Přejít na obsah

Citizen na ruce...

Nicolas02

Doporučené příspěvky

před 4 hodinami, _lip_ napsal:

Mě přijdou trochu jako cybertruck, uvnitř asi zajímavá technika a detaily, ale tvar takový prostě divný 🙂
Jinak já dneska zkouším u nás asi ne často viděný model z řady Exceed.ab7cd371d56deeebdf2beb7b35389955.jpg

Ty jsou moc pěkný, vůbec nevím, proč sem furt lezu, když nic nepotřebuju 😂 naštěstí tam nevidím nápis Eco drive, takže jsem vlastně v klidu, jak jsou velký?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 3 hodinami, (Miloš) napsal:

Ty jsou moc pěkný, vůbec nevím, proč sem furt lezu, když nic nepotřebuju 😂 naštěstí tam nevidím nápis Eco drive, takže jsem vlastně v klidu, jak jsou velký?

Jo, to se mi taky stává 🙂

Jinak ty exceedy jsou docela velké - 43.5 mm, ale dobře sednou i na mojí menší ruku. Jsou navíc docela tenké.

Je to model CB0100. Uvnitř je H145, tedy eco-drive a řízení rádiem.

Celé je to z titanu (včetně tahu) a sklo je dvojitě klenutý safír s oboustranným AR.

Odkaz ke komentáři

V 9. 4. 2023 v 7:53, Jiří Sedlák napsal:

Konečně jsem se dokopal zkrátit tah na přesno, pán v Helveti byl sice super ochotný, ale s metrem se asi o centimetr sekl a byly dlouhý. Nosit se to moc nedalo. Teď je to konečně ono.

Super, sednou pěkně. Ještě jednou děkujeme za nákup a pokud jsme udělali chybku při zkracování, tak se moc omlouváme. Doufáme, že teď už budou hodinky dělat jen radost.

Já do zelena - osobně bych uvítala kdyby Citizen přišel s variantou s o něco menším pouzdrem, pak by byly dokonalé.
tsuyosa.jpg.ee70097e54a184f7320887ac67f57114.jpg

Odkaz ke komentáři

Ten tah jde rozebrat velmi snadno, normálně jsem to vypích druhou stranou vystěžejkovače, pár pinů jsem si vrazil do ruky, ale teď to sedí. Takhle na dálku to stejně nejde, já jsem nejdřív vyhodil dva články a pak se udělalo teplo a jeden musel zpět. 

38 by bylo dobré, mám tu Seiko 5 téměř identického tvaru v 38 mm a to může nosit kdokoli od ženy po chlapáka jako jsem já.

16813080435253921292759336308722.jpg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...