Přejít na obsah

suchej unor

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 528
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Rozhovor jsem si ještě nepustil, ale tvrdit, že pít před dětmi alkohol je špatně, považuju za naprostou hloupost. Jeďte se podívat do Států, jak vypadá společnost, kde se flašky schovávají do pytlíků, kde se v televizi nesmí objevit ani zadek, ani prso? Podle mě je potřeba dětem vysvětlit, že špatné je se opíjet, ale že jedno pivo k večeři, případně trochu vína, není problém. Jako rodič vedu svoje děti k tomu, že alkohol ochutnáme poprvé společně, aby věděly, jak to na ně bude působit a neožraly se krabicákem někde na klepáči za barákem.

Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozhovor jsem si ještě nepustil, ale tvrdit, že pít před dětmi alkohol je špatně, považuju za naprostou hloupost. Jeďte se podívat do Států, jak vypadá společnost, kde se flašky schovávají do pytlíků, kde se v televizi nesmí objevit ani zadek, ani prso? Podle mě je potřeba dětem vysvětlit, že špatné je se opíjet, ale že jedno pivo k večeři, případně trochu vína, není problém. Jako rodič vedu svoje děti k tomu, že alkohol ochutnáme poprvé společně, aby věděly, jak to na ně bude působit a neožraly se krabicákem někde na klepáči za barákem.

Čoveče, takhle přesně si to taky zdůvodňuju (nebo alibuji?) a přijde me to jako rozumný. Ale fakt je že jsou země co maj s chlastem problem a Čechy k nim patří.

Odkaz ke komentáři

Já dám den. Dva v kuse jsem nedal léta. Možná kdybych se hecnul... Ale jinak letos dobrý, taky držím dietu, ožral jsem se zatím jednom 2x...

Co jsem četl, je horší nárazový pití, třeba jako skandinávci - přes týden nic a pak brutální pařba každý víkend. To lepší dávat denně 2-3 deci, ne ale víc.

Odkaz ke komentáři

Čoveče, takhle přesně si to taky zdůvodňuju (nebo alibuji?) a přijde me to jako rozumný. Ale fakt je že jsou země co maj s chlastem problem a Čechy k nim patří.

Já mám pocit, že v Česku se chlastá míň a kvalitnější pití, než v minulosti. Ono mluvit s dětmi o těchhle tématech je naopak těžší, než strkat hlavu do písku. Jakákoli cenzura a skrývání nikdy nefungovalo.

Ještě edit sice na odlišné téma, ale v důsledku vlastně o tomtéž. Super je tam pasáž, kdy Dee vysvětluje Gorovi a jeho ženě, že být rodičem je prostě práce a vyžaduje úsilí. Když si navíc člověk uvědomí, že Dee má pořád stejnou ženu a všechny jeho 4 děti jsou úspěšné, naproti tomu Gorovi se rozvedli a jejich syn byl souzen za drogy.

Upraveno uživatelem Pavelpu27
Odkaz ke komentáři

Já mám pocit, že v Česku se chlastá míň a kvalitnější pití, než v minulosti. Ono mluvit s dětmi o těchhle tématech je naopak těžší, než strkat hlavu do písku. Jakákoli cenzura a skrývání nikdy nefungovalo.

ale jo, pokecat si o tom s detma jako rovnej s rovnym je jasny. Sam zastavam nazor, ze se s ditetem muzes uz od maleho veku bavit jako s dospelym. Jenom ma jiny úhel pohledu na veci.

Spis mi jde ale o ty priklady. Sam dost resim, jestli bych mel pred ditetem pochlastavat nebo ne. Dat si pivo, vino k obedu je ok. Ale spis takovyto ?uvolňování? piti. Vystresovanej fotr, matka prijde vytuhlej z prace a da si dvojku vina na uklidnenou

Odkaz ke komentáři

Já si před dětma občas dám jednu, dvě sklenky u televize. Nikdy jsem se před nima neopil. Vím, že jejich přístup k alkoholu je v pořádku. Moje ségra to zanedbala a neteř si v 17, když byla sama doma, ze zvědavosti otevřela flašku whisky a ztrestala ji skoro celou. Naštěstí se jen zeblila, ale tomuhle bych rád zabránil.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...