Jump to content

suchej unor

sibirnaya

Recommended Posts

Jj, “suchý únor” nechám na silné a nezlomné povahy…večer po “tréningu” padol jeden Bernard Ale od smadu a teraz pred spaním na chuť Dos Santos Palmira…a pekný prvý februárový deň za nami :) 

• Replies 528
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja jsem letos omylem začal suchej únor už v lednu 🙂 (měl jsem výčitky, z toho, jak jsem se ožral na Silvestra), nicméně mi to za pár dní došlo 🙂 (jako že je leden), ale nechal jsem to být a docela to jde.

Předně nehodlám měsíc zoufale abstinovat, abych zase pak chlastal první ligu. To je pakárna. Řekl jsem si, že svou obyvklou denní dávku (2 piva, 3 dcl vína a 2 panáky) zredukuju na 1 pivo a 2 panáky (víno jen přes víkend, aby se bylo na co těšit).

No a docela to jde, základ úspěchu je politika "suchého domu", tj. doma nic nemít. To fakt funguje dobře. Takže kupovat max. právě jedno (a o víkendech to jedno víno) cestou domů z práce. Od piva jsem úplně odvykl, docela mi přestalo chutnat, takže třeba celý týden ho nemám a nemám na něj ani nutkání. S vínem to taky jde. Horší jsou lihoviny, doma je v tomto ohledu docela dost zásob (asi 10l rumu (byl v akci), 5l domácí slivka a nějaká whisky), takže dávám tak deci denně. Rum se pije moc lehce, holt dámský pití 🙂 takže kupuju whisky a přemýšlím ještě, jak zkrouhnout ji. Možná přejít na tu slivku, té se tolik nevypije, řekl bych.

Celkově celkem spokojenost, od ledna jsem se neožral, což už nepamatuju dlouho a i kila jdou trochu dolů. Lámání chleba bude v létě, až se začně jezdit na kole + všechny grilovačky, opíkačky a zahradní hospůdky...

před 6 hodinami, guzmic napsal:

Měl jsem suchý prosinec, leden a ten únor dám asi teda taky, když vám to tady všem tak dobře jde. 👍

To už si ale normální abstinent, s pevnou vůlí to nemá co dělat :D

suchý únor? Wtf? Piju když chci. A poslední cirka tři roky se mi nechtělo, protože není s kým. Dneska jdu na párty a docela nezájem s těmito rádoby lidstvo zachraňujícími akcemi.

před 2 hodinami, Anela napsal:

na zaklade vlastniho rozhodnuti, nebo do toho vstoupily i vnejsi vlivy?

Už mě ten chlast někdy lezl přes hlavu, tak jsem se na to vysral, jak dlouho to vydržím nevím. 🤔

• 4 weeks later...
  • 10 months later...
V 4. 2. 2022 v 13:28, guzmic napsal:

Už mě ten chlast někdy lezl přes hlavu, tak jsem se na to vysral, jak dlouho to vydržím nevím. 🤔

Tak jak jsi na tom po roce? ;)

Já jako každý rok zahájil dneškem suchý leden. Včera jsem ještě dopíjel zbytky ze Silvestra. 😀🍺