instant Odesláno 16. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2018 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ales-Z Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Cb1070-56l a hra se světlem a taky titan, safír a rádio... Co víc si přát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Musím se pochlubit i tady vintage bullheady, 67-9356, tento kousek je z roku 1980, t.j. můj vrstevník... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 Pekne bullky, slusny stav:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rusty Odesláno 9. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2018 Zatial fajnove..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
11mAjA11 Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Dvě výletní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
korbos Odesláno 27. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2018 Z dnešního dopoledne. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 14. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2018 Potřebovala vědět, za jak dlouho může zase do bazénu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farbakp Odesláno 16. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2018 kazdy den vodne sporty..?? Odoslané z môjho iPhone X cez Tapatalk Pro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allo Odesláno 18. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2018 (upraveno) Prý že mi jedny stačí... tak šly RC do prodeje Mimochodem, pozornější si možná všimnou, že jdou o vteřinu jinak. Kdo ví proč? Upraveno 18. srpna 2018 uživatelem Allo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
husakmartin Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2018 Pokud se ma jednat o vteriny,tak se jedna o 360 vterin. Jestli se ma jednat o jednotku casovou,tak se zrejme jedna o sekundu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2018 Pokud se ma jednat o vteriny,tak se jedna o 360 vterin. Jestli se ma jednat o jednotku casovou,tak se zrejme jedna o sekundu.jsi si jist, že jsi ve správném tématu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
husakmartin Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2018 Ja jo, vterina je prece jednotka uhlova a 1/60 uhlu, t.j. 1 sekunda na ciferniku je 6° a to odpovida 360 vterinam.Nebo se mylim? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2018 Ja jo, vterina je prece jednotka uhlova a 1/60 uhlu, t.j. 1 sekunda na ciferniku je 6° a to odpovida 360 vterinam.Nebo se mylim?nemýlíš, ale nějak to nesouvisí s příspěvky na předchozích 15 stranách... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allo Odesláno 19. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2018 (upraveno) Ja jo, vterina je prece jednotka uhlova a 1/60 uhlu, t.j. 1 sekunda na ciferniku je 6° a to odpovida 360 vterinam.Nebo se mylim? Myslím, že se mýlíš... nuže, co na tento problém asociace češtinářů? "Výrazy vteřina a sekunda by si neměly konkurovat jedině v odborném stylu striktně vědeckém. V odborném stylu populárně-naučném, neřkuli ve stylu prostěsdělovacím lze užít kterékoli z obou slov. V prvně jmenovaném funkčním stylu tedy užívejme v souladu s mezinárodně přijatou vědeckou terminologií systému jednotek SI termín sekunda; v jiných českých textech je výraz vteřina naprosto v pořádku a není sebemenší důvod se jej vzdávat." Zdroj: https://www.ascestinaru.cz/poradna-asc-vterina-versus-sekunda/ Snad mi bude odpuštěno, že citace není podle normy ISO 690 Upraveno 19. srpna 2018 uživatelem Allo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
husakmartin Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Dobře tedy, nebudu hnidopich ohledně vteřiny. Vyjádřím se tedy k té hádance, rozdílné vteřině - jelikož je snímek z úhlu tak se může jednat o pralaxu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Pár vteřin ve společnosti vodníka. Bylo to příjemných několik sekund. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
husakmartin Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 No nedá mi to, takže dvě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Allo Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 Dobře tedy, nebudu hnidopich ohledně vteřiny. Vyjádřím se tedy k té hádance, rozdílné vteřině - jelikož je snímek z úhlu tak se může jednat o pralaxu.Jedná se o přechodnou sekundu, kterou si pro mě překvapivě stáhne RC samo, zatímco SW k tomu potřebuje pokyn, nebo nastavit ručně, což mi přijde zajímavé ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 20. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2018 RC si ji stáhne samo nijak překvapivě - prostě se to zadá do signálu. GPS Citizeny mají ale jednu obrovskou výhodu (na rozdíl od GPS u Seiko, které se začnou měsíc předem snažit samy a nemají na to manuální režim) - leap second se dá zadat růčo. A proč je to taková výhoda? Protože chytání leap second (ať už vyvolané uživatelsky nebo automaticky) může trvat 15 minut, klidně i víc. Takže pokud je změna leap second v zimě, člověk musí stát s hodinkami jak kkt někde na mraze. U Citizenů si to prostě čtenář manuálů nastaví a má pokoj. Leap second píšu proto, aby mě tu ČJ nazis nechali na pokoji. Oops, vlastně mě dostali stejně, používám AJ, třebaže existuje český ekvivalent. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se