Chumpus Odesláno 28. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2016 Chvíli jsem si i myslel, že je vydražím ... no nic, hurá do Bangkoku ! http://www.ebay.co.uk/itm/Seiko-SRPA19K1-Zimbe-Limited-Edition-Brand-New-in-Box-/272347184381?_trksid=p2047675.l2557&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&nma=true&si=seolbh2jdb0aVrSM6dRscX7WSk0%253D&orig_cvip=true&rt=ncTo je těžce přepálený Reálná cena i s přirážkou překupníka je fakt někde kolem půlky.
Dee Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Chystám se objednat super jubilee ale nevím, jakou sponu vzít... Mám trochu obavy že submariner clasp bude moc velká / dlouhá, názory?
Jiří Štencek Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Promiňte, že vám tady do toho skáču, ale chtěl bych se zeptat na velikost lug to lug. Je to skutečně těch 48 mm od hrany nožek ke hraně? Měřil to někdo z vás? Mám dost úzkou ruku a občas si říkám, jestli ty moje Wardy s rozměrem 52 mm nejsou už kapku přes čáru. SKX009 mě nikdy natolik neuchvátily, abych po nich sáhnul, ale s tímhle modelem to je jiná. Vážně uvažuju, že bych se zapsal na čekací list na Helveti (nebo jak to teď chodí). Mam zapesti 16,5 - 17cm a jsou naprosto v poho. Napriklad ale takovy moony jsou mi na tahu velky (nebo spis dlouhy). Vubec se toho neboj.Zavolej do Helveti. Dost mozna je uz maji normalne skladem. Bohužel musím informovat, že nové Seiko Padi ještě stále nemáme běžně skladem. Co se týká termínů dodání hodinek, je situace taková, že díky velkému zájmu o tuto speciální edici nastal stav, kdy Seiko nestíhá zásobovat jednotlivé trhy. Z tohoto důvodu je zásilka většího množství těchto hodinek (v první jsme obdrželi pouhých 5 kusů), která by pokryla všechny naše objednávky, očekávána (oproti původně plánovanému počátku srpna) cca kolem poloviny září.Na seznam zájemců je samozřejmě možné se dopsat, ale zároveň je třeba počítat s pozdějším termínem dodání. Za tým Helveti, Darina Vokrojová
McStinger Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 Celkom fajn mod Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 30. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2016 Chystám se objednat super jubilee ale nevím, jakou sponu vzít... Mám trochu obavy že submariner clasp bude moc velká / dlouhá, názory?já sem bral ten za 77 USD a jsme se sponou spokojený http://www.strapcode.com/store/22mm-super-jubilee-316l-stainless-steel-watch-bracelet-seiko-turtles-srp777-clasp-brushed-p-4607.html#.V8WD98uJG9I
Daemonultimate Odesláno 3. září 2016 Nahlásit Odesláno 3. září 2016 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. září 2016 uživatelem Daemonultimate
Kluk jako buk Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Odesláno 12. září 2016 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Moje první Seika, radost opravdu veliká. Obrovský díky a poklona Chumpusovi za pomoc se sháněním. První dojmy:- mám zápěstí 16-16,5 cm a přesto se nosí výborně, jenom ta spona je s extenzí už dost dlouhá na úzkou ruku- když už jsme u toho, jak se sakra otevírá extenze? - červená není tak zářivá, jak jsem čekal, z fotek to není úplně poznat, ale je spíš vínová- tah je výbornej, neumím si představit žádnej aftermarket, kterej by k hodinkám šel víc; nicméně kvůli sponě asi po něčem sáhnu- hodila by se guma; nemá někdo tip na nějakou kvalitní s vlnkama, ideálně modrou, ideálně origo, dá se něco takovýho vůbec sehnat? Upraveno 12. září 2016 uživatelem Kluk jako buk
DavidLC Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Odesláno 12. září 2016 Extenze se otevírá zevnitř, docela jsem se s tím také potrápil..... Jen s tou vínovou bych si dovolil nesouhlasit....
Daemonultimate Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Podeber extenzi palcem z vnitřní strany náramku a odcvakni. Potom ji vyvlíkni z háčku. Při zapínání zahákni háček a zacvakni.
clovenhoof Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Originální gumu Seiko jsem kupoval zde http://www.horlogeband.com/en/Seiko-watchstrap-SRP779J1/ ,ale není modrá. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
clovenhoof Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Tak gumu už mám, ale PADI želvy pořád nikde. :-(
Daemonultimate Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Origo gumu jsem objednal v Helveti, ale trvá to měsíc.
Kluk jako buk Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Originální gumu Seiko jsem kupoval zde http://www.horlogeband.com/en/Seiko-watchstrap-SRP779J1/ ,ale není modrá. Origo gumu jsem objednal v Helveti, ale trvá to měsíc. Díky. Černá asi bude muset stačit. Ale mohli by u Žaponců zkusit vymyslet i jiný barvy... Vypadá to, že mi to vyhodilo jednu fotku: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Odesláno 13. září 2016 Mám Coke, takže pohoda, gumu dám stejně jenom do moře, na tahu jsou báječný, ruku mám 195 až 210 podle počasí a toho co zrovna dělám, seděj skvěle.
dan83 Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Odesláno 14. září 2016 modraky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dufi Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Odesláno 17. září 2016 Celkom fajn mod bt.jpgTy vypadají parádně!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se