dragys27 Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasK Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 Tak jsem chtěl vyzkoušet nějaký titanový Citizeny, ideálně potápky. Trochu jsem laboroval mezi ecodrive a automatem az jsem nakonec vzal tyhle promastery Fugu. Musím říct, ze za ty peníze fakt super hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 V 26. 2. 2023 v 20:46, lipic napsal: A jo,máš je vlastně chvíli. Vybíral jsi ještě mezi jinýma hodinkama, nebo jsi měl hned jasno?Ta přezka na tý gumě je taky titan? Měl jsem jasno hned. Teď ještě čekám, jestli začnou prodávat samostatně i náramek, protože modrá verze mě moc nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Zizi Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 Hlásim sa do klubu. Moje vôbec prvé CITIZENy. Tie parádne fotky od @Dushakxmi nedali spávať a už dlhšie som poškuľoval po tomto modely. Síce sa spolu ešte len zoznamujeme, ale už teraz som z nich riadne nadšený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 1. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2023 před 1 minutou, Mr.Zizi napsal: Hlásim sa do klubu. Moje vôbec prvé CITIZENy. Tie parádne fotky od @Dushakxmi nedali spávať a už dlhšie som poškuľoval po tomto modely. Síce sa spolu ešte len zoznamujeme, ale už teraz som z nich riadne nadšený. Tak to jsi mi udělal radost, ani nevíš jak!! Doufám, že s nima budeš spokojený jako já! Užívej si těch pár gramů titanu! :)))) Ať slouží! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Slniecko svieti paradne, tak nabijame .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 2. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2023 Taky zajímavá varianta, mě se teda na těch mejch líbí ten kontrast, ale tyhle jsou taky fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 @Skipi dokup originálního tahu bývá problematický, kvůli ceně. Tady ranní dilema "které". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 před 2 hodinami, sodekcz napsal: @Skipi dokup originálního tahu bývá problematický, kvůli ceně. Tady ranní dilema "které". Ty bílé jsou super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarmom Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 Citizen BJ7000-52E Nighthawk. Moje první serióznější hodinky, kupované v lednu 2012. Loni jsem jen nechal vyměnit akumulátor a zase šlapou naprosto parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Zizi Odesláno 3. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2023 V 1. 3. 2023 v 16:24, Dushakx napsal: Tak to jsi mi udělal radost, ani nevíš jak!! Doufám, že s nima budeš spokojený jako já! Užívej si těch pár gramů titanu! :)))) Ať slouží! Ďakujem! Čím so starší, tým viac zisťujem, že sa mi páčia menšie a ľahšie...hodinky. Tak nech nám to spoľahlivo tiká.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 V 3. 3. 2023 v 9:09, Dushakx napsal: Ty bílé jsou super! Děkuji Dnes samá mechanika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Chilliluk Odesláno 4. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndrejLicko Odesláno 7. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2023 Dnes je letecký deň - od rána stále niečo... Ešteže som vybral správne hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tclaw Odesláno 8. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2023 Hlídám neteř, tak musím hlídat správný čas na spaní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 11. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2023 Fugu na kozenom colarebe - zimny setup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maro 666 Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 V 2. 3. 2023 v 12:22, pauliej napsal: Slniecko svieti paradne, tak nabijame .. Supr hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maro 666 Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 12. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2023 V 1. 3. 2023 v 11:48, TomasK napsal: Tak jsem chtěl vyzkoušet nějaký titanový Citizeny, ideálně potápky. Trochu jsem laboroval mezi ecodrive a automatem az jsem nakonec vzal tyhle promastery Fugu. Musím říct, ze za ty peníze fakt super hodinky Co je to, prosím, za model? Fugu znám pouze s lichoběžníkovými indexy. Co jsem hledal, tak ty s kulatými indexy ani neměly na dýnku rybu Fugu. To je tedy nějaká nová řada? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se