long Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Také se rád stavím, jak psal Franta. Za prvé kvůli těm ksichtům a za druhé zahřát srdíčko pokoukáním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Přijdu rád,snad mi do toho nic nevleze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 20. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Já jsem taková slibotechna, ale abych si rozšířil obzory, přišel bych se podívat rád... Budeš vítán, navíc slibotechna nejsi, protože zde na chronomagu je (tuším) zaznamenáno, že jsi: důkaz místo slibů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Remake má Viktor a ten dorazí. Originály nevím, jestli se na fóru vůbec vyskytují.Původní Omegy má tuším Josef01. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2015 Josef01 je má stoprocentně, mluvili jsme o nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan Praha Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 tak to dorazím taky :-d alespoň si najdu deset rozdílů původní vs moje orlíky :-d Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2015 To zní moc dobře. I já bych se rád přidal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Moc rád se zastavím. A budou tam i předprodukční Orlíky? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Minimálně dvoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. listopadu 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Parazite :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 To jsem se tedy dočkal vděku. Tak já si tedy koupím něco z produkce MPM, abych neurazil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klingac Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Ak by to nebolo v termine 23-28, rad pridem tiez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papa Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2015 Já bych také rád zaskočil na chvilku se podívat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa22 Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Taky bych se rad zasel podivat, pokud to bude mozne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FraK Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 (upraveno) Ahoj, pokud mi to casove vyjde, tak taky rad prijdu. Upraveno 25. listopadu 2015 uživatelem FraK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Třeštík Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 - rád bych se zúčastnil.. T Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Moc rád bych přišel, pokud to bude ve vhodném termínu. T. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Už se nám to blíží, máme už termín? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 5. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2015 Taky se přijdu podívat. Škoda že to nebude prodejní výstava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 6. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2015 Taky bych již uvítal směřování příspěvků k termínu konání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se