Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Klidně ti je pustím Bohušu:) Tohle jde naprosto mimo mně... Jsou krásné a jejich hodnota je bez debat, ale větší blázni je ocení mnohem víc. Moje moony z 80tých se ke mně hodí víc:)

Odesláno

Já už jsem s posledním písmenem řecké abecedy skončil, teď začínám zase od začátku abecedy:)

Odesláno

Já už jsem s posledním písmenem řecké abecedy skončil, teď začínám zase od začátku abecedy:)

Takze Audemars-Piguet, pak bude na rade Blancpain, pokracovat bude Cartier... tak to se mame na co tesit  :clap:

Odesláno

Nekecej, to Ti nevěřím. Já si to říkal taky, už několikrát, a pokaždé jsem nevydržel.

Takze Audemars-Piguet, pak bude na rade Blancpain, pokracovat bude Cartier... tak to se mame na co tesit  :clap:

Hlavně ať to není Armani, Bvlgari, Chanel, DKNY, .... :lol2:

Odesláno

Hmmm, krásný kousek. Bohužel pro mě už jiná liga ... :(.  Momentálně se mohu pohybovat na úrovni okresního přeboru, na první ligu nemám :).

Odesláno
:) tady už měl někdo přihozeno koukám.. nejsem vintage odborník, kam odhadujete cenu těch pre-moonuu?
Odesláno

Jestli myslíš ty pre moony z financova odkazu, tak bych řekl, že už teď je na nich tak akorát. Vložka lunety odpovídá cca období 1970-1995, tekže je sto pro vyměněná, ta vteřinovka se mi taky moc nezdá (vypadá celkem nově). Minimálně ta vložka lunety cenu dost sráží. Jsou to detaily, ale i tak.

Odesláno

Nekecej, to Ti nevěřím. Já si to říkal taky, už několikrát, a pokaždé jsem nevydržel.

Hlavně ať to není Armani, Bvlgari, Chanel, DKNY, .... :lol2:

Bvlgari do směsky s Armani a DKNY fakt nepatří, jenom rejpám.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...