Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lunetu mám vždycky natočenou tak, aby prostě licovala. Nikdy na ní nic neměřím, ani s ní neposunuju a jsem docela nervozní, když se posune. Ale na hodinkách jí mít musím :lol2:  ( dost podobné to je s chronem, které na hodinkách musí být, i když se třeba rozběhne 2x ročně ). 

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Lunetu zásadně tak aby lícovala.

... s výjimkou občasného ticha na poradě, kde se po nasazení hluboce přemýšlivého výrazu jakoby mimoděk ozve její cvakání  :)

Odesláno

vždy na 12h !!! taky to musím hned nastaviť do správnej polohy ... :D

vždy na 12h !!! taky to musím hned nastaviť do správnej polohy ... :D

Šipku,nebo trojúhelník na 12,00.

Odesláno

...momentálně žádné nemám, ale na NO DATE verzi jsem lunetu otočil na aktuální den  :helpsmilie:

kokooos.... toto je take genialne, primitivne... a nikdy ma to nenapadlo.... 

Odesláno

na 12ce. Jinak mi to přijde divné. A s lunetou se točí jen když si chci poslechnout jak se cvaká :)

Odesláno (upraveno)

Vacsinou klasika lumi na 12, ale obcas vyuzivam na mesiace. Taky manualny month/day/date, ako napr. teraz, nedela 24. januara ;)

c50d5d2df344fd3370687a03e49e8640.jpg

Upraveno uživatelem misoo
  • po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

JoJo, druhy den se člověk vzbudí, pamatuje půlku večera hlava jako střep... A na lunetě otočené tři piva. Znám znám :-)

Na dvanátcce lumibod jinak podle počtu panáků. A ano, ráno probuzení, do večera strašlivý stav a na lunetě šestka. Známe :-)

Od té doby se snažím točit podle panáků, které vypiju, ne podle panáků, které si objednám. Empiricky jsem zjistil, že mezi těmito dvěma údaji může být až dvojnásobná odchylka :-) Mimochodem, co to má Clarcson za hodinky? (čas cca 1 minuta)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...