obchodnik-o3 Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 tak si pekne uzivaj tú "tuctovku"
wizard-ov Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Gratulace jak cyp ! To byla také moje první volba mezi RLX... Perfektně sednou na ruku a proti těm Brajtlím o nich nebudeš ani vědět.
CEGY Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 tak si pekne uzivaj tú "tuctovku" Je to masovka, dle ohlasů minulých majitelů..
Locky Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 S napětím jsem sledoval již výběrové vlákno a za sebe mi udělalo radost, že jsi bral právě tyto. Jen mne docela překvapuje, kolik místních pacientů s tímto modelem také začínalo. Gratulace obrovská a doufám, že brzy přibudou další fotky z cest - dalekých i blízkých.
Cyril Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Dobrý rozhodnutí! Vítej v RLX rodině.
African Odesláno 8. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Děkuji kluci, jsem hodně spokojenej parchant :-) Jarett, já letím taky až příští rok a budu dělat celý Jižní ostrov, tak tam můžeme dát pivečko, když budeš někde na blízku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
honza71 Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 (upraveno) Tady je to dobrej blazinec, neposlouchej je. Vzdyt je "vsichni" prodali :-D Udelali na zacatku stejnou chybu jako ty a jeste maj tu drzost ti tvrdit, ze prej dobra volba :-D :-D :-DTak je hlavne neposlouchej,hlavne si je nech, a udelej z nich opravdovy cestovatelsky hodinky. ktery v case s kazdym ziskanym skrabancem budou zvetsovat sve kouzlo ;-) Upraveno 8. listopadu 2015 uživatelem honza71
Rufanius Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Gratuluji jsou také na mém vysněném listu :-) Jsou opravu nádherný a model s GMT mě vždycky lákal.
xjr1 Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 (upraveno) ...sorry, double Upraveno 8. listopadu 2015 uživatelem xjr1
xjr1 Odesláno 8. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2015 Gratuluju, pro mě jsou to nejhezčí rolexy vůbec a za ty čtyři a půl roku, co je mám, mě ani jednou nenapadlo, že bych je prodal...a to je vlastně ani moc nenosím:-D. Užívej a ať dlouho vydrží!
African Odesláno 9. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 (upraveno) Děkuji :-) Jsou ty holky nějaké návykové, každou chvíli na ně koukám lupou a je to opravdu krásná hodinářská práce. Od pátku plus 1s, tady se asi na zaběhnutí čekat nebude, sice na přesnost moc nekoukám, ,ale potěší to. Upraveno 9. listopadu 2015 uživatelem African
kuncák7 Odesláno 9. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2015 Afri,taky se pripojuju ke gratulacim. Jsou pekny.
LovecK Odesláno 10. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2015 Dobra volba, gratulace! Mam je cca 1,5 roku a u tehle proste nemam roupy...
African Odesláno 11. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2015 (upraveno) Děkuji kluci Jako tedy ať si říká každý co chce, ale u mě ten kyklop zatím těžce boduje. Na datum koukám každý den několikrát, protože moje paměťová karta v hlavě má kapacitu asi 1,5h a to odečítání data je prostě luxusní záležitost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. listopadu 2015 uživatelem African
Daemonultimate Odesláno 11. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2015 Opožděně, ale přece ... velká gratulace, to už není, jen tak si koupit hodinky ... teď nemluvím o ceně, ty jsou takový jaký jsou, ale o určitém stupni naplnění představ a snů ... a taky velké možnosti mít definitivní hodinky, alespoň jedny ... jen z toho tady nezblbnout
African Odesláno 17. listopadu 2015 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2015 Přesně Daemonultimate, pokračuji v mé chronocestě a plním si sny, Rolexky aspoň na chvíli prostě ve sbírce nesměli chybět :-) Nadšení neupadá, ba naopak je každém dnem silnější, umí to kluci švýcarský... a pssst,spinkáme :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pavel23 Odesláno 19. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2015 Gratuliji a závidím. Umíš je pěkně nafotit. Tak ať slouží a bez šrámů!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se