Chronopetr Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 V Seiko "na ruce" to vře novými příspěvky, tak přidávám zelené oživení i do "ruko sekce" Citizen ;-). Pro mě to byla volba elegantních kancelářských potápek, namísto vyloženě sportovních pepsin. Moje první s 60 kliky lunety a musím říct, že to má něco do sebe, taková "hrubá strojovna". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 Tak pridám aj ja jednu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cdale Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 Taktéž přispěji s trochou do mlýna Odesláno z mého SM-G998B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 15. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2021 před 18 hodinami, farkyostrava napsal: pecka antireflex a ta modra je neuveritalna.. a proto dalsi citek signature je na ceste ke mne Jsem na ne koukal. U takovych hodinek je trochu problem spona bez jakékoliv moznosti nastaveni. Ale celkove rada signature povedena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 A pokračujem ;-). Tah sice plíšek, ale s fajn mikroregulací. Asi první hodinky, u kterých mě zatím neláká zkoušet jiný tahy či řemeny a strapy, páč jim to podle mě takto prostě sekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Pěkná lumi. Taky přihodím na toto téma. Všeobecně se v tomto vyzdvihuje Seiko, ale já jsem spokojený. Naprosto bezproblémový a ostrý odečet i k ránu, aniž bych večer nejak hodinky nasvětloval. To, že je lumi do modra je příjemná změna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Krásne si ich odfotil . Moje sú v tme asi aj prehliadnejšie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 před 18 minutami, Leopold napsal: Krásne si ich odfotil . Moje sú v tme asi aj prehliadnejšie Jo, tak takhle ty moje fakt nezáří :-). Jak starý je to model? Díval jsem se, že tyto radio controlled nejsou úplně "za lidovku". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Kúpil som ich len nedávno CC 9025-51E . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 V 15. 2. 2021 v 16:23, CEGY napsal: Jsem na ne koukal. U takovych hodinek je trochu problem spona bez jakékoliv moznosti nastaveni. Ale celkove rada signature povedena. jo ale zas bez velke potapkove spony je hodne pohodlny, takze neco za neco no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leopold Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Dnes som sa nevedel rozhodnúť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 (upraveno) Na krk žlutý, na ruku černý a hybaj pro signál:) Chvilka na vzduchu. A ta modrá, když potom zalezete do nory Upraveno 17. února 2021 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo666 Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 Ta lumi u občanů je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter_s Odesláno 17. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2021 To nadsenie je super, konecne!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Tak jsem si taky udělal radost konečně i Citizeny ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 23. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2021 Hmmm po Farkym už druhé na fore. Gratulujem. Tieto Signature su podla mna naj potapky od "občana" maju krasny detailný ciferník. Jednu dobu som ich moc chcel, ale ja nosim hodiny výhradne na gume a tieto by si zaslúžili nejaku luxusnú ale žiadnu som bohužial nenašiel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Chandler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 24. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2021 Obcas u nejakych citizenek zahlidnu "Chandler" ale co to vlastne znamena? Vzhledove to jsou uplne odlisne hodinky, takze nazev modelove rady to asi nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se