Pivas Odesláno 16. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radep Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Ví někdo proč vteřinovky dělá kroky po 0,5s, zatímco chronograf jde plynule? (možná to je ten důvod) Tuším že šetření baterky. 20200316_080313.jpg Parádní kombinace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Tuším že šetření baterky. Díky, možná. Hodinky dělají tak 1 sec za měsíc, což je v souladu se specifikací výrobce, takže seřizování je prakticky zbytečné. Dá se říci, že teplotně-kompenzovaný Precisionist dosahuje výborné ceny a rovnocenné přesnosti v porovnání s hi-end quartz typu Grand Seiko 9F, Breitling Superquartz, Longines VHP, Omega Spacemaster Z-33 nebo Citizen Chronomaster. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Ví někdo proč vteřinovky dělá kroky po 0,5s, zatímco chronograf jde plynule? (možná to je ten důvod) Je to jejich normální vlastnost. Aspoň podle videa zde: Už jsem to tady i někde četl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 To jo, vlastnost to je, jen jsem se ptal proč. Chronograf to totiž umí plynule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 Tak to je dotaz primo na konstruktera do Bulovy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 23. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2020 (upraveno) Tak jsem otestoval Bulova Lunar Pilot (+0.01s/den) a Curv (+0.04s/den), pěkně jim to šlape až neuvěřitelně, Lunar Pilot by tedy měl udělat za rok 3.65s odchylku! Upraveno 23. března 2020 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Souhlasim, mam je asi pul roku. Jsou neuveritelne presny.. Prodal jsem svoje 3x drazsi MTG ( uz me nebavily ) a jako ?baterky? na litacku do prace poridil tyto. Maximalne nelituji, mam je rad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 6. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2020 Taky je mám rád! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 (upraveno) Jsem uchylny na modre automaty.. snad vsechny mam krome leteckych Laco B v modre.. .. Ale kdyz nemam naladu na automaty, to dilema rano jestli cerna nebo bila.. Obe jsou dobre! Upraveno 7. dubna 2020 uživatelem Postal80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2020 Mám je též rád, i když je to "jen" baterka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 26. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davidofs.cz Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 má je na cestě z USA už od 21.3., jestli nedorazí, tak mě to naštve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 26. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2020 V 24. 11. 2018 v 22:35, Liqid napsal: Tady pozor, jestli se nepletu, tak verze s řemenem má jinak vrtané nožky a tah tedy nesedí. Tak to je trošku podpásovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 @Pivas mě konečně donutil k tomu, abych nafotil své Bulovy Moony tak nějak v detailech. Fotek není mnoho, ale pro ilustraci stačí, jsou krásné v detailech a de facto i v jednoduchosti. Vše o hodinkách je již napsáno výše. Já za sebe pro potenciální nákup můžu doporučit Štencekovo Helveti v Karlíně, jak z důvodu dlouhé záruky, tak docela fajn jednání. Mimochodem ta modrá není dobarvená, ani AR, toto dělá čisté nebe samo, záměrně jsem je na wrist vytáhnul na denní světlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 30. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2020 Super fotky. Na tvojí pazouře vypadají jako malé hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 31. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2020 A to jsem je fotil schválně zblízka tvl . Ale díkec, jsou vážně super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 3. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se