Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To je těžce přepálený :) Reálná cena i s přirážkou překupníka je fakt někde kolem půlky.

Odesláno

Chystám se objednat super jubilee ale nevím, jakou sponu vzít... Mám trochu obavy že submariner clasp bude moc velká / dlouhá, názory?

Odesláno

Promiňte, že vám tady do toho skáču, ale chtěl bych se zeptat na velikost lug to lug. Je to skutečně těch 48 mm od hrany nožek ke hraně? Měřil to někdo z vás? :D Mám dost úzkou ruku a občas si říkám, jestli ty moje Wardy s rozměrem 52 mm nejsou už kapku přes čáru.

SKX009 mě nikdy natolik neuchvátily, abych po nich sáhnul, ale s tímhle modelem to je jiná. Vážně uvažuju, že bych se zapsal na čekací list na Helveti (nebo jak to teď chodí). :)

Mam zapesti 16,5 - 17cm a jsou naprosto v poho. Napriklad ale takovy moony jsou mi na tahu velky (nebo spis dlouhy). Vubec se toho neboj.

Zavolej do Helveti. Dost mozna je uz maji normalne skladem.

Bohužel musím informovat, že nové Seiko Padi ještě stále nemáme běžně skladem. Co se týká termínů dodání hodinek, je situace taková, že díky velkému zájmu o tuto speciální edici nastal stav, kdy Seiko nestíhá zásobovat jednotlivé trhy. Z tohoto důvodu je zásilka většího množství těchto hodinek (v první jsme obdrželi pouhých 5 kusů), která by pokryla všechny naše objednávky, očekávána (oproti původně plánovanému počátku srpna) cca kolem poloviny září.

Na seznam zájemců je samozřejmě možné se dopsat, ale zároveň je třeba počítat s pozdějším termínem dodání.

Za tým Helveti, Darina Vokrojová

Odesláno

Chystám se objednat super jubilee ale nevím, jakou sponu vzít... Mám trochu obavy že submariner clasp bude moc velká / dlouhá, názory?

já sem bral ten za 77 USD a jsme se sponou spokojený

http://www.strapcode.com/store/22mm-super-jubilee-316l-stainless-steel-watch-bracelet-seiko-turtles-srp777-clasp-brushed-p-4607.html#.V8WD98uJG9I

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Moje první Seika, radost opravdu veliká. Obrovský díky a poklona Chumpusovi za pomoc se sháněním.  :notworthy:

První dojmy:

- mám zápěstí 16-16,5 cm a přesto se nosí výborně, jenom ta spona je s extenzí už dost dlouhá na úzkou ruku

- když už jsme u toho, jak se sakra otevírá extenze? :D

- červená není tak zářivá, jak jsem čekal, z fotek to není úplně poznat, ale je spíš vínová

- tah je výbornej, neumím si představit žádnej aftermarket, kterej by k hodinkám šel víc; nicméně kvůli sponě asi po něčem sáhnu

- hodila by se guma; nemá někdo tip na nějakou kvalitní s vlnkama, ideálně modrou, ideálně origo, dá se něco takovýho vůbec sehnat?

Upraveno uživatelem Kluk jako buk
Odesláno

Originální gumu Seiko jsem kupoval zde http://www.horlogeband.com/en/Seiko-watchstrap-SRP779J1/ ,ale není modrá.

Origo gumu jsem objednal v Helveti, ale trvá to měsíc.

Díky. Černá asi bude muset stačit. Ale mohli by u Žaponců zkusit vymyslet i jiný barvy...

Vypadá to, že mi to vyhodilo jednu fotku:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...