misso Odesláno 2. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 4. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2022 Neplánovaný nákup, ale sem z nich nadšenej! Aqulandy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gun4 Odesláno 5. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2022 Porad na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 6. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 Taky klasiku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 Já dneska na paragána! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pauliej Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 Dnes zelene titanove citizeny ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 Tak trochu naředím ty potápky, ty si vezmu odpoledne Po opravě šlapou jako za mlada a lumi s tím sluníčkem co teď je se taky probudila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkovacik Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 No jsou to krasavice. Ty subciferníky mají takovou zvláštní barvu. Taky nějaká lumi? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 Ne, ty jsou obyč bílý, ale jakože fakt sněhově, ještě dělali takovou slonovou kost a ty byly tak k hnědý uniformě Ale proti vkusu samozřejmě.... Jsem moc rád, že se to povedlo, pátral jsem a nebyly jediný na prodej. Částečně proto mě dráždí ty bílomodrý v inzerci, ale už bych to neměl kdy nosit, i ty dvoje je pakárna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 Konečně datum na které vidím za každé situace. JP2000-67L Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 Vesele velikonoce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 V 4. 4. 2022 v 15:52, Kristian.nov napsal: Neplánovaný nákup, ale sem z nich nadšenej! Aqulandy V 8. 4. 2022 v 16:45, CEGY napsal: Taky klasiku V 8. 4. 2022 v 16:54, Kristian.nov napsal: Já dneska na paragána! před 2 hodinami, filo-boxer napsal: Konečně datum na které vidím za každé situace. JP2000-67L Chválím kluci, nejlepší Citizeny. Filo, ta barva mi, přiznám se, moc neříká, ale nic to nemění na tom, že tohle jsou snad nejkultovnější hodinky, co kdy Citizen vyrobil. Naprosto nezaměnitelnej a ikonickej model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 Jeste chybi Altichron, ale ty tu nedavno jeden dlouholetej clen, tusim, nabizel... Kdopak to byl....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 16. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 16. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2022 před 14 hodinami, villain83 napsal: Jeste chybi Altichron, ale ty tu nedavno jeden dlouholetej clen, tusim, nabizel... Kdopak to byl....? Ale už ta nabídka neplatí Naopak jsem chtěl přikoupit tyhle Aerochrony, ale někdo mi je vyfouk minulej tejden na Aukru... Kdopak to byl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 16. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2022 To vubec netusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 16. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2022 Dnes venku Fudží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(Miloš) Odesláno 16. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2022 Tyhle sněhobílý jsou parádní, škoda že nejsem chobotnice Pak bych asi podlehnul. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 16. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2022 @(Miloš) původně jsem okukoval ty, co tady postuje jovani. Pak jsem změnil priority (průměr, sklo) a vybral jsme tyhle. Musím napsat, že mě pořád baví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se