(Miloš) Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 před 4 hodinami, _lip_ napsal: Mě přijdou trochu jako cybertruck, uvnitř asi zajímavá technika a detaily, ale tvar takový prostě divný Jinak já dneska zkouším u nás asi ne často viděný model z řady Exceed. Ty jsou moc pěkný, vůbec nevím, proč sem furt lezu, když nic nepotřebuju naštěstí tam nevidím nápis Eco drive, takže jsem vlastně v klidu, jak jsou velký? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 6. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2023 před 3 hodinami, (Miloš) napsal: Ty jsou moc pěkný, vůbec nevím, proč sem furt lezu, když nic nepotřebuju naštěstí tam nevidím nápis Eco drive, takže jsem vlastně v klidu, jak jsou velký? Jo, to se mi taky stává Jinak ty exceedy jsou docela velké - 43.5 mm, ale dobře sednou i na mojí menší ruku. Jsou navíc docela tenké. Je to model CB0100. Uvnitř je H145, tedy eco-drive a řízení rádiem. Celé je to z titanu (včetně tahu) a sklo je dvojitě klenutý safír s oboustranným AR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 7. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2023 Fuj titan dělám si prdel, jsou fakt moc pěkný. Taky mám rád modely, co moc nejsou vidět. Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Gloriet až kdesi na západním cípu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 8. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2023 Ještě než se uložíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 9. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2023 Konečně jsem se dokopal zkrátit tah na přesno, pán v Helveti byl sice super ochotný, ale s metrem se asi o centimetr sekl a byly dlouhý. Nosit se to moc nedalo. Teď je to konečně ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 V 9. 4. 2023 v 7:53, Jiří Sedlák napsal: Konečně jsem se dokopal zkrátit tah na přesno, pán v Helveti byl sice super ochotný, ale s metrem se asi o centimetr sekl a byly dlouhý. Nosit se to moc nedalo. Teď je to konečně ono. Super, sednou pěkně. Ještě jednou děkujeme za nákup a pokud jsme udělali chybku při zkracování, tak se moc omlouváme. Doufáme, že teď už budou hodinky dělat jen radost. Já do zelena - osobně bych uvítala kdyby Citizen přišel s variantou s o něco menším pouzdrem, pak by byly dokonalé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Ten tah jde rozebrat velmi snadno, normálně jsem to vypích druhou stranou vystěžejkovače, pár pinů jsem si vrazil do ruky, ale teď to sedí. Takhle na dálku to stejně nejde, já jsem nejdřív vyhodil dva články a pak se udělalo teplo a jeden musel zpět. 38 by bylo dobré, mám tu Seiko 5 téměř identického tvaru v 38 mm a to může nosit kdokoli od ženy po chlapáka jako jsem já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 12. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2023 Jinak ta zelená vypadá taky skvěle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franklin Odesláno 13. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2023 Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2023 Po delší době na gumě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 15. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2023 Fugu ve vodojemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 16. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2023 Všechno tady hezky kvete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 18. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2023 (upraveno) 20230418_184948.heic Upraveno 18. dubna 2023 uživatelem hejdik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 19. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2023 ....tak ještě jeden pokus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 20. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. dubna 2023 Pěkné to máš. Já dnes taky Pepsi, akorát vypadají spíš jako Coke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 21. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2023 Jedna taková nepotápková limitka. Vybaleno a sesynchronizováno na DCF. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 22. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2023 Dneska Eco-Driving Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se