Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

Je to typická Breitling lesklá opičárna. Jediné, co není hnusné, je jistá symetrie číselníku s velkým datem. Indexy jsou ale moc velké, subdialy zase moc malé. A perleť tomu nasadila korunu. Ale když se ti líbí a sneseš je na ruce... :)

• Odpovědi 406
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Ano, je to perleť a indexy tím získávají jedinečnost, v každých hodinkách vypadají jinak. To parádní gilošování je odkazem na mřížku chladiče.

Děkuju. Já to mám tak, že veškeré přírodní materiály na hodinách, třeba perleťový cifr apod., mě fascinující svou jedinečností, prom?nlivostí a krásou, ale mohl bych se jim obdivovat leda tak tajně u trezoru - na nošení něčeho takového nemám koule a nesedí to ke mn? ani stylem :)

Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Děkuju. Já to mám tak, že veškeré přírodní materiály na hodinách, třeba perleťový cifr apod., mě fascinující svou jedinečností, prom?nlivostí a krásou, ale mohl bych se jim obdivovat leda tak tajně u trezoru - na nošení něčeho takového nemám koule a nesedí to ke mne ani stylem :)

Jsme na tom úplně stejně, už tam jsou :)

Odesláno

Je to typická Breitling lesklá opičárna. Jediné, co není hnusné, je jistá symetrie číselníku s velkým datem. Indexy jsou ale moc velké, subdialy zase moc malé. A perleť tomu nasadila korunu. Ale když se ti líbí a sneseš je na ruce... :)

Zas mi nejde multicitace na telefonu, krám. Jak už jsem psal, jsou to hoďky pro zvláštní sortu, které stačí, že je to cihla zlata. Nejsou ani pro nás co se v tom trochu vyznáme, protože za tu cenu nemaj in-house, což je dost degraduje. Subcifry jsou tak malý, že se na vteřinku musím zahledět, jestli se vůbec pohybuje. Ale nejsou to ani hodinky určené k investici, jejich cena spadla během pár let řekněme ... no o hodně. Ale mne docela učarovaly, hlavně mě překvapilo, že vůbec zvládnu fullgoldy. Pro mne jsou jedny z těch co se mi otočí na ruce. Jak už jsem psal, mít v nich takovej balík trvale není pro mne. Musely by být víc hodinkovější.

Návštěvník Kamil
Odesláno

No jestli to byla výhodna koupě... Ale za ty prachy už snad radši zlatý Daytony. Je spousta jiných zlatých, co by se mi eventuálně líbily. Třeba Breguet Marine, víc modelů od UN, sedmidenní Portuguese, Corum Bridge, Jaquet-Droz, dalo by se vybrat i u Langeho nebo PP. Jen mít volných patnáct až dvacet tisíc. :D

Odesláno

Po těhlech Béčkách nevim jestli to sem můžu vůbec dát...

Snad mě neukamenujete,ale další jsem tu neviděl,tak snad...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po měsíci...
Odesláno

Ze slunečné Olomouce...musel jsem je dát z pravé na levou, zkrátka levou jsem levý a nosím na pravé.

Jacques  Etoile Grand Regulator. tak ať Vám to všem dobře tiká.

Odesláno

Ten hodinar se myslim jmenoval Klaus Jakob, odtud Jacques. Etoile je vztazene k jeho zene, neco se mi plete, ze to byla nejaka Turkyne, je to je jeji jmeno a znamena to hvezda. Ale mozna uz si to vsechno pletu. Je to uz 16, nebo kolik, let. 

Odesláno

Je zajímavý, že po všech těch Breitling (i když třeba Hercules zase takovej mainstream nejsou), Omega nebo Panerai mám aktuálně asi všechny hodinky unikátní. :D

U těchto mě to i docela zajímá... Ale myslím, že jsou jediné.

U ORIS LE LE jsem si skoro jistej, že to tak je.

No a tyhle jsem na fóru naviděl ani v původní podobě. A díky těm ručičkám jsou možná i jediný na světě. :)

Odesláno

Muzu si sem dovolit hodit sve Eterna Heritage Military 1939? Vim, ze puvodnich povalecnych kousku tu je dost, ale tuhle novodobou limitni reedici jsem tu jeste nevidel...

ee1b9a7a51066fb22cb224ecb7084850.jpg

Pekne tenke a krasne nositelne

8dbb811a37f76c82079878017f47c7dd.jpg

9f4360f81d1852609c21d1d931be8b9b.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...