TLD Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Nejlepsi na cem jsem zatim spal,je matrace z ze stresniho stanu z nejakych palmovych listu ci co. Na ni se spi uzasne.
odjinud Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Odesláno 13. března 2016 Tak hlavně Hastens má design tak leda někam na chatu. Je to ještě horší než Ikea :-)Kdyby ty kostky byly čeveno-bílý, vzal bych je na chatu, bo by pasovaly k záclonám. Ale takhle.... :-)
bohus76 Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 Pánové poohlížím se po nové matraci,nejlépe partnerská matrace / z každé strany rozdílná tvrdost/.Doporučíte nějaký tip ? /cena tak cca 6 táců/.Něco takového ?Nechci takové ty High tech prořezané,spíše pár slušných vrstev /kokosová deska ?/.
Marfael Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 Jelikož jsi kousek ode mě, tak doporučuju http://www.levnematrace.eu/39-vyprodej?gclid=CMbYpc2h2swCFZUW0wodmTcImQ#/ . Máš možnost hodně matrací vyzkoušet a já koupil přesně takovou jak píšeš. Jedna strana tvrdší, druhá měkčí, žádné čipoviny vevnitř, a solidní cena.
bohus76 Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 To už jsem psal,prodejna na Jateční je zrušena a na Rybníku mají pouze sklad :-( Takže už nevyzkoušíš nic.
exBURN Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 My to teď řešili a koupil jsem tu taštičkovou a musím říct po půl roce že supr.Za 5 let jí klidně vyhodím a koupím další. http://www.levnematrace.eu/levne-matrace-90-x-200-cm-skladem/934-jitka-ortopedicka-tastickova-matrace-sklad.html
Marfael Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 Se teď dívám, že jsou teď na Rybníkách IV 326. Předpokládám, že se jen přesunuli tam a funguje to tam stejně jak na minulé adrese. Nebo tam už nelze vyzkoušet ani nic, je tam jen výdejní sklad?
bohus76 Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 Ne,je tam jen výdejní sklad.Objednáš přes internet a vyzvedneš ve skladu,nebo si necháš dovézt.
bohus76 Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Odesláno 20. května 2016 V 14. 5. 2016 v 19:02, bohus76 napsal: Pánové poohlížím se po nové matraci,nejlépe partnerská matrace / z každé strany rozdílná tvrdost/.Doporučíte nějaký tip ? /cena tak cca 6 táců/.Něco takového ?Nechci takové ty High tech prořezané,spíše pár slušných vrstev /kokosová deska ?/.Tož nikdo,co do toho dělá ?
bohus76 Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Odesláno 21. května 2016 Postel bude od stolaře,ale s těmi matracemi bych rád nasbíral nějaké zkušenosti.
Jeremy Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Odesláno 21. května 2016 (upraveno) Mně se osvědčily matrace: "čím tvrdší, tím lepší" a rošt jsem přehodil nějakou deskou, abych zrušil jeho pérovací funkci. Spí se na tom naprosto dokonale - ráno mám pocit, jako by mě někdo celou noc rovnal páteř. Stinná stránka je, že když musím občas spát v hotelu, ne těch jejich "prémiovejch" trampolínách s 50 polštářema, tak jsem dycky totálně mrtvej. Logika, kterou mi řekl kdysi nějaký fyzioterapeut:-lidi vždycy spali na tvrdým, kromě posledních pár desítek let, tělo ja na to zvyklé-přes den si člověk páteř a záda různě kroutí - ramena a hlava dopředu přetěžujou zádový svaly. V noci, na tvrdým se pěkně zase protáhne zpátky. Na měkkým se to nepodaří, protože do měkký postele se člověk proboří a páteř zůstane stejně pokřivená. Extra měkká je ještě horší, ta to "schoulení" ještě podpoří.-rošty situaci ještě zhoršujou-spát se má na zádech, nebo maximálně na boku s mírně podloženou hlavou (aby páteř byla v přímce a neohýbala se), a horní rukou dozadu. Kdo objímá medvídka, záda nerovná. Upraveno 21. května 2016 uživatelem Jeremy
sibirnaya Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Odesláno 21. května 2016 na zadech neusnu, spim zasadne na brise
skalis Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Odesláno 21. května 2016 Ja zase jinak nez na zadech neusnu. Pak se treba v noci otocim na bok, ale usnout ne.
Leclerc Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Odesláno 21. května 2016 Pořídil jsem si futon, ten nejtvrdší (vlna-bavlna-kokos). Postel obyčejnou, ale masiv, z IKEA. Spí se na tom parádně...
eskimak Odesláno 21. května 2016 Nahlásit Odesláno 21. května 2016 Kazde rano aj vecer by som si o ten oranzovy roh drbol nohu az by som to ulomil alebo urezal.
walter10 Odesláno 22. května 2016 Nahlásit Odesláno 22. května 2016 V 21. 5. 2016 v 13:45, Leclerc napsal: Pořídil jsem si futon, ten nejtvrdší (vlna-bavlna-kokos). Postel obyčejnou, ale masiv, z IKEA. Spí se na tom parádně... Čoveče, já sháněl co nejtvrdší matraci, nakonec jsem po dlouhém načítání zkušeností pořídil taky futon (složení bavlna + vlna). Vlastně můj výběr probíhal v duchu toho, co napsal Jeremy výše. Bohužel mám pocit, že futon pro mě není vhodný (v případě mého kousku je výplň ve vaku nerovnoměrně rozložená, takto zafixovaná prošitím; když si na ten futon lehnu, místo toho, aby tělo zůstalo +/- narovnané, prohne se ve středu do oblouku na způsob tvaru luku a pod hlavou mám pocit, jako bych používal tlustý polštář; a já polštář pod hlavu nepoužívám vůbec; ve výsledku mé spaní vypadá tak, že po probuzení sice mám pocit odpočatosti, jaký jsem dlouho neměl, přes noc se už zbytečně nebudím, ale jakmile vstanu, prostě se už nenarovnám a celý den mj. protrpím s tím, že se nemůžu pořádně nadechnout; po cca dvou týdnech jsem futon přestal používat). Suma sumárum, kdybych vydržel ležet celou noc na tvrdé rovné holé zemi jako při běžném krátkodobém odpočinku, neřeším postel ani matraci.
AlesB Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Ja si postel vybiral a na to ze jsme meli omezeny prostor tak jsem zvolil sklapeci postel a je to luxus. vsichni se me vzdycky ptaji kde spim jestli na zemi tak je to zabavny a i prakticky
AlesB Odesláno 26. července 2016 Nahlásit Odesláno 26. července 2016 Tak kazdy je zvyknuty nekde jinde
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se