African Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Poslušně hlásím, že jsem se stal hrdým majitelem prvních úplně nových Rolexek a to modelu 116710LN Radost je obrovská, ani jsem se neudržel a v jiných vláknech už jsem si pustil hubu na špacír. Na Chronomagu jsem začínal před pár lety s dotazem, koupím Tag Heuer v super stavu do pěti tisíc korun českých, to se nepovedlo a jelo se dál Vostok, Seiko, Traser, Luminox, Hamilton, Tissot, Omega, Iwc, Breitling a pocelou tu dobu jsem nepřestával myslet na ikonu hodinařiny a to značku Rolex. Lidmi milovaná a nenáviděná, stejné myšlení jsem měl i já, jeden rok mě zajímala, druhý rok jsem ani nevěděl že existuje. Cesta byla velmi dlouhá, když už jsem se rozhodl a začal šetřit, vždycky se objevilo něco čemu jsem dal přednost a to bylo hlavně cestování, které polykalo všechny moje dostupné finance. Pak přišli děti, já zrušil všechny velké expedice a olá, bylo na Rolexky Co se týká modelu, hned od začátku jsem věděl, že musí mít GMT komplikaci, protože jí mám na mých oblíbených Omega Seamaster a tam se ji tedy užil festově. Takže GMT II nebo Explorer 2, jasná volba která byla 50:50 a zůstalo to tak až do konce i poté co jsem založil vlákno pomozte s výběrem. Oboje jsou perfektní a každý model má svoje, ale mě se prostě líbí víc GMT II a to hlavně kvůli lunetě, která mě učarovala. Mám trochu klid na duši, protože tímto modelem u mě Rolex cesta začíná, vím že jsem magor a že hodinky, které jsem myslel že jsou definitivní, šli za půl roku do světa, takže nebudu mít problém je třeba za rok zkusit směnit právě za výše uvedené Explorer 2 Dneska jsem sundal fólie a hurá do skal. První jednodenní dojmy? Pohodlné, pohodlné a zase pohodlné,to až tak že jsem si párkrát šáhnul na rukáv, zdali je ještě vůbec mám Jo, je to v pohodě, jsem šťastný a snad ve své duši na chvíli naleznu chronoklid....
daeriel Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Blahozelam, su velmi pekne a si asi prvy clovek, ktory vdaka detom nasporil na Rolexky
patprom Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Velmi gratuluji! Shodou okolností byl tenhle model i mými prvními Rolexy. Jsou prostě dokonalé! Zbavil jsem se jich nedávno jen proto, že je chci v blnr verzi, jinak bych je měl dodnes a nafurt. Ať ti slouží a dělají radost!
Frantik Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Tak to byly moje prvni :-) Gratuluju k dobre volbě!
sibirnaya Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 V 7. 11. 2015 v 21:56, Frantik napsal: Tak to byly moje prvni :-) Gratuluju k dobre volbě!a ja myslel, ze pepsi u mekdonalda
Frantik Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 V 7. 11. 2015 v 21:58, sibirnaya napsal: a ja myslel, ze pepsi u mekdonalda Nene, tys byl az druhej :-) Zase :-)
CEGY Odesláno 7. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2015 Zajimave. Tyhle byly taky moje prvni..Toz gratuluju.
panedge Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Super!je to dobrej pocit mit na tuce Rolex co?:-)
ADIkov Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 No super pekny kus, gratulujem ti
African Odesláno 8. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Děkuji moc kluci :-) Přesně panedge,, krásný pocit je to a o to jde....
semi001 Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Paráda, gratuluji , možná se je někdy pořídím po třetí
filo-boxer Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Tak ses dočkal, gratuluju! A jestli máš rozum, tak se vyprdneš na výměny a jiné hlouposti (stejně nic lepšího nevymyslíš ) a odebereš se do zaslouženého chronodůchodu.
Jarett Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Začátek konce ... pozdravuj NewZealand ! Příští rok se tam vracíme a doufám, že definitivně
saida Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Taky gratuluji. Mluvil jsi o nich dlouho. Tak jsem zvědav na další roupy. Po čase.
xcmaniax Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Gratuluji! Začíná se to tu roládama slušně plnit, asi nám tu dozrává jedna chronogenerace:-)
Jörg8X Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Gratulace a taky se přimlouvám, ať neměníš, protože za pár let už na ně můžeš mít hezké vzpomínky, kde s tebou byly atd.
Návštěvník dabelM Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Gratuluji k novému přírůstku do sbírky, at ti přináší jen radost a pohodu a to nejen na cestách.
Tomak Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Gratuluji k nejhezčím GMT od Rolex ! Za mne rozhodně designově povedenější než Explorer 2 anebo i ne tolik decentní BLNR. Taky bych měl rád takovýto "konec" chronocesty.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se