Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Výměnou se ke mně dostaly tyto krásky. Při registraci tady mě ani ve snu nenapadlo, že budu někdy mít na ruce Rolexy ? jednak se mi nejdřív ani nelíbily a samozřejmě jako každýmu na začátku, mi cena přišla tak absurdní, že jsem o tom ani nepřemýšlel. Takže je to tady a Rolex premiéra.

Jedná se o Rolex Explorer I 39mm, série 214270 s inhouse kalibrem Rolex Caliber 3132 s Parachrom setrvačkou a Paraflex uchycením setrvačky, který má poskytnou lepší ochranu proti vibracím a nárazům. O těchto hodinkách toho bylo hodně napsáno tady i jinde ve světě, tak jen připomenu pěkný příběh spojený s horolezectvím, který je ale možná neprávem zastíněn rozšířenějšími modely ze stáje Rolex.

Zpracování je skvělé, po Omegách a Béčkách extrémně pohodlný a subtilní tah s výbornou sponou s easylinkem. Ciferník je krásně jednoduchý, čitelnost je ale kvůli absenci i vnitřního antireflexu o něco horší než třeba na SMPc, kde ciferník doslova září. Na ruce se nosí parádně, skoro o nich ani nevím. I když se jedná o tooly, hlavně z profilu to jsou leštěnky a magnet na otisky. Nepřitahují žádnou pozornost a to se mi líbí, samozřejmě do doby, než někdo přijde na to, že se jedná o Rolex:-)

Z hodinek mám radost, naplňují mě vnitřním klidem, který doufám vydrží co nejdýl, než zase začnu bláznit:-)

post-34461-0-47110600-1452612234_thumb.jpg

• Odpovědi 44
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Gratulace! Jsou skvělé, ať dobře (a dlouho) slouží ;)

Je až s podivem, jak se posouvají hranice (vkusu, odvahy, limitů, atd.) od data registrace na fóru dále v čase.... naprosto chápu první odstavec :) 

Odesláno

Pecka, jsou uzasne, at dlouho vydrzi!!!

Odesláno

Ako keby som cital moju buducnost ;) snad aj u mna to pojde takto a raz budem mat Rolex na ruke. (ale najprv chcem este B-cka) :D

Odesláno z mého Q10 pomocí Tapatalk

Odesláno

Paráda, kdybych nebyl postihnut Omegou asi bych u nich také skončil. Z nabídky Rolex se mi řada Explorer opravdu líbí.  

Odesláno

jsou fakt super - jednoduché, přehledné, pohodlné a navíc krásné. škoda jen té chybějící datumovky:-)

blahopřeju, užívej jich.

Zaplaťpánbůh, že na nich datumovka není. Takhle jsou dokonalé.

Gratuluji.....počkej, až zjistíš, jak jim to sluší na kůžích. ;-)

Odesláno

Gratulka,užívej,ať ti dlouho vydrží.

Tyhle Expy vypadají vskutku dobře,jeden čas jsem si je chtěl taktéž pořídit :blink:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...