Návštěvník Kamil Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2016 Je to typická Breitling lesklá opičárna. Jediné, co není hnusné, je jistá symetrie číselníku s velkým datem. Indexy jsou ale moc velké, subdialy zase moc malé. A perleť tomu nasadila korunu. Ale když se ti líbí a sneseš je na ruce...
martar Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2016 (upraveno) Ano, je to perleť a indexy tím získávají jedinečnost, v každých hodinkách vypadají jinak. To parádní gilošování je odkazem na mřížku chladiče.Děkuju. Já to mám tak, že veškeré přírodní materiály na hodinách, třeba perleťový cifr apod., mě fascinující svou jedinečností, prom?nlivostí a krásou, ale mohl bych se jim obdivovat leda tak tajně u trezoru - na nošení něčeho takového nemám koule a nesedí to ke mn? ani stylem Upraveno 16. dubna 2016 uživatelem martar
Daemonultimate Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2016 Děkuju. Já to mám tak, že veškeré přírodní materiály na hodinách, třeba perleťový cifr apod., mě fascinující svou jedinečností, prom?nlivostí a krásou, ale mohl bych se jim obdivovat leda tak tajně u trezoru - na nošení něčeho takového nemám koule a nesedí to ke mne ani stylem Jsme na tom úplně stejně, už tam jsou
Daemonultimate Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2016 Je to typická Breitling lesklá opičárna. Jediné, co není hnusné, je jistá symetrie číselníku s velkým datem. Indexy jsou ale moc velké, subdialy zase moc malé. A perleť tomu nasadila korunu. Ale když se ti líbí a sneseš je na ruce... Zas mi nejde multicitace na telefonu, krám. Jak už jsem psal, jsou to hoďky pro zvláštní sortu, které stačí, že je to cihla zlata. Nejsou ani pro nás co se v tom trochu vyznáme, protože za tu cenu nemaj in-house, což je dost degraduje. Subcifry jsou tak malý, že se na vteřinku musím zahledět, jestli se vůbec pohybuje. Ale nejsou to ani hodinky určené k investici, jejich cena spadla během pár let řekněme ... no o hodně. Ale mne docela učarovaly, hlavně mě překvapilo, že vůbec zvládnu fullgoldy. Pro mne jsou jedny z těch co se mi otočí na ruce. Jak už jsem psal, mít v nich takovej balík trvale není pro mne. Musely by být víc hodinkovější.
Návštěvník Kamil Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2016 No jestli to byla výhodna koupě... Ale za ty prachy už snad radši zlatý Daytony. Je spousta jiných zlatých, co by se mi eventuálně líbily. Třeba Breguet Marine, víc modelů od UN, sedmidenní Portuguese, Corum Bridge, Jaquet-Droz, dalo by se vybrat i u Langeho nebo PP. Jen mít volných patnáct až dvacet tisíc.
Daemonultimate Odesláno 16. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2016 ... Jen mít volných patnáct až dvacet tisíc. Takže nejsi cílený zákazník, já jen abych věděl, kdyby mi to přece jen neklaplo. Já taky nejsem.
Paja STI Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2016 Po těhlech Béčkách nevim jestli to sem můžu vůbec dát...Snad mě neukamenujete,ale další jsem tu neviděl,tak snad... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Potkan Odesláno 5. června 2016 Nahlásit Odesláno 5. června 2016 Peripheralama se to tady zrovna nehemzi.. Jinak super vlakno. Je fajn videt tolik uchylnosti hodinkoveho sveta
opptimista Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 Ze slunečné Olomouce...musel jsem je dát z pravé na levou, zkrátka levou jsem levý a nosím na pravé.Jacques Etoile Grand Regulator. tak ať Vám to všem dobře tiká. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hasňa Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 Jacques Etoile, parada, moje prvni mechanicke hodinky. Ted uz leta lezi na policce, ale stale je mam. To je tady hodne vzacne. Pochybuju, ze nas je vice, nez my dva.
Hasňa Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 Ten hodinar se myslim jmenoval Klaus Jakob, odtud Jacques. Etoile je vztazene k jeho zene, neco se mi plete, ze to byla nejaka Turkyne, je to je jeji jmeno a znamena to hvezda. Ale mozna uz si to vsechno pletu. Je to uz 16, nebo kolik, let.
Kalifx Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 Je zajímavý, že po všech těch Breitling (i když třeba Hercules zase takovej mainstream nejsou), Omega nebo Panerai mám aktuálně asi všechny hodinky unikátní. U těchto mě to i docela zajímá... Ale myslím, že jsou jediné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. U ORIS LE LE jsem si skoro jistej, že to tak je. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No a tyhle jsem na fóru naviděl ani v původní podobě. A díky těm ručičkám jsou možná i jediný na světě. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xda2 Odesláno 9. června 2016 Nahlásit Odesláno 9. června 2016 (upraveno) Leteckých chronografu v bronzovém pouzdře se sendvičovým číselníkem tady asi taky moc nebude, proto jeden přidámSteinhart Nav B Chrono KIGA No.2 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. června 2016 uživatelem xda2
huhulak Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Co ukazuje ta modro-červená část? Řeknete mi někdo?
Daemonultimate Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Co ukazuje ta modro-červená část? Řeknete mi někdo? ještě je tam bílá, takže barvy Ruska, neindikuje nic, je schovaná pod vteřinovkou.
Locky Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 Pokud se nepletu, tak jde o vteřinovku, která je "pouze" více umělecky provedena.
lloffass Odesláno 13. června 2016 Nahlásit Odesláno 13. června 2016 A podívejme, zase jsem se něco dozvěděl
AndyAaron Odesláno 14. června 2016 Nahlásit Odesláno 14. června 2016 Muzu si sem dovolit hodit sve Eterna Heritage Military 1939? Vim, ze puvodnich povalecnych kousku tu je dost, ale tuhle novodobou limitni reedici jsem tu jeste nevidel... Pekne tenke a krasne nositelne
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se