Markynin Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Co rozteč bude 22mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Což o to, když máš trochu načteno, co Seiko používá na SRPy, tak je ti i z těch nekvalitních obrázků jasné, že tah bude klasický MOSX-Z-I. Velikost jsme si odvodili a to, že je zařadili mezi řadu SRP, jasně hlásá do světa, že se jedná o hodinky na úrovni pětek. Takže základní informace bychom měli. Teď už jen věřit, že řada SRP zůstane cenově nohama na zemi a můžeme se těšit na první objednávky Sice je to trochu mimo diskuzi ohledně nových "želv", ale já bych kvalitu všech SRPů neházel na úroveň pětek. Měl jsem SSA127 a kvalitou zpracování i detaily se hodně blížily spíš k řadě Sarb. Sice to byly SSA, ale vyrábí se bez toho 24h subciferníku s day/date pod označením SRP 399 až SRP 406 a kvalita ciferníku, ruček a tahu s plnýma koncovkama u pouzdra včetně safíru byla někde úplně jinde, než třeba u SRP 269 (new military). Sice zůstala plechová spona a strojek, ale ten zbytek byl rozhodně výš než běžné pětky. Ale jinak sory za O.T. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 ... já bych kvalitu všech SRPů neházel na úroveň pětek... Aby bylo jasno, já kvalitu dnešních pětek nijak nehaním. Sám jich pár vlastním a mám je rád Šlo jen o cenovou úroveň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel hb Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Tak to jo, já to ani nemyslel tak, že by si haněl kvalitu pětek. S tou cenou tomu rozumím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 ....netusi nekdo, kdy priblizne by mohly byt?Myslim, ze uz to tu padlo, psali to i na wus.. Kveten 2016... Cili krapet za dlouho.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Včera jsem kvůli nim nemohl usnout. Ještě, že je budou prodávat až za toho půl roku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Včera jsem kvůli nim nemohl usnout. Ještě, že je budou prodávat až za toho půl roku :-) Tak to nebudeš spát půl roku :-) Já se na ně těšim jak na ..... dochází mi slova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Myslim, ze uz to tu padlo, psali to i na wus.. Kveten 2016... Cili krapet za dlouho..díky za info :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 Myslíte, že to je nahrazení SKX007 a nebo je nechají vedle sebe koexistovat?? Přeci jen to želví pouzdro je dost specifické, a jiné potápky by pak v téhle ceně nebyly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 23. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2015 To je snad jedno. Za ty prachy je nutné koupit oboje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Tak určo to nebudou špatný nebo ošklivý hodinky, ale pro majitele SKX nevidím zas tak rozdíl, abych si kupoval ještě tyhle.Retro želví pouzdro je fajn, otázka je, jak ho bude vnímat běžný zákazník, který nezná staré želvy. Taky se může stát, že právě toto bude prodejní spoiler. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Pokud budou mít lepší tah s plnýma koncovkama a strojovnu s hackingem + manuálem, tak to už pár důvodů je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Zase ne pro mě 44mm je moc .....ach jo . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Zase ne pro mě 44mm je moc .....ach jo .to pouzdro je poměrně nízký a rozpláclý,nožky to prakticky nemá,byl by si překvapenej,jak sedne i na menší ruku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 24. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2015 Já SKX nemám, pořád jsem jejich akvizici odkládal a možná, že by se to tímto mohlo vyřešit. Jsem na ně moc zvědavý a těším se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 (upraveno) Odkud to ti lide berou nevim, ale jestli je to pravda pozname... v prosinci... :-) just an update. SRP773 SRP775 SRP777 SRP779 will be released this December while the SRP787K1 and SRP789K1 will be released in May/June 2016. Je fakt, ze mit sken katalogovych fotek uz 8 mesicu dopředu mi přišlo zvlastni.. Upraveno 25. října 2015 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 25. října 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 To je zvlastne. J-verzie pridu skor, ako K-verzie? SRP789K1 ma minutovu rucicku cervenu a model SRP787K1 ma modru, alebo sa mi to len zda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 Nejvíc se mi líbí verze 787 batman turtle, ale snesl bych i čistě černou verzi + aftermarket vložku lunety. Každopádně kvůli cenně si asi počkám na K verzi. I když pokud by J verze nebyla o moc dražší... kdoví. Ale na Vánoce už jsem chtěl Monstra. Bože zas mám Dylana :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 Tak já to mám asi jasné ... 773 bude to pravé. A jestli to má být už teď v prosinci... No poradim doma jeziskovi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mitak Odesláno 25. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2015 Pro jistotu jsem si našel zdroj informací a na WUS se debatuje o tom, že ještě zdaleka není jisté, jestli celý tento obrázek není jen podvod. Budu doufat, že není, ale radši s rezervou :-/ každopádně prosinec je za dveřma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se