Dokusan Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Díky za skvělou fotoreportáž.Z mého pohledu velice povedený a zábavný sraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Vzhledem ke světelným podmínkám dám jen dvoje hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 (upraveno) já se ještě ani na fotky nedíval, jinak díky, sranda byla... Upraveno 13. dubna 2019 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Kua to musel být fajn sraz. Příště se taky prostě musím přijet podívat. Tentokrát mi to holt zas nevyšlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Včerejší sraz byl řádně propečený, díky všem za super večer.A díky za parádní fotoreport;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Ty jo, vypadá to parádně! Takže vše dopadlo v pohodě? Já se vrátil až někdy kolem druhé hodiny ranní z Polska? Tak snad příště dáme brzy opakování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Prostředí parádní, ovšem tradičně hodně blbý světlo a ač to tentokrát asi nevadilo brzká zaviracka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IWCmann Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Skvělá akce i místo, díky všem. Už dlouho jsem se tak nezasmál a přitom to bylo stále o hodinkách. Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 (upraveno) Ňáký fotky:Edit: vzhledem k už zmíněným světelným podmínkám radši ve formátu pohlednice Upraveno 13. dubna 2019 uživatelem LovecK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milog Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Tak já taky přihodím nějakou tu mobilovku.Autávky a Citi-popelník, ty jsou fakt hustý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Díky pánové, rád jsem Vás viděl a těším se na příště. Sice to bude ostuda, dávat sem něco po Petrovi, ale co už. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Jakápak ostuda, nádherné fotky;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2019 Škoda, že jsem musel hlídat omladinu. Garminy vám tam očividně chybí. Snad příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 A kurva, to jsem něco zase zazdil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aetas Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 Ja taky nejak nechytil :-( Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 A kurva, to jsem něco zase zazdil. Voe, žádný Panérije jsem specielně qůli tobě nebral! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eman2208 Odesláno 15. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2019 Voe, žádný Panérije jsem specielně qůli tobě nebral! Ty mě neser, chodíš kolem a nehoukneš, že se něco chystá, počkej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 (upraveno) Emane, chyběls. Neměli jsme komu prodávat ... nebo alespoň nabízet. PS: díky za organizaci, příjemný večer a parádní fotoseriál. Světlo sice nebylo optimální, ale rozhodně lepší než v Chomoutu (o M3 nebo jiných místech, kde jsme se dřív sešli, ani nemluvím). Upraveno 16. dubna 2019 uživatelem Dzos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina666 Odesláno 16. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2019 To jsem rád, fakt!! Co třeba zase něco v květnu?? klidně komornějšího - abych mohl napravit svou neúčast. To by mělo být cajk, minmum focení, cest... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Co takhle zase něco uspořádat? Už jsem vás holomci dlouho neviděl Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se