Přejít na obsah

Robotický vysavač

pavča

Doporučené příspěvky

Este otravim s dotazem. S7 uz je v preprave, zitra ju nam doma. No ale k veci. Mozu ten vysavac pouzit nekde jednorazove, tzn. nabity ho odnesu treba do jineho baraku, polozim na zem, zmacknu cudlik a delaj jak umis? Nebo kvuli kazde kravine musim pres apku a oskenuj si vsecko a blablabla...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 396
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

před 9 minutami, miccalek napsal:

Este otravim s dotazem. S7 uz je v preprave, zitra ju nam doma. No ale k veci. Mozu ten vysavac pouzit nekde jednorazove, tzn. nabity ho odnesu treba do jineho baraku, polozim na zem, zmacknu cudlik a delaj jak umis? Nebo kvuli kazde kravine musim pres apku a oskenuj si vsecko a blablabla...

Jasne ze mozes.

Odkaz ke komentáři

před 36 minutami, eskimak napsal:

Uz vidim, som ju vygooglil. Ale ta eta je snad o 50-100E drahsia akp Xiaomi prvej generacie, a s tym by som ju asi parametrovo aj porovnaval...

Nehledal bych v tom vědu,ta ETA maká stejně jak Xiaomi,ale za příznivější cenu.  😅

Odkaz ke komentáři

před 33 minutami, miccalek napsal:

Jak už Ti píše @eskimak , můžeš. S7 si umí uložit 4 mapy a pokud potřebuješ uklidit pátý prostor, tak se akorát o 5 vteřin déle "rozhlíží" a pak to uklidí. Výhoda zmapovaného a uloženého  prostoru je v tom, že to uklidí o trochu rychleji a že tam můžeš dát no-go zóny nebo si na míru upravit místa pro (ne)vytírání nebo vyšší výkon vysavače apod.

Upraveno uživatelem michalval
Odkaz ke komentáři

Přátelé, S7 je od včera doma a hlásím velkou spokojenost. Zatím teda bez vytírání, ale barák si očuchal v pohodě, schválně nebylo vysáté 10 dní, takže chlupů požehnaně. Vysál to ten parchant všecko, aj rohy, u stěn, čumím jak blázen. Vjel na předložku s třásněma, taková hadra 1x2m. Taky z toho hodně dostal, ale třásně neučesal:D Prahy 2cm v klidu, jeden přeskočil na první pokus, druhý vyjel nadvakrát. Hučí docela dost, ale ne jak klasický vysavač, to zas ne. Mrkl jsem aj na alík, tam je náhradního příslušenství požehnaně a za pár korun, takže vše ok.

Odkaz ke komentáři

před 22 minutami, miccalek napsal:

Přátelé, S7 je od včera doma a hlásím velkou spokojenost. Zatím teda bez vytírání, ale barák si očuchal v pohodě, schválně nebylo vysáté 10 dní, takže chlupů požehnaně. Vysál to ten parchant všecko, aj rohy, u stěn, čumím jak blázen. Vjel na předložku s třásněma, taková hadra 1x2m. Taky z toho hodně dostal, ale třásně neučesal:D Prahy 2cm v klidu, jeden přeskočil na první pokus, druhý vyjel nadvakrát. Hučí docela dost, ale ne jak klasický vysavač, to zas ne. Mrkl jsem aj na alík, tam je náhradního příslušenství požehnaně a za pár korun, takže vše ok.

No paráda.. tak ať slouží. On ten hluk jde taky snížit v appce... trochu uberes výkon nebo dáš noční mód...

Odkaz ke komentáři

My vysavame porad "jednorazove". Apku jsme zrusili, buhvi co kam posilala. Takze poustime rucne, stejne mame dve patra a mezi nima musime prenaset. Na rychly vysati je to super. Podlaha vinyl, zadny prahy, vsechno jedna vyska, takze vlastne ani schopnost prejet nerovnost nevyuzijeme. Na hladkou podlahu, kde je videt kazdej drobek, je robotickej vysavac pecka. Vlastne to mela manzelka jako podminku, kdyz ja jsem odmitl celoplosny koberce :).

Odkaz ke komentáři

Zeptám se, má někdo zkušenost s robotickým vysavačem připojeným na centrální vysavač? Dělá se něco takového šikovného jako třeba Roborock, ale s napojením pro úplné lenochy? Nějaké produkty jsou (třeba Tubo Robo), ale přijde mi, že díky jedné funkci navíc je zbytek podstatně hloupější a dražší než konkurence s "pytlíkem"...

Odkaz ke komentáři

• po 5 týdnech...

Nevím (nenašel jsem) vlákno "normální" vysavače, tak se snad obejdu tady.

Měli jsem Electolux, nějakej ten UltraOne nebo tak něco. Sloužil dobře, ale dosloužil. Pak jsem celkem neuváženě koupil Hoover a katasrofa, byť to mělo slušný hodnocení.

Takže skoro zánovní půjde z domu a znova už chci vybrat líp.

Co jsem zběžně koukal, vyšel mi rozumně tenhle :

https://www.mall.cz/sackove-klasicke-vysavace/miele-compact-c1-powerline

Díky za rady/potřehy.

Odkaz ke komentáři

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Přátelé, trochu oživím téma. Máme asi tři měsíce roborock s5 max. A začlo dělat, že po úklidu, když normálně dycky zajel na nabíječku, tak chvilku stojí, čumí a pak vyskočí v aplikaci hláška něco jako clean sensor beacon. Tak jsem si říkal, že ten maják je asi ta houkačka nahoře na vysavači. Všecko vyčistím, profoukám, i dokovací stanici kontakty a stejně prd. Musím ho natvrdo vypnout, zapnout, pak už si tam dojede sám. A nedělá to pokaždé, jen asi v 50% případů. To bude asi na reklamačku, ni? Eště jsem nezkoušel vyresetovat do továrního nastavení, to ale asi pudou mapy do kelu.

Odkaz ke komentáři

Zboku jsem čidla opucoval, spodní taky, ale tam to asi není smyslem, když to jsou čidla na spadnutní ze schodů. Je to čínská mrdka, přitom ne zrovna úplně laciná. Ještě si s tím dnes pohraju a pak to posílám do obchodu.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...