Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 61
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

S napětím jsem sledoval již výběrové vlákno a za sebe mi udělalo radost, že jsi bral právě tyto. :) Jen mne docela překvapuje, kolik místních pacientů s tímto modelem také začínalo. :)

Gratulace obrovská a doufám, že brzy přibudou další fotky z cest - dalekých i blízkých.

Odesláno

Děkuji kluci, jsem hodně spokojenej parchant :-) Jarett, já letím taky až příští rok a budu dělat celý Jižní ostrov, tak tam můžeme dát pivečko, když budeš někde na blízku...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno (upraveno)

Tady je to dobrej blazinec, neposlouchej je. Vzdyt je "vsichni" prodali :-D Udelali na zacatku stejnou chybu jako ty a jeste maj tu drzost ti tvrdit, ze prej dobra volba :-D :-D :-D

Tak je hlavne neposlouchej,hlavne si je nech, a udelej z nich opravdovy cestovatelsky hodinky. ktery v case s kazdym ziskanym skrabancem budou zvetsovat sve kouzlo ;-)

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Gratuluju, pro mě jsou to nejhezčí rolexy vůbec a za ty čtyři a půl roku, co je mám, mě ani jednou nenapadlo, že bych je prodal...a to je vlastně ani moc nenosím:-D.

Užívej a ať dlouho vydrží!

Odesláno (upraveno)

Děkuji :-) Jsou ty holky nějaké návykové, každou chvíli na ně koukám lupou a je to opravdu krásná hodinářská práce. Od pátku plus 1s, tady se asi na zaběhnutí čekat nebude, sice na přesnost moc nekoukám, ,ale potěší to.

Upraveno uživatelem African
Odesláno (upraveno)

Děkuji kluci  :cheers: Jako tedy ať si říká každý co chce, ale u mě ten kyklop zatím těžce boduje. Na datum koukám každý den několikrát, protože moje paměťová karta v hlavě má kapacitu asi 1,5h a to odečítání data je prostě luxusní záležitost  :smile_anim:  

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem African
Odesláno

Opožděně, ale přece ... velká gratulace, to už není, jen tak si koupit hodinky :) ... teď nemluvím o ceně, ty jsou takový jaký jsou, ale o určitém stupni naplnění představ a snů ... a taky velké možnosti mít definitivní hodinky, alespoň jedny ... jen z toho tady nezblbnout :)

Odesláno

Přesně Daemonultimate, pokračuji v mé chronocestě a plním si sny, Rolexky aspoň na chvíli prostě ve sbírce nesměli chybět :-) Nadšení neupadá, ba naopak je každém dnem silnější, umí to kluci švýcarský... a pssst,spinkáme :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...