Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Když tu byla řeč o lunetách na moony, co je sakra toto?:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

http://www.ebay.co.uk/itm/VINTAGE-OMEGA-SPEEDMASTER-TELEMETRIC-BEZEL-CK-2915-2998-105-003-105-012-/152121509155?hash=item236b260523:g:VxAAAOSwepJXWJMJ

Odesláno

Decimal

decimal186.gif

Description: For industrial timing, statistical analysis, calculation of averages and cost prices the use of decimal division of time is common.

Description of Operation: To measure the length of time it takes to perform any operation start the chronograph when work begins and stop it when the work on the second piece begins. This results in the amount of time to produce a piece.   Examples of Use: If a worker is fitting a bracelet to a watch, an observer starts the chronograph when the worker begins on a unit to be assembled and stops it when the worker begins on the second unit. The time read off the bezel indicates the time this operation took in hundredths of a minute, in the diagram at left 0.28 minutes per piece.
Odesláno

Maldo řešíš funkci této stupnice, kterou teď Pebe vysvětlil, nebo to, že ta vložka je šejdrem a to znamená, že nejspíš bude vyměněná a otázkou zda je to správná, nebo byla napasovaná nějaká obdobná (jiný model, výrobce ??).

Odesláno

Maldo řešíš funkci této stupnice, kterou teď Pebe vysvětlil, nebo to, že ta vložka je šejdrem a to znamená, že nejspíš bude vyměněná a otázkou zda je to správná, nebo byla napasovaná nějaká obdobná (jiný model, výrobce ??).

No, šlo mi o to, že podobnou lunetu jsem nikdy na moonech neviděl. Co myslíš tím, že je šejdrem? Mě přijde OK, prostě luneta od nuly do sto. Ale na moonech? Máš fotku moonů se stejnou lunetou? Pro mě je to novinka. Tak mě jen napadlo, jestli je to podvod nebo je to vložka lunety, na kterou jsem ještě nenarazil...
Odesláno
Odesláno

Začíná se objevovat označení "custom made" pro fíkový kousky. 

Je to sice takový fejk na půl (strojek je o.k.)  a předpokádám, že přihazujícím jde jen o ten strojek. Jinak si nedovedu vysvětlit, co jsou za to ochotni dát.

http://www.ebay.co.uk/itm/Vintage-Heuer-Monaco-Blue-Dial-Mens-Chronograph-Custom-Watch-Steve-McQueen-/142021381885?hash=item2111224efd:g:WX4AAOSwmtJXVjUX

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...