Přejít na obsah

Co je kde vintage na prodej

Pege1012

Doporučené příspěvky

nejsou to sice hodinky, ale z tohohle uchcávám. Na cenu se radši ani ptát nebudu

https://www.sbazar.cz/volatnebopsatemailodpovimhned/detail/22833131-prodam-jawa-500-ohc-typ-01-1956

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, hezký, ale pravděpodobně to bude samá replika. Na půllitry se dnes vyrábí skoro všechno, včetně rámu, nádrží, blatníků, prostě všechno. Pod lakem nikdo nic nepozná. Zdá se, že na karburátoru chybí sytičové šoupátko, takže táhlo sytiče je tam jen naoko,...

Odkaz ke komentáři

Já mám rád taky spíš všechno původní, což na obou veteránech mám. Než bych dal nový lak nebo vinyl, nechám to v původním stavu. Sice to vypadá hezky, když je to jako jako nový, ale už to není ono.

Odkaz ke komentáři

Moje řeč. Tyhle dokonalý akrylátový superlaky jsou na veterána prostě moc dokonalý. A i odstín to má ve skutečnosti malinko jinej, ten původní už se v akrylátu (nebo co ten lak je) nedělá.

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři

Abych se půllitra trochu zastal, když už jsem ho měl, tak 500kilo je pětsetkilo, čili jaksi nesmysl. To bys musel napsat 5kilo, aby to bylo pětikilo.

Jo, ceny jsou nesmyslné, ale je mnoho lidí, pro které peníze nemají žádnou hodnotu a klidně to za to dají.

A vlastně je to trochu jako s primkama. Pár lidí je ochotných dát téměř cokoliv, tak pak ceny normálnímu člověku přijdou poblázněné.

Upraveno uživatelem Karlos
Odkaz ke komentáři

Jo máš pravdu s tím 5kilem, až jak jsem to odpálil tak mi to došlo. Jinak sám mám nějakého toho známého co peníze neřeší a jsou ochotní dát hodně, když za to stojí.

Kolega koupil cca dva roky na zpět za 250tis Kč na bílých papírech. A ve velice pěkném stavu (byla po starší renovaci). Prostě dotyčný potřeboval peníze a nechtěl ji tam mít dlouho...:) Ale tohle už byla hodně dobrá cena. Každopádně tohle je špatné vlákno na řešení.

Odkaz ke komentáři

Tohle je celkem zajímavé... I to věnování. Pilota jsem našel na níže uvedené stránce. 20 tisíc hodin ve vzduchu je dost. :)

Přidávám přepočet pro zajímavost. :)

http://aukro.cz/longdines-zlato-375-9ct-i6789429961.html

http://www.aussieairliners.org/crewlists/ana.html

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem VintageLover
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...