siwi Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Jo, já to poplet. Líbí se mi ten zkracovač tahů, ne vystěžejkovávač, ten je klasický Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Ježíšek naježil Co to máš strašáku ? Žižkova LE /limitovaná edice/ ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 24. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2016 Krásný jelenicový rukavice od Napy s kožíškem. Slintal jsem po nich už delší dobu a moje osobní soukromá zrzka si toho všimla Dál naprosto nesehnatelná knížka Soumrak Bohů od docentky Kadečkový, to je žraso. A nakonec užitečná blbinka v podobě nějakýho klonu Roomby, nějakej čas se tím ušetří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Taky mi udělal Ježíšek radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Lístky na květnový komcert Jose Carrerase. Budeme mít prodloužený víkend bez dětí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Co to máš strašáku ? Žižkova LE /limitovaná edice/ ? Zkus líp číst po písmenkách, to dáš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Gmt pilotní divery, no ty bláho pěkně (dlouho) jste to drželi pod poklicí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Ježíšek naježil Luxusní.............užívej si je ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Taky mi udělal Ježíšek radost DSC_0680.jpg DSC_0682.jpg DSC_0688.jpgNo už jsem psal, luxus........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Tyhle brýle Adidas zonyk pro https://www.bike24.com/p2182544.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Taky mi udělal Ježíšek radost DSC_0680.jpg DSC_0682.jpg DSC_0688.jpgChlapci, pěkný to máte. Co jste si to vymysleli za limitku! To je Igen pouzdro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Tyhle ponožky :-) Jo a hodinky, ale to je samozřejmý:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 ...kniha Terryho Pratchetta - Filuta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Chlapci, pěkný to máte. Co jste si to vymysleli za limitku! To je Igen pouzdro? Jojo. A jsou fakt povedený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Tyhle brýle Adidas zonyk pro https://www.bike24.com/p2182544.html jsou super, mám je už cca měsíc. Jen mi ta velikost L byla hodně velká, mám nakonec velikost S Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 a to co nejvíc potěšilo mě, kamarádi na nedělní večery (žehlička a whisky), kožené rukavice a zelená káva. Jinak toho bylo ještě víc, asi jsem až tak nezlobil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. prosince 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Zkus líp číst po písmenkách, to dáš...Tož viděl jsem cep a jiné husitské nástroje a tak jsem si musel rýpnout :-) /RAF jsem samo poznal/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freshkuba Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 (upraveno) Já si lepšího Ježíška nemohl přát. Včetně zrovna nevánoční literatury. :-) Upraveno 25. prosince 2016 uživatelem freshkuba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Tož viděl jsem cep a jiné husitské nástroje a tak jsem si musel rýpnout :-) /RAF jsem samo poznal/. To jsem rád, už jsem měl strach že Ti slábne orlí oko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 25. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2016 Já si lepšího Ježíška nemohl přát. Včetně zrovna nevánoční literatury. :-)Se řechtám jako blázen, ta aranž to je schválně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se