pepaa Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Existuje nějaká cesta, jak by šlo vybojovat dítě do péče chlapa?Nebo je to stále naprosto nemožné? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Protože jsou situace v životě, kdy svoje skutečné pocity a životní rozpoložení nechceš probírat s lidmi v reálu a nechceš, aby tě litovali, protože se stydíš za své skutečné slzy. A tak se obrátíš na lidi tady. Vybrečíš se, pročteš si příběhy jiných a máš pocit, že v tom nejsi tak sám.Chápu, kvituji a držím palce, ať je to co nejmíň bezbolestné...Ani tak bych to neprezentoval na netu. Každého věc,ale Vlasta je slabej odvar pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2017 Existuje nějaká cesta, jak by šlo vybojovat dítě do péče chlapa?Nebo je to stále naprosto nemožné?Sent from my iPhone using TapatalkNení to nemožné, ba naopak jsem byl překvapen kolik tatínků v mém okolí získalo děti. Akorát maminka musí být total neschopná, pokud jde o prcky...v případě starších dětí už je to i dost na tom co chtějí oni. Docela mě to překvapilo, protože jsem měl stále za to, že jdou automaticky k mamce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marash Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Tohle vlákno je celkem dost demotivující co se týče manželství obecně. Nicméně, jakkoli doufám, že mě se rozvod nikdy týkat nebude - už dlouhodobě přemýšlím o rozdělení resp. nevzniku SJM obecně, tedy o předmanželské smlouvě, protože svatba mě pravděpodobně příští rok čeká a sice těším se na to, ale... Děti zatím nemáme a vím, že přemýšlení o majetku ještě před svatbou se někomu může zdát úchylný (ale pragmatický). Nicméně hledám důvody, jak to event. vysvětlit předem mé nastávající (krom toho, že mám své vlastní podnikání a že dluhy z toho by mohly postihnout i jí, což opravdu není od věci). Máte někdo nějaké rady, tipy, jak to vysvětlit své nadcházející polovičce, aby to vzala a nebyl z toho už dopředu velkej průser??? Ja vím, že toto už dopředu řešit může někomu připadat pošahaný, ale jakkoli se máme rádi a jsme spolu X let, tak v tomto jsem holt realista a toto vlákno je důkazem, že cokoliv se může posrat... Pls. jde mi o to, jak to event. podat snoubence, veškerý právní konsekvence jsou mi známý, na to školu mám (a ta mě jen utvrdila v tom, o čem uvažuji...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 normalne ji to rekni na plnou hubu.... kdyz bude pruser tak bude ted a ne za 10 let...... aspon vyzkousis jak je odolna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 To že si ľudia rušia BSM u vás SJM keď jeden podniká je u nás úplne bežné. A je to jeden z hlavných dôvodov. A možno len zásterka :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 (upraveno) Twlé! To je nějaká norma? Já když jsem se rozváděl, tak jsem šel z 86 na 71.No, je mi jasný že si to asi nedovedeš představit, ale taky jsem tou dobou shodil skoro dvacet kilo... přišlo na jisté pohybové aktivity, při kterých se stejně pálí kalorie nejlíp- holt není nad zdravej pohyb na zdravým těle... Upraveno 16. září 2017 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. září 2017 Možná by měl někdo dát odkaz na tuhle diskuzi do vlákna "Kila dolů" Pokud jde o Jeremyho, oceňuju, že se na to snaží dívat optikou dětí a je hrozná škoda, že jejich maminka toho teď asi není schopná... klobouk dolů, jo a Vraby, vzpomeň si, že to není tak dávno, kdy jsi tu psal o mamince. Někdy to prostě člověk tak má, že se potřebuje podělit i o to, co ho trápí, a tady je navíc i reálná šance na získání relevantních podnětů od zdejších zkušených právníků a rozvedených členů. SJM bylo a je jedním z hlavních strašáků, kvůli kterým jsem já nikdy do manželství nevlezl. Jako dítě jsem sledoval u svých rodičů, jak nebyli schopni se rychle rozhodnout ohledně financí a pořízení velkého domu se zahradou, což byl sen jednoho z nich. Nechali si utéct spoustu opravdu pěkných a výhodných příležitostí, protože proces příležitost > prohlídka nemovitosti > přemlouvání váhajícího partnera > další prohlídka > další přemlouvání... byl prostě příliš pomalý. Jsem zvyklý disponovat se svým majetkem sám, dvakrát v životě jsem šel do velkého rizika, pokaždé se mi to vyplatilo... ale to by v SJM nešlo (a popravdě, dnes už bych do toho nešel i kvůli dětem). Přesto i teď jdu občas do dílčího rizika nebo do zdánlivě nerentabilních projektů, čistě kvůli své vizi, a neumím si představit, že bych to musel nejdřív obhajovat před partnerkou... to by mi na nic jiného už nezbyla energie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Jak si to tady tak ctu, tak je ten problem vlastne jenom na strane zenskejch. Nikdy na strane chlapa. Pripadne obou. Zajimavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peppies Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 To proto, že sem píšou vetšinou pánové ne ? :-) Ale já jsem vyjímka potvrzující pravidlo, že za to může ženská. Upgrade za mladší model se vydařil dokonale a jsem šťastný ( píšu v nadsázce neberte to doslova ) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník qoyi Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Jak si to tady tak ctu, tak je ten problem vlastne jenom na strane zenskejch. Nikdy na strane chlapa. Pripadne obou. ZajimavyZkus kouknout na mimibazar, tam by to mělo bejt lepší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MJ. Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Zkus kouknout na mimibazar, tam by to mělo bejt lepší.Tam sem taky koukal. Je to tam stejny. Trochu se divim jak to muze bejt prekvapeni. To jako nepoznate ze to neklape? Nebo si myslite ze kdyz makate od nevidim do nevidim tak to je super pro partnerskej vztah? Zustavat kvuli detem? Nejvetsi picovina. Voni nejsou pitomci. Jak se jim bude vyrustat v rodine kde se rodice nesnesou a zijou tam spolu jen jako spolubydlici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peppies Odesláno 17. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2017 Někdy do duše ženy nevidíš. Myslíš si že žiješ ve spokojeným manželství a děláš vše pro rodinu a i tak to může být málo. Pro mě osobně to bylo ze dne na den a prd a bylo po všem. Pro její rodiče jsem byl ten co za všechno mohl :-) Život mě naučil a jsem rád, že mi ten kopanec dal. BTW má bývalá žena se poté vdala a už je zase rozvedená, protože se musí znovu zamilovávat tentokrát s 2 dětma šla k někomu dalšímu. Nedá si říct a nedá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Kluci: otazka malinko mimo soutez...muze se napsat byt na dceru ktere bude v unoru 16 let? Nebo to lze jen na plnoletou osobu? Diky za reakce. P.S malinko to souvisi s rozvodem ale zatim to nechci moc rozebirat tady... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2017 Ne bez soudu a případně opatrovníka. Místní právníci Ti určitě napíší víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Kluci: otazka malinko mimo soutez...muze se napsat byt na dceru ktere bude v unoru 16 let? Nebo to lze jen na plnoletou osobu? Diky za reakce. P.S malinko to souvisi s rozvodem ale zatim to nechci moc rozebirat tady...Po posledním rozvodu( já vím že chyba je asi někde u mě) jsem nechal napsat dům na mé dva syny. Na půl. Jednomu už osmnáct je ale druhému ještě ne.Musel jsem stanovit opatrovnici majetku.Nesmí to být ani Rodička ani Rodič.Vypadalo to hrozně složitě, ale nakonec to bylo rychlé.Jde to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sněhulák Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Je tu někdo, kdo má šťastné manželství? Předem díky za naději. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Je tu někdo, kdo má šťastné manželství? Předem díky za naději.Keby tak bolo,neleštíme hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Je tu někdo, kdo má šťastné manželství?já .... teda zatím .... ale to bylo i to minulý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 27. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2017 Je tu někdo, kdo má šťastné manželství? Předem díky za naději.Ano, velice. Napodruhé to fakt vyšlo! Zná nás oba spousta kluků odsud a snad můžou potvrdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se