Přejít na obsah

45 hlasů

1. 1. Poraďte s výběrem předražené ETY

• IWC Pilot XVIII?
      12
    • Tudor Black Bay Black?
      23
    • Jiné
      10

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

Odesláno

Blíží se mi kulatiny a chytá mě chronobundus. Výbírám další "definitivní" které mi vydrží alespoň 5 let, ideálně napořád, možná i víc než rok.

Flame povolen :clap:

Limit: max 100 000 českých, nad to ani korunu

Kriteria výběru:

- nové

- značka s historií

- relativně univerzální hodinky, ideálně tmavé

- nošení do práce i o víkendu

- velikost max. 41mm

Úvaha:

Hrozně se mi líbí Tudor Black Bay Black, ale na moji ruku jsou velikostí dost na hraně. IWC teď ohlásilo Mark XVIII, které by se měly vejít do limitu a paradoxně se mi líbí minimálně stejně jako Tudory. To mě trochu rozhodilo, protože jsem myslel, že jsem rozhodnutý... Teď si říkám jestli není lepší počkat dalších 5 let, koupit JLC True Second a smazat si účet na Chronomagu.

Víceméně mě zajímá, co byste brali vy, protože potřebuju vytrhnout z fixace na Tudory...

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jak postuje pebe, za mne urcite Tudor!!! :)

Návštěvník YPO
Odesláno

Tudor North Flag (aneb další téma, kam je vecpat :) )

souhlas .... asi jediný hodinky do 100t s vlastním strojkem, které mi dávají smysl .... kromě seiko, ale to není v zadání

Odesláno

akorát to teda není ETA ale nějaký inhouse :(

To snad nebude na skodu nebude :) .

Odesláno

Ked predrazena ETA tak jedine od IWC. Ingenieur 3239 s ciernym cifernikom. Paradne hodinky.

3239 jsou krásný, nebudou ale pod 100, uvnitř je Sellita bůhví v jaké úpravě.

A děsí mě tato fotka z netu...

post-2655-0-87554200-1453195979_thumb.jpg

Odesláno

Jj, nove pod 100 nebudu, to je pravda, ale like new sa daju zohnat pod 100 v pohode. a dokonca ako nie vsetky ingy maju aj antimagnetic case :)

co je na tej fotke hrozive ? to preklopenie datumu o siedmej  ? :)

ak by toto nepreslo u zadavatela, tak by som sa priklonil ku mark 18tkam. myslim, ze tie su rozumne riesenie.

Odesláno

North Flag ne, ty se mi bohužel výrazně nelíbí - to bych si snad radši koupil nějaké Damasko :death: :lol2:

Ingy - zajímavý nápad, bohužel taky ne, připomínají mi Royal Oaky ke kterým mám odpor

GS - kdybych sehnal Snowflaky nebo GMT limitku pod 100 tak je už mám, jinak bohužel nevidím rozdíl oproti SARBům za 10

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...