bohus76 Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Píše nula, Toljo,tak počítám,že děti nemá.To je potom stěhování za prací jednoduché.
MJ. Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 s trolingem si dělam srandu, ale v podstatě to vlákno nechápu, nebo spíš tu potřebu se o to podělit. Směju se (nebo kroutim hlavou) nad těma "poučnejma" názorama na řešení problému bez toho aby věděli pozadí problémů pisatele a jeho rodiny. Specielně názory typu "každý svého štěstí strůjcem"... vono to tak pokaždý neni.
5etter Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 s trolingem si dělam srandu, ale v podstatě to vlákno nechápu, nebo spíš tu potřebu se o to podělit. Směju se (nebo kroutim hlavou) nad těma "poučnejma" názorama na řešení problému bez toho aby věděli pozadí problémů pisatele a jeho rodiny. Specielně názory typu "každý svého štěstí strůjcem"... vono to tak pokaždý neni. Tyhle kecy těch, co měli v životě štěstí taky nesnáším. A trochu mimo téma, co mě napadlo při čtení safiho moudrých pouček. No war, prosím. safi, on 19 Led 2016 - 14:04, said: A když práci neseženou u nás, ať jdou makat do ciziny. A když jsme nesehnali práci v Sýrii, jdeme makat do Německa. Ženskejm na zadky :-)
Návštěvník tolja Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Píše nula, Toljo,tak počítám,že děti nemá.To je potom stěhování za prací jednoduché. aha, to jsem nepobral, jsem jen prostý křupan, ale já bych napsal žádné a ještě bych k tomu připsal bohužel
dlubix Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 aha, to jsem nepobral, jsem jen prostý křupan, ale já bych napsal žádné a ještě bych k tomu připsal bohužel Hele třeba je mu 16
MJ. Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Někdo by mohl napsat bohudík. v tom případě ten člověk neví co mluví...... děti jsou štěstí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
docent Odesláno 20. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 20. ledna 2016 Nechtěl jsem říct, že děti nejsou štěstí. Chtěl jsem říct, že někdo by to mohl vidět jinak. Sám jsem v posledních dnech rozpustil své skromné úspory na hodinky za kočárek, postýlku, sedačku a další příslušenství.
TOMX76 Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 (upraveno) Tak ono se v 50-60 blbě stěhuje za prací a zrovna z Mladoboleslavska moc možností už není... jsou daleko horší regiony.Podporu "dětí" a vnoučat chápu.. vidím to doma že se naši z vnučky můžou pokakat :-) ( i já, je to fakt ta největší radost v životě)Já jsem si ke 40 taky dal limit na hodinky 50tis (sny mám ještě kousek výš) a pak v rámci bydlení, dítěte jsem byl rád že jsem sehnal venku co jsem chtěl za 30tisi tak je to dost peněz (pro někoho za hodinky nepochopitelné, pro někoho naopak pár korun), ale jsem rád že je mám a že jsme si to mohli dovolit.Ale tak někdo má auta, někdo kabelky, někdo hodinky, drahé kolo, někdo cestuje, někdo má vše, někdo nic.... tak to prostě je.Kolega se prostě jen vypsal ze svých pocitů, které souvisí s jeho touhou po lepších hodinkách, není důvod moralizovat a radit.Jen mě tak napadlo, že kdyby o takové touze rodina věděla, tak by možná k nějaké příležitosti (narozeniny apod.) nějakou korunu dohromady dalaa něco pěkného co by udělalo radost by se povedlo koupit a pokud vychoval dvě dospělé děti tak by si to i zasloužil. Přeju hodně štěstí Upraveno 29. ledna 2016 uživatelem TOMX76
safi Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 v tom případě ten člověk neví co mluví...... děti jsou štěstí Z jakého filmu je ten animovaný GIF?
gougy Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Z jakého filmu je ten animovaný GIF? Adams Family 2
elloco Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Myslím si, že každému něco měsíčně zbyde. Někomu 1.000,- někomu 10.000,- a někomu 100.000,- Kč. Myslím, že za to by si měl umět každý udělat radost. Buď sobě, nebo svým blízkým. Koupit si třeba hodinky, u kterých ho nebude mrzet, že s nima flákne o futro. A je to jedno. Seiko/Omega/ Rolex - dle příjmu každého soudruha. V okamžiku, kdy si odtrhuju od huby a šetřím, hodinky při každém náznaku manuální práce sundavám už to není ono. Sice mám své vysněné, ale vlastně si je pořádně neužiju....
Geodet Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 elloco - +1. Přesně takhle to taky cítím.
safi Odesláno 29. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2016 Myslím si, že každému něco měsíčně zbyde. Někomu 1.000,- někomu 10.000,- a někomu 100.000,- Kč. Myslím, že za to by si měl umět každý udělat radost. Buď sobě, nebo svým blízkým. Koupit si třeba hodinky, u kterých ho nebude mrzet, že s nima flákne o futro. A je to jedno. Seiko/Omega/ Rolex - dle příjmu každého soudruha. V okamžiku, kdy si odtrhuju od huby a šetřím, hodinky při každém náznaku manuální práce sundavám už to není ono. Sice mám své vysněné, ale vlastně si je pořádně neužiju.... +2
klobadysek Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Jsem na tomto fóru asi pět let. Drtivou většinou přispívám pouze sobě, poznáním a poučením ze zdejších diskuzí. Hodinky mám rád a jelikož jsem starší ročník, tak jsem vyrostl za socializmu na hodinkách Prim a Poljot. Moje první zahraniční hodinky byly Longines, asi před 30 lety, dále už to šlo, Seiko, Casio, Timex, Wenger. Rozhodl jsem se, že si koupím nějaké pořádné hodinky, tak jsem začal hledat inspiraci na tomto fóru a z důvodu ceny, sledovat i zdejší bazar. Postupně jsem vyloučil automaty, protože doma hodinky nenosím a každé pondělí bych je musel znovu nařizovat. Takže, kouknu na hodinky, přečtu popis, prohlídnu obrázky, líbí se mi, podívám se na cenu, povzdechnu si a tak pořád dokola. Ty hodinky co mě zaujaly se ale pohybují v cenách nad 20.000Kč a jsou pro mě prostě nedostupné, nejen pro to, že by mě manželka asi zabila, ale hlavně je to spoustu peněz. Úplně mě dostává, že se tu prodávají hodinky i za 100 - 200.000Kč. Já tedy pracuju celý život, ale na to bych nikdy neušetřil a hlavně by mi to asi bylo líto a raději si koupil třeba auto. Vzhledem k tomu, že dodnes sponzorujeme svoje dospělé děti a hlavně máme vnoučka, tak jdou veškeré "přebytky" na jeho aktivity a na hodinky už prostě nezbývá. Takže budu dál jen koukat a třeba někdy vyhraju ve sportce a ty svoje vysněné (zatím ještě nevím které to jsou) hodinky si koupím. Sice jsem to vlákno zaregistroval, ale dovolím zareagovat až nyní - tedy předpokládám, že "povzdechnutí" je autentické a nejedná se o žádný sociologický průzkum, či rafinovaný troling aještě tě naše nazory zajímaji. Pokud správně chápu, nechceš hodinky s automatem, neboť by se ti za pár dní zastavily u přednostňuješ tedy quartzový strojek? A současně tě zaujaly hodinky nad 20 tisíc. Myslím že je škoda zanevřít právě na automaty - právě v nich tu je i v prodejním vlákně dobrý výběr, a zároveň mají i nějakou tu přidanou hodnotu "hodinařiny" uvnitř ipři té masové výrobě hodinek do 20 tisíc. Jelikož to tu již pěl let navštěvuješ jistě víš, že existují tzv. vrtiče, které by tvůj problém se zastavováním hodinek. Nerozumím tomu, že tě dostává že se tu prodávají hodinky za 100-200 tisíc. Usuzujíc ze stáří tvých dětí, jistě jsi již pokročilejšího věku - a tudíž víš, že jsou kategorie aut, nemovitostí, dovolených, hodinek a nekonečně dalších věcí, na které prostě většinová populace nemá a nebude mít - jsou luxusním zbožím z principu - a aby jím mohla i zůstat - jsou cenově o řád jinde. Koneckonců jsou mezi námi i členové kteří mají vysněné auto/motorku/hodinky.. dosaď co chceš...ale taky třeba pořádný dluhy a neřeší to. Prostě to má každý nastavený jinak,
Conrad Odesláno 4. února 2016 Nahlásit Odesláno 4. února 2016 Myslím si, že každému něco měsíčně zbyde. Někomu 1.000,- někomu 10.000,- a někomu 100.000,- Kč. Myslím, že za to by si měl umět každý udělat radost. Buď sobě, nebo svým blízkým. Koupit si třeba hodinky, u kterých ho nebude mrzet, že s nima flákne o futro. A je to jedno. Seiko/Omega/ Rolex - dle příjmu každého soudruha. V okamžiku, kdy si odtrhuju od huby a šetřím, hodinky při každém náznaku manuální práce sundavám už to není ono. Sice mám své vysněné, ale vlastně si je pořádně neužiju.... Dovolil bych si nesouhlasit.mám auto které je kvalitní na silnici perfektní/značka není podstatná/, ale když jdeme na brigádu do lesa vím že na to není a tak ho nechám na kraji a na paseku se svezu s naším hospodářem v jeho Lada niva. Stejně jako s hodinkami mám jich 6 a když jdu do toho lesa vezmu si otloukánky quartz Laco. Ostatní ne zrovna levné nosím- po pravdě řečeno nejvíce vždy ty poslední- každý den užívám si je ale jsem na ně opatrný a mrzelo by mě když bych s nimi fláknul o futro a tak i při denní nošení vypadají všechny myslím více než dobře a tak mám své vysněné užívám si je ale na futra dávám pozor a když musím strčit ruce do motoru raději je sundám na tu chvíli..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se