Chobot Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2016 Nevíte, zda nejsou v posledních dnech nějaké erupce na slunci? Dnes je úplněk
martar Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2016 Ještě mě napadá, zakladatel vlákna na Day Date nadává, a primkařům se o něm zdají vlhké sny a ti bohatší mají na účtu připravený kilo, pro každý případ
CEGY Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2016 Tahle komplikace stoji u primu kilo, jo? Nemuzes postnout nejaky model pro potechu oka meho i zakladetele vlakna?
Bert Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2016 Cegy, kolik je 100 mínus 3? Víc Ti nenapovím :-)
CEGY Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2016 Cegy, kolik je 100 mínus 3? Víc Ti nenapovím :-)Nj, kalibr 97.
instant Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2016 kto nepotrebuje vediet ktory je den a kolko je hodin, pije pod svoje fyzicke limity
gougy Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2016 (upraveno) Protože 1)funkcí hodinek je ukazovat čas, bez něj by to nebyly hodinky, ale náramek 2)vytahovat mobil z kapsy je mnohem komplikovanější, než podívat se na zápěstí (když mám např špinavé ruce při práci, na mobil sahat nechci) 3)informace ohledně času je užitečná, na rozdíl od informace, jaký je den, já třeba vím, že je neděle, hodinky k tomu netřeba má jich dost? Že jsem na ně při projíždění chrono24 prakticky nenarazil? schválně, najdi mi tam pěkné divery bez data, popřípadě grand seiko, třeba takové http://www.chrono24.com/en/seiko/grand-seiko-spring-drive-divers-200m--id4005294.htm Nezáleží na tom, jak často se teoreticky nastavuje, člověk to musí ověřovat, jinak nemá jistotu, že je správné (co když se hodinky zastavily? co když byl přestupný rok? co když to místo 31 počítalo s 30 dny a naopak?) Mám hodinky s ukazatelem data, snad nikdy jsem se jím neřídil, nenastavoval, je tam pro mě naprosto zbytečný... Já fakt nevím, doporučím Google a možná nějaký ten fosfor jako potravinový doplněk, je to těžký... I když ty Suby no-date by také mohly zabrat. edit: odkaz o Seiko 5, co pomůže také Upraveno 24. ledna 2016 uživatelem gougy
aprofil Odesláno 24. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2016 Seiko hodinky tě informují kolik je hodin,kolikátého a jaký je den a to vše na souši i pod vodou.Vše moc praktické.Jestli je tohle problém tak je to probém tvůj. Ne, je to problém Seika, že nevyrábí hodinky i pro lidi, kteří ví, jaký den v týdnu je. Připadá mi to, jako by výrobce kol dělal pouze modely s balančními kolečky a ignoroval, že většina lidí je jaksi schopna udržet rovnováhu sama. Ja mám Seika s dňom a dátumom a vyhovuje mi to, kto si to nepraje,tak si kúpi model bez... Právě že nekoupí, to je to, co tu řeším. Si to ověř, dej si do chrono24.cz seiko unworn a jsou to samé s datumem. Nesnažím se vás přesvědčit, že je to zbytečná funkce, narozdíl od vás, co se mi tu snažíte vnutit opak. Co říkám je, že výrobce nemá ignorovat ten segment zákazníků, kteří dávají přednost praktičnosti a čistotě ciferníku.
aprofil Odesláno 24. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2016 tady to pěkně říká, "if you are true purist and watch aficionado, i personaly would go to no date ..." U Seika má purista a afikčionád smůlu, toto v pořádku není a okecávat si to můžete do aleluja.
geometr Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2016 Vždycky me fascinuje, co za blbost jsou sem schopny lidi napsat. A vždycky me to překvapí.Stejně tak mě. Takovejhle výlev už jsem dlouho nečet.
Daemonultimate Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2016 Spíš Ty to můžeš do aleluja proklínat.
karel hb Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2016 Už ráno jsem si říkal, že to bude výživné vlákno
stosi Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2016 (upraveno) tady to pěkně říká, "if you are true purist and watch aficionado, i personaly would go to no date ..." U Seika má purista a afikčionád smůlu, toto v pořádku není a okecávat si to můžete do aleluja.Já myslím, že je to naprosto v pořádku. Je to obchodní korporace v soukromých rukou, takže když budou chtít, tak to můžou klidně zítra zavřít. A když máš pocit, že ti jako zákazníkovi křivdí, tak jdi jinam. To většině lidí nečiní problém už po dlouhá staletí, celé vlákno je pak o tom, že k tobě to zatím nedorazilo . Upraveno 24. ledna 2016 uživatelem stosi
vraby Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2016 (upraveno) Bingo... no datum Upraveno 24. ledna 2016 uživatelem vraby
JaRooN Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2016 ..." U Seika má purista a afikčionád smůlu...Promiň prosím, možná jsem ignorant, ale co je AFIKČIONÁD?
aprofil Odesláno 24. ledna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna 2016 Já myslím, že je to naprosto v pořádku. Je to obchodní korporace v soukromých rukou, takže když budou chtít, tak to můžou klidně zítra zavřít. A když máš pocit, že ti jako zákazníkovi křivdí, tak jdi jinam. To většině lidí nečiní problém už po dlouhá staletí, celé vlákno je pak o tom, že k tobě to zatím nedorazilo . Já nenapsal, NEMŮŽOU, nebo NESMÍ, já napsal "není v pořádku", což opravdu není, když společnost ignoruje poptávku, zaměřuje se jednostranně. To máš jako by výrobce aut dělal pouze červená, ignoroval, že lidé chcou i jiné barvy. Bingo... no datum Jasně, nějaká seika bez data existují, ten výběr je ovšem žalostný, většinou jsou to vintage, vzhled ne zrovna takový, který hledám a opatřené jinými nesmysly a ciferníčky. Promiň prosím, možná jsem ignorant, ale co je AFIKČIONÁD? Jedná se o počeštění http://slovnik.seznam.cz/en-cz/word/?q=aficionado&id=2XFy4Hf9HEY=
JaRooN Odesláno 24. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2016 Jedná se o počeštění http://slovnik.seznam.cz/en-cz/word/?q=aficionado&id=2XFy4Hf9HEY=Aha, zase jsem chytřejší. Já výraz aficionado znal ze španělštiny ve významu amatér a to by sedělo víc...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se