Chronopetr Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2023 V 6. 1. 2023 v 10:59, seikó napsal: Citizen automaty umi Tohle je opravdu moc fajn kousek! A vůbec celá ta řada je strašně povedená. Vůbec nechápu tu cenu. Ne, že by Seiko 5 SNSX apod. nebyly pěkné hodinky, ale toto mi přijde přeci jen o fous víc. Přitom cenovka prsjticky totožná a to jsou to proti nim novinky! Fakt super!
Zdenek1307 Odesláno 7. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2023 před 2 hodinami, Chronopetr napsal: Já už pár dní takto. Moc semi líbí ta barevná kombinace
Chronopetr Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2023 před 14 hodinami, Zdenek1307 napsal: Moc semi líbí ta barevná kombinace Díky. Mně to chvíli trvalo, než jsem tomu přišel na chuť. Původně to bylo přehozené jen zkusmo, když jsem se nudil a experimentoval.
Dushakx Odesláno 8. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2023 @ToblinTy jsou fakt super a fotka taky Já o víkendu takhle, byla nuda.
Kobliha Odesláno 9. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2023 před 16 hodinami, Dushakx napsal: @ToblinTy jsou fakt super a fotka taky Já o víkendu takhle, byla nuda. Ta fotka má krásnou náladu.
CEGY Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Odesláno 12. ledna 2023 Noční a nohy na stole. Galaty v barvě minutovky..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se