aprofil Odesláno 19. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Podle mne by to měla být celková délka, nikoliv osičky. Je to imho i relevantnější údaj k tomu, jak budou vypadat na vaší pazouře (jasně i údaj osička -osička je důležitý ).OT: Představme si, že jsme na fóru, které se specializuje na zdi a omítky. Zkusím taky dotaz (a hned si na to odpovím):Wizard: "Je ta stěna bílá ?"Wallmag: "Je!Wiz: "Nerozumím. Této zdi se říká bílá zeď a je v nemilosti u wallmagů? Vybral jsem ji čistě náhodou, šlo mi o typ "celobílé, vysoce světlé"Wall: Na tohle je blbost se ptát na foru o zdích,nemyslíš?Wiz: Dotazu bylo několik, reaguješ pouze na poslední větu, předchozí většinu ignoruješ. Nic, jdu si otevřít sektík a nakládám se do vany...Sektík si nedávej, už máš dost "nakoupíno", soudě podle toho, že tvůj pokus o parodii míchal dva spolu nesouvisející rozhovory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Aprofile, dám ti nejlepší radu tohoto vlákna. Trochu soudnosti, méně arogance a občas použít kouzelné slůvko. Pak tě tady nebudou mít lidi za vola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aprofil Odesláno 19. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Taky ti dám radu. Trochu vlídnosti, méně obnažování a občas použít deodorant, pak tě tu ostatní nebudou mít za komunistu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Anebo i trochu sebereflexe... no nic, tak se tady v tom vlakn? m?jte...cau. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Ja. byt jeste modem, bych tohle vlakno smazal a toho hnupa aprofila s nim. Ale to bych zase dostal pres prsty. No nic, jdu fotit jedny kvarcky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 aprofil má poslední varování a tři dny moderace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aprofil Odesláno 19. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Varování a moderaci za co? Že jsem se slušně ptal? Že jsem se tu ani jednou do nikoho nenavážel (nenajdete jediný příspěvek, kdy bych začal být na kohokoliv nepřátelský jako první), pouze se bránil, když se někdo pro pocit úlevy od mindráků začal navážet do mě? Přitom má obrana spočívala ve slušném poukázání na nesmyslnost, neopodstatněnost těchto slovních útoků. Dále, nikdy jsem nepoužil vulgarismus. Na druhou stranu, dva příspěvky výše mě nadává do hňupů, ale ze strany admina ticho po pěšině. To je úroveň. Jen si tu šikanu užijte, ale beze mně. Šikanujte se třeba navzájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Neptal si se slušně a nechováš se slušně. Vstupuješ do prostoru, který má nějaké zvyklosti a pravidla chování. Když jsi decentně upozorněn, že je tvoje chování přes čáru, jsi útočný a arogantní. Chybí ti základy slušného chování a byť jen minimum sebereflexe. Pokud ses rozhodl odejít, litovat tě nebudeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aprofil Odesláno 19. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Neptal si se slušně a nechováš se slušně" To je lež. Pokud na tom však trváš, zkopíruj mi, kde jsem se neptal, nechoval slušně. "Když jsi decentně upozorněn" ? " jsi útočný a arogantní"? ono je to přesně naopak, když se chovám decentně, ostatní jsou na mě útoční a arogantní. Naštěstí, každý nestranný účastník si může toto vlákno pročíst od začátku a vidět, jak se věci mají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Ano to je pravda, každý má tu možnost. Dlouho jsem tě toleroval, mojí hranici si přesáhl tady: Ruiz.aw:Aprofile, dám ti nejlepší radu tohoto vlákna. Trochu soudnosti, méně arogance a občas použít kouzelné slůvko. Pak tě tady nebudou mít lidi za vola. aprofilTaky ti dám radu. Trochu vlídnosti, méně obnažování a občas použít deodorant, pak tě tu ostatní nebudou mít za komunistu. Ale jak píšu, máš nulovou sebereflexi, takže to nechápeš. Celé tvoje vlákno je arogantní až bída, místo aby ses ptal na místě k tomu určeném, založíš si vlákno dotazy a čekáš co bude. Žádné, prosím, žádné děkuji. Já jsem k tomu řekl svoje, pokud nezměníš kurs končíš, nebudu tu řešit další flame. A klidně to považuj za šikanu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Aprofil: Nebudeš ty Jirka Luděra? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aprofil Odesláno 20. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Ano to je pravda, každý má tu možnost. Dlouho jsem tě toleroval, mojí hranici si přesáhl tady: Ruiz.aw:Aprofile, dám ti nejlepší radu tohoto vlákna. Trochu soudnosti, méně arogance a občas použít kouzelné slůvko. Pak tě tady nebudou mít lidi za vola. aprofilTaky ti dám radu. Trochu vlídnosti, méně obnažování a občas použít deodorant, pak tě tu ostatní nebudou mít za komunistu. Ale jak píšu, máš nulovou sebereflexi, takže to nechápeš. Celé tvoje vlákno je arogantní až bída, místo aby ses ptal na místě k tomu určeném, založíš si vlákno dotazy a čekáš co bude. Žádné, prosím, žádné děkuji. Já jsem k tomu řekl svoje, pokud nezměníš kurs končíš, nebudu tu řešit další flame. A klidně to považuj za šikanu. Že se takto chytíš do vlastní sítě, že mi dáš tak jasným způsobem za pravdu, jsem opravdu nečekal. 1)Potvrdil jsi má slova, že nikdy neútočím první, vždy jen útok odrážím, protože s tím dáváním rad ohledně soudnosti a arogance, nazývání mě volem si začal on. Prošel jsem si zpětně pár stránek diskuze a dotyčnému jsem snad nikdy ani nic nenapsal, vůbec ho neznám. Neměl sebemenší důvod začít se do mě strefovat.2)Lživě mě obvinil z nedostatku soudnosti a z arogance. Mou reakcí jsem pouze NASTAVIL ZRCADLO, tedy UŽIL PŘESNĚ JEHO SLOVA se zaměněním jeho lží za lži jiné (soudnost za vlídnost, aroganci za obnažování, kouzelná slůvka za deodorant, vola za komunistu). Pokud má kdokoliv s mou větou problém, musí mít logicky problém s tou jeho, přičemž ta byla první, takže je jasné, kdo je na vině. "místo aby ses ptal na místě k tomu určeném, založíš si vlákno dotazy" Vždyť jsem byl naopak co nejohleduplnější a na začátku jsem to vysvětlil. Kdybych kvůli každému dotazu zakládal vlákno, nadávali byste mi (což se taky v minulosti stalo a proto vzniklo toto). Tak co chcete? Vlákna kvůli jednotlivým dotazům zakládat nemůžu, jedno vlákno s názvem "dotazy", kde se budu ptát je taky problém ... i tady je pěkně vidět, že jde jen o to najít si důvod, jak si ulevit ubližováním jinému člověku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Bože :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Dejte mu někdo ban. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek49 Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 To je materiál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Dejte mu někdo ban.Ještě ho nemá ? :-) Ještě,že jsem měl včera klidný prst na spoušti ,teda klávesnici.Nejhorší je srážka s blbcem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Tak už víme, co je lug to lug, vlákno posloužilo, tak ho může root admin vymazat, pokud má tu možnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Ale musíte uznat, že bývají rána, kdy by přišly vhod hodinky s komplikací jméno (Pepa Novák), lokace (Země/země), stav (asi na živu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Náhodou mě pobavil... Už dlouho sem přesvědčenej, že pro fórum sou tyhle klauni oživením... Diskuze je s nimi sice házení perel sviním, ale člověk nemusí platit za cirkus aby viděl šaška... A hlavně si opak jeden víc váží normálních členů! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 @Kristian.nov: Souhlasím, mám to stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se