bandicoot Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Afri, ta čitelnost na první dobrou je geniální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 jvecer: bomba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Afri, ta čitelnost na první dobrou je geniální. Ty ručičky i indexy jsou pekelně nabroušený a navíc hrany pod různými úhly, takže se opravdu pěkně lesknou. Není potřeba ani lumi v noci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyR Odesláno 22. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2018 Afri, jsou fakt pěkný.....neotravuješ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Tohle sem asi taky patří Více fotek zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/134355-vulcain-x-treme-automatic/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Skusim aj ja prispet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 (upraveno) Ty bláho. To pouzdro má na šířku odhadem (podle velikosti strojku) tak 55mm, ne? Upraveno 14. prosince 2019 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 51mm bez korunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Aha, díky. Tak to je z rotoru schováno víc než jsem myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Dobrej kousek, to jsem ještě neviděl. Jaký to má zasklení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. prosince 2019 Dobrej kekel, opravdový unikát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Ta datumka je peklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 3. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2020 Jo, ty hodinky jsou tak hnusný, až jsou krásný! P.S. Okénko s datumkou jsem napoprvé taky přehlídl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rehor Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Narazil jsem doma na tyhle hodinky a nikde o nich nemužu nic moc najít, máte někdo zkušenost? Značka NiklesRok pořízení cca 1960 plně funkční Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jonyyy Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 Taky jsem nedávno hledal a nic nenašel. Jsou to roztomilé, extrémně malé oblekovky, ale rozhodně žádný unikát :-/ Ať nejsem mimo téma - moje zlaťáky Seika jsem na fóru ještě nezahlíd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 26. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2020 tak asi i já bych mněl svou troškou do mlýna-jediná verze Thunder bronze skull diver.Jsou jediné v čr a ty Solarzilly, jsou tu určitě zatím taky ojedinělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Zelosů tu myslím taky moc není. Zrovna unikátem bych to nenazval, ale minimálně neobvyklý to je :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Máte to moc krásný, chlapi! Akorát, pokud se nepletu, se tu před časem psalo, že se do tohoto vlákna nebudou dávat vintážní hodinky, to by toho tu bylo ozaj neúrekom... Mír v duši! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 (upraveno) Oživíme tohle vlákno, je škoda aby spalo. Mrsknu sem pár fotek z posledních let. Ty Bucherery jsou ty samé co měl Skopky-Sonny (jakože ten samý kus), takže furt unikáty! Upraveno 1. srpna 2022 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 1. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2022 Tak ty červený jsou fakt pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se