Radimk Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Po delší době klidný večer s naší mladou,obvykle naše setkání skončí hádkou. Včera po večeři přišli i s přítelem a docela fajn jsme splkli u stromku.Materiálně mě potěšil hlavně kafemlejnek, ještě večer jsme ladili hrubost a množství kávy do French pressu, hercna mi mlátí ještě teď. Další na řadě bude "zázračná Italská konvička". A už jenom laborujem s druhy káv, tam se mám honě co učit.Takže nové knihy a k tomu kávička- ideální volno.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Já myslel, žes k tomu dostal kilo Jihlaprdky. Někde jsem ji zahlédl v akci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 nakonec Mauricius a paradaAj som si myslel ze tam vidim koralovu barieru. Nefuka tam moc ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Díky,babička byla ročník 1923 a tak to sedí.To Pebe přidej fotku,ať to má vypovídací hodnotu,dík. ještě je nějaká větší mísa a vyšší kávová konvička Je to Thun TOM s červenou linkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 (upraveno) No tohle je nejlepší dárek chlapy Nejlepsi darek gratulace :-) Upraveno 25. prosince 2015 uživatelem filo-boxer Dalsi nouma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Svatecni pohoda pokracuje, kdo si hraje nezlobi :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Žrádlo a chlast. Největší radost mi letos udělal švára. Dal mi dobrá vína, ještě lepší sýry, paštiky a domácí klobásy. Od rána piju citronovou vodu a mattonku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Aj som si myslel ze tam vidim koralovu barieru. Nefuka tam moc ?nefouka, vane prijemny morsky vanek. sme tu od 23 a total parada, 30°C, azuro, uz su zas spalenej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodriguez Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Uz roky si se zenou davame pod stromek vzajemne jen jeden maly darek (pro tu radost z prekvapeni :-D) a tesime se hlavne z ciste radosti tech dvou rarasku co mame doma (3 a skoro 5) ;-) P.S. Ale naramek Morellato me potesil, to jako jo ! :-DMáme to úplně stejně, co potřebujeme si koupíme v roce a hodinky jsem nechtěl, nejhezčí radost je právě dětská radost. Jinak já jsem dostal hodinkovnici a knihu, jsem rád . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 (upraveno) Já myslel, žes k tomu dostal kilo Jihlaprdky. Někde jsem ji zahlédl v akci Nojo no.. tak tu zrovna ne, ale proč ji nezkusit, že? V Tchibu mi toho nakoupili po 5-10 dekách, každá jiná, navíc dva paklíky jsem dostal k mlýnku.Až teď zjišťuju rozdíly v druzích. Upraveno 25. prosince 2015 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Cely den pařím s děckama Nintendo Wii na aktivní podložce. Teď pauza a jdu složit stolní fotbálek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radouz Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Od sestřičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Ježíšek byl nehodinkovy, ale donesl starý křesla do novýho obýváku. Bude se renovovat msg-13546-0-57468100-1447698603.jpegPěkný křesla, já zdědil po babičce tyto dvě křesla...tak váhám jestli renovovat nebo jen přečalounit a nechat patinu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 (upraveno) nakonec Mauricius a paradaSuper, tak užívejte :-) Jo a potěšil mě tiket na Thé Cure...bude pařba. Upraveno 25. prosince 2015 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. prosince 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Nojo no.. tak tu zrovna ne, ale proč ji nezkusit, že? V Tchibu mi toho nakoupili po 5-10 dekách, každá jiná, navíc dva paklíky jsem dostal k mlýnku.Až teď zjišťuju rozdíly v druzích.Nakonec teda Hario či jiný Radime ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 nefouka, vane prijemny morsky vanek. sme tu od 23 a total parada, 30°C, azuro, uz su zas spalenej..no super, tak si to uzi! Ja ked som tam bol prve dva dni bolo zamracene, tak sa mi zdalo nejako bezpredmetne sa natierat. Nasledne som bol spaleny tak, ze som musel ist do hoteloveho spa a absolvovat sunburn special treatment. Ale pomohlo to zazracne, to ano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Nakonec teda Hario či jiný Radime ?Nakonec Porlex Tall. Celonerez+ keramika. Hairo mi trochu nesedl, žádný nemá možnost kompletního uzavření. Rovněž je na něm hodně plastu..Kameny jsou srovnatelné, resp v podstatě mi přijdou stejné, jak tvarem, tak i kvalitou. Uvidíme časem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 (upraveno) Od sestřičky.konecne velke rolexky... ale tobe jsou uz moc :-D Upraveno 26. prosince 2015 uživatelem filo-boxer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radouz Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 Jsou monstrózní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tea Odesláno 25. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2015 4 dny před Vánoci se poměr sil v rodině konečně srovnal, ženy vs. muži ? 2:2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se