Beet Odesláno 8. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2021 Loňský lockdown jsem nedával a každý den jsem něco upil. Ale už jsem si asi zvykl , takže suchý únor u mě pokračuje dál už od 1.1. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Letošní suchý únor zahájen o tři dny později než loni. Bylo třeba dopít co zbylo se Silvestra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Mi to v lednu prijde spise o dost driv, nez o 3 dny pozdeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 ledaze by bol Beet v skutocnosti slovacisko a unor je leden, kto sa ma vyznat v tych indianskych nazvoch mesiacov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 4. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2022 Po tom co jsem zažil na Silvestra jsem už s ozdravnou kůrou započal prvního Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 před 21 hodinami, Ajaj napsal: Po tom co jsem zažil na Silvestra jsem už s ozdravnou kůrou započal prvního tak nějak... zatím se ty čtyři dny držím v poho Jen přemýšlím zda to má smysl se "trápit" (myšleno bez pivka) . Jakýkoli suchý měsíc jsem nikdy nezkoušel a celkem mě to láká....ale! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Já jsem zatím v pohodě. Pořád mám na patře pachuť Silvestra ale protože jsem už zkoušel suchej listopad (a nedal), tak vím jakej to je vopruz, pokud se člověk rozhodne vynechat i jedno blbý pivo denně. Bohužel mi to potvrdilo, že jsem asi alkoholik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 před 3 minutami, Ajaj napsal: Já jsem zatím v pohodě. Pořád mám na patře pachuť Silvestra ale protože jsem už zkoušel suchej listopad (a nedal), tak vím jakej to je vopruz, pokud se člověk rozhodne vynechat i jedno blbý pivo denně. Bohužel mi to potvrdilo, že jsem asi alkoholik rozumím už jen představa že se nám v pátek ozvou sousedi "kdy a kde?" a já jim jako řeknu, že asi nic protože jsem se rozhodl jen tak z prdele přestat pít pivo Možná si udělám svoji verzi v podobě volných víkendů . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Jsem si dal suchej únor, že budu pít jen jedno pivo denně. Začal jsem včera. Nic moc, ale s panákama se to tak nějak dá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 5. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2022 Já si naordinoval suchej Leden, páč mám v únoru narozky a to fakt ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lou Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Já taky dávám suchej leden, už asi čtvrtej rok po sobě. Ten start po Silvestru bývá vždycky takovej motivační. Až na to, že letos do toho vlezla kámošova obhajoba disertace (po sedmi letech) a zabijačka. Takže to asi bude suchej leden...s výjimkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Ja si dal vcera suchou stredu a to by myslim pro zacatek mohlo letos stacit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Už jsem taky vyměkl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 6. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2022 Poseroutko mně dneska slezla silvestrovská pachuť z patra a došlo nealko pivo…..ku..va! Začínám trpět…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Btw, co pijete misto alko napoju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 před 6 minutami, odjinud napsal: Btw, co pijete misto alko napoju? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 před 31 minutami, odjinud napsal: Btw, co pijete misto alko napoju? Čaj, voda, voda s citronem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 Ja letos poprve taky drzim suchy "unor" a uz zacinam trpet. Jedno pivo neni piti ze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 7. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2022 (upraveno) před 7 hodinami, Xenomorfus napsal: To me pripomelo: „Rum, kontušovka, čert, jeřabinka, ořechovka, višňovka a vanilková“ Upraveno 7. ledna 2022 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 9. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2022 Ja jsem si dal taky leden. Unor jsem nechtel, to delaj “vsichni”, ale chtel jsem si udelat sondu, jestli je mesic bez chlastu ok. Nepiju hodne, ale za to pravidelne, kazdej vecer par sklenek rumu nebo whisky, o vikendu jeste treba 2 pivka kazdej den. Vybaflo na me na webu, ze kdyz neabstinuje clovek aspon 2 dny v tydnu, tak je to rizikovy. A ja dal na sichr tak 1, ale 2 bez spis ne.No tak od 1. ledna jedu bez, koupil jsem basu nealko piva a zatim dobry. Ani nejaka chut se na to vykaslat neni. Tim padem to se mnou asi nebylo tak spatny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se