Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jsme na tom stejně, jdu si nalejt :wine:

:) ja som si uvedomil ze som dva dni nic nepil prave vo chvili ked som si dnes nalial a upil.
  • po měsících...
Odesláno

Sakra pozdě jsem to přečetl,dál jsem si svoji rakiji. Mám na zahradě několik kořenů hrozna po otci ještě z Bulharska. Odrůda Perla,jedna z nejlepších na pálení. Dělám tak 7-8 litrů ročně. Akorát my to doma děláme max. na 40. K tomu něco dobrého,třeba olivy Kalamata a nějaký sýr. Sakra ať už jsem u moře na zahradě.

Odesláno

Jeste par dnu muzes :-)

Zitra jedu na hory a mam tu posledni perlovou burgasku, tak ji beru s sebou.

Kamos z Bulharska prijede za dva tydny, tak doplnime zasoby rakie a cerveneho :-)

Odesláno

Hm a co takhle jinak a nepit cely unor nealko ? Akorat nevim, co by na to rekli v praci....

Nechapu kdo vymysli tyhle veci......

Odesláno

Já nevím co mají všichni s tím chlastem. Já bych zrušil všechny léčebny. Je třeba pořádně chlastat, protože kam by přišel stát na daních.

Odesláno (upraveno)

Já se omlouvám, ale letos mi tato bohulibá akce opět nevyjde. Prostě je toho moc a men? nic nad dobrý drink s přáteli. . Potud krása romantiky.

Jinak jedem pivo-slív jako správní vesani. Nrozky, narození, padesátka, výročka, zkoušky v semestru u mámy, u dcery.... ten únor je prostě krátký... jen dnes u přívalu sněhu pěkný půlčík padnul se sousedama. A třeba bude zítra sněžit zase...

Upraveno uživatelem Radimk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...