Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Jagman
Odesláno (upraveno)

Jeroniiiimo to da ;) nekdo chtel lestenky :D

Teda ne nekdo chtel Brajtle ;)

Upraveno uživatelem Jagman
Odesláno
Odesláno
  V 20. 4. 2016 v 16:33, financ napsal:

To by mě docela zajímalo, jestli se fakt prodaly. Tenhle prodejce má kousky v krásným stavu, ale když se na jeho nabídku jednou za čas kouknu, má tam vždycky minimálně z 50% ty samý hodinky a přitom jsou na ně strašně vysoký příhozy. Buď toho má na kila a nebo jsou ty prodeje fake a točí pořád to samý v naději, že je jednou za tolik prodá... Jak aukro.

Odesláno
  V 21. 4. 2016 v 20:07, Dzos napsal:

Na aukru se draží tyto chrona:

http://aukro.cz/swiss-simple-chronograf-cimier-sport-i6135494527.html

attachicon.gifcimir.jpg

Cena je už teď ulítlá. Možná kdyby přihazující viděli, co je uvnitř, tak by si to rozmysleli. Je tam něco takového:

attachicon.gifCimier_calibre_Lapanouse.jpg

nebo

Lidi fakt neumí googlit nebo co? 

Odesláno

Nj, Cimiery... to mi pripomina, v prosinci kamarad dal na Aukro svoje stare Tissotky s telemetrem a kalibrem 15TL... stav pouzdra a cifru byl docela slusny, v realu lepsi nez na fotkach. Cenu dal od 1Kc, pred koncem aukce byla cena cca 1200,-. To je jasny, ze to stahl. Proste mu to tam nikdo nenavysoval prihozama z jinych uctu. A ty Cimiery, 4dny do konce a cena hopla z 1000,- na 5000,-  :pokey:

Odesláno
  V 22. 4. 2016 v 17:51, Jeronimo napsal:

Bych je nechal raději dodrbané. Takhle znásilnit hodinky může jen prase.

uplne jsem si te predstavil,jak uz tri hodiny lestis pouzdro,chces si dat voraz a vyskoci na tebe fotka techhle zrcadlovejch Omega.Pomalu ti zacina cukat v levym voku,pak si vodplivnes a jdes se projit do lesa:-)

Odesláno
  V 23. 4. 2016 v 7:59, villain83 napsal:

uplne jsem si te predstavil,jak uz tri hodiny lestis pouzdro,chces si dat voraz a vyskoci na tebe fotka techhle zrcadlovejch Omega.Pomalu ti zacina cukat v levym voku,pak si vodplivnes a jdes se projit do lesa:-)

Jsem nevěděl že jsi taky telepat. :) Poslal jsem ti SZ ohledně tvého kousku ve smyslu tvého příspěvku. :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...