Přejít na obsah

OWG concept

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 49
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Ale jo, Reverso jsou furt jednicky na seznamu.

Ta myslenka OWG je cerstva a zaujalo me to.

Snad kazdej tady se tou myslenkou v nejaky fazi chronoblbnuti zabyval.

Ja tomu byl s Omega AT strasne blizko :-)

Tak to chci zkusit zas.

Odesláno

Carl F. Bucherer Patravi Chronograde napríklad?

edit: Stano, si skončil kurz telepatie? :o

Zatiaľ len začiatočnícky kurz, ale asi som talent...ale to isté si myslím o tebe :D

Edit: V modeloch Patravi zvlášť s GMT komplikáciou viem, že to robil so základom Ety. Tie jeho GMT alebo Evotec sa mi vždy veľmi páčili. 

Odesláno

Honzo, upřímně jsi schopen nosit pouze jedny jediný hodinky? Pokud už po přečtení této otázky jen náznakem zapochybuješ, pak nejsi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

To Chosef76: Myslim, ze jsem. Nosil jsem takto pomerne dlouho Omega AT, dokud jsem nekoupit zpet Jestraba. V te dobe jsem vlastne ani nic dalsiho nehledal.

TO pebe: HW mam taky nastudovany. A je to podobny jak s RD. Ja si pro ne za velkou louzi nepojedu, tudiz ta cena neni pro me aplikovatelna Realne by to bylo o mnoho vic :-(

Odesláno

Presne tak. Nechapu, proc to tady všichni zkouší :-) Za ten rozpočet je mozné pořídit 2-3 super kousky, ktere budou delat radost dohromady i každy zvlášť a ne vyplacat 300 papíru s vidinou "definitivek".

Návštěvník dlubix
Odesláno

Presne tak. Nechapu, proc to tady všichni zkouší :-) Za ten rozpočet je mozné pořídit 2-3 super kousky, ktere budou delat radost dohromady i každy zvlášť a ne vyplacat 300 papíru s vidinou "definitivek".

Nesouhlasím :) Mít budget dvě kila, koupim raději jedny rolády, než dvoje Béčka a jedny omega.

Odesláno

Owg je nesmysl, to je jak mit jedny boty.

Treba se pletu, ale imho ma hodne pres 90% populace jedny hodinky.

Mit vic kusu a hrat si, je urcite prima a s rozpoctem 230t si muzu sestavit krasny duo nebo trio s Jestrabem. Ale cervicek hloda a asi to ma neco do sebe, kdyz to furt nekdo zkousi.

Bylo by moc pohodlny, ale zaroven nudny, vzit RLX.

TO ostatni: diky za tipy, ale

- chrona jako jediny hodinky nechci

- "automobilovy" limitky nee

- co ma plexi, neni imho nositelne denne

- co je nad 44mm neni pro moji ruku

- Leman od Blancpain jsou moc solidni/nudny

Na PP Nautilus nemam. Na AP Royal Oak 41 taky ne.

Myslenka i vlakno jsou cerstvy, tak tomu necham volnej prubeh.

Kombo Jestrab + 1 pripadne Jestrab + 2 neni problem poskladat, takze muzu v klidu cekat, zda nekdo nevytahne nejakyho zolika :-)

Odesláno

Nesouhlasím :) Mít budget dvě kila, koupim raději jedny rolády, než dvoje Béčka a jedny omega.

No ale on ma budget 3 kila, takze k Roladam muže jeste koupit jinej pěknej kus :-)
Odesláno

Treba se pletu, ale imho ma hodne pres 90% populace jedny hodinky.

Mit vic kusu a hrat si, je urcite prima a s rozpoctem 230t si muzu sestavit krasny duo nebo trio s Jestrabem. Ale cervicek hloda a asi to ma neco do sebe, kdyz to furt nekdo zkousi.

Bylo by moc pohodlny, ale zaroven nudny, vzit RLX.

TO ostatni: diky za tipy, ale

- chrona jako jediny hodinky nechci

- "automobilovy" limitky nee

- co ma plexi, neni imho nositelne denne

- co je nad 44mm neni pro moji ruku

- Leman od Blancpain jsou moc solidni/nudny

Na PP Nautilus nemam. Na AP Royal Oak 41 taky ne.

Myslenka i vlakno jsou cerstvy, tak tomu necham volnej prubeh.

Kombo Jestrab + 1 pripadne Jestrab + 2 neni problem poskladat, takze muzu v klidu cekat, zda nekdo nevytahne nejakyho zolika :-)

ti co nosi hodinky, mají obvykle více než jedny. I ti co nosi módní smuky.

Odesláno

Honzo, proč ta vodotěsnost 100m? Stejně s tím do vody nepolezeš... A jestli si teď říkáš, že to není pravda, tak si to jen namlouváš :)

Jestli překousneš tu WR a chceš pidifabriky, tak základní model by se ti měl vejít do budgetu u http://www.lehmann-uhren.de/en/intemporal

Dál mě z těch prťavých napadá Speake-Marin nebo Dornbluth, kde máš možnost individualizace.

Myslím, že by tě mohlo něco zaujmout i u Parmigiani F a z těch tady na fóru známějších značek mě napadá ještě Vulcain.

Konkrétní modely ti radit nebudu, protože vím, že máš velmi specifický vkus ;)

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...