Daemonultimate Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 (upraveno) Bulova Moonwatch Re-Edition Plukovník David Randolph Scott (*6.6.1932, Texas) je bývalým astronautem programu NASA a vojenským pilotem. Stal se v pořadí sedmým člověkem, kterému se poštěstilo kráčet po Měsíci a s ním se tam, netuším, jak dalece oficiálně, dostaly i jeho hodinky Bulova, které měl v osobním vlastnictví. V nedávné aukci se prodaly za 1.620.000 $. Bulova nyní přichází s reedicí tohoto chronografu s Hi-beat quartz strojkem, jehož vteřinová ručička běží stejně plynule jako vteřinka u mechanických hodinek. A nemusíte sahat ani příliš hluboko do kapsy, v porovnání s neuvěřitelnou cenou původního ,,měsíčního originálu" jde o pouhou investici cca 550 $. Za tuto cenu jde o jistě zajímavé hodinky, v nabídce značky budou od ledna příštího roku. Zajímalo by mě jediné a to rozdíl v originálním Tachometer a ree Tachymeter. Zdroj: Wikipedia, Hodinkee, Hq.nasa.gov, Fratellowatches.com Upraveno 4. listopadu 2015 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 libi se mi. vypadaji hodne dobre. diky za info tyhle hodky by si mohly zaslouzit misto u mne doma :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Nad Bulovama už přemýšlím hodně dlouho. Tyhle by se mi líbily. Asi si počkám, cena příznivá, vzhled perfektní. Se mám na co zase těšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Musim přiznat, že designově se mi opravdu líbí a cena je i vzhledem ke strojku a značce ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Moc podařenej remake, na promo fotkách vypadjí opravdu dobře (datum si sice mohli odpustit, ale co už). I cenovka je velice pěkná...no uvidíme až si je tu někdo pořídí třeba do komba k moonům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 No jo posádku Apolla 15 tvořila výborná partička a díky nim tak se hodinky českého Pepíka dostaly na měsíc - ať se Omega vztekákolik chce, Bulova tak toho měla na Měsíci víc. Trochu škoda, že je to v quartzu, ale u Bulovy je to z historického hlediska snadno odpustitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Nový info: WR 50 m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hodo65 Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Tak to se docela povedlo. Trochu mi ale na cifru tahá za oči ten nápis 262 kHz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 To se ještě dá přežít, ale ten datum proč!? Tak to se docela povedlo. Trochu mi ale na cifru tahá za oči ten nápis 262 kHz. Ještě by mě zajímalo dýnko, tam by si mohli do Omegy pěkně rýpnout za to jejich "first and only". Třeba "where Omega ends, Bulova starts" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 K tachometru nikdo nic? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Me se ty novy nelibi, ty stary jsou jiny kafe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 tak o tom žádná, že starý jsou mnohem lepčí :-) Ale zas pokud nový stojej 500 babek tak pak z druhé ruky za půlku ceny dobrý hodinky na lítačku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Jelikož Dave Scott byl s těmito hodinkami dne 31.7.1971 (den mého narození) na Měsíci a původní asi nezaplatím i kdyby byly opět k mání, tak toto je jediná možnost, jak se k těm hodinkám dostat. Pro mě víceméně povinnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Jen se divim, že trošku nehejbli kostrou, tomuhle by pod stromečkem málokdo odolal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Takze kombo moony a suby sa dostava na cenu 1000eur v prevedeni od bulovy a steinhartu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 4. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Ty štajni Ti tam nějak nepasujou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Já se na ty hodinky velmi těším a pokud EU zdaněním moc nepokází cenu, dost vážně o nich budu uvažovat. Na běžné nošení to snad budou dobré cibule. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Me se ty novy nelibi, ty stary jsou jiny kafe Jenže jsou dodrbaný a 2945x dražší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 (upraveno) Nedavno tu o tech puvodnich bylo téma a cile se spekulovalo jestli teda ta reedice bude. Jsem rad, ze ano. Nicmene trochu me mrzi quartz, ale vzhledem k plujici vterinovce bych ho prekousnul Upraveno 4. listopadu 2015 uživatelem Michelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 4. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2015 Ty se mi moc líbí, škoda, že nepůjdou dát pod stromeček. Datumovku zkousnu, raději bych byl za indexy bez orámování (jako na těch původních - ty "bochánky" lumi žeru), mrzí taky nápis tachymeter, ale to jsou drobnosti, které neodradí. Úplně mě bere pouzdro a tlačítka chrona, to je suprový. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se