vidět na ciferník? Zdá se, že se opět sraz vydařil. O to víc se budu těšit na příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Dobré to máte, ogaři. Budu muset taky na nějaký moravský sraz kolem Zlína zajet, jestli mě tam budou chtít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Když je fajnová společnost, akce se podaří. Dík a zase někdy třeba u nás Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Pár mobilovek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 3. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2020 Příště Vás chci vidět na vánočním srazu v Ostravě kluci olomóčti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 @M3maniac A za kolik let myslíš že nám strana a vláda povolí vánoce? PS: ať to nevypadá že se cpu kam nepatřím, tak v rodném listě mám taky Olomouc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 No co bude ví čert, kámoš mi včera posílal videa z noční Warszawy a roušku neměl nikdo a pařilo se ve velkém stylu .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2021 Není na čase něco spáchat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 12. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2021 před 19 hodinami, Dokusan napsal: Není na čase něco spáchat? Pokud bude dobry termin, tak se urcite pridam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se