Přejít na obsah

Rozvod

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Nevím zda to tady ještě není, ale za rozvod většinou mohou stejně obě strany, žena i tchyně. :mobile:

Pardon jak vidím Straspol si myslí totéž.

Vzhledem k tomu, že na tohle fórum choděj i ženský, myslím, že tímhle tvrzením je rozhodně rozesmějete. Kromě toho si myslím, že tyhle stereotypy jsou přesně tím, co prospívá každému vztahu. Nikomu nepřeju nic špatného, protože jak jsou v tom děti, tak to odnesou hlavně ony, ale jak tady čtu některé názory, tak docela fandím těm ženskejm:-). 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlasím, jednou se musí zkusit všechno, ale po nějakém drsném rozvodu se znova oženit natož mít znovu děti s novou babou je dle mého názoru šílenství. Kámoš to má jako koníček, čtyři děti s třemi ženskými, po třetí ženatý. A furt fňuká jak to stojí všechno za prd a furt bez peněz protože všechny jdou na alíky :-) Každý strůjcem svého života jak se říká.....

Tak zase čeho asi nebudu nikdy litovat je, že jsem si pořídil dítě. Sice nejsem úplně ideální otec, ale mám dcerku rád :-)

Odkaz ke komentáři

Ty jo, pamatuji si takovy ty desticky, s dvouma knoflikama, uvnitr magnetickej prasek.

Jeden knoflik kreslil kolmice, druhej svisle cary a vrchol umeni byl obema najednou nakreslit diagonalu, ktera nevypadala jak vychcana cara do snehu. Pak sem s tim zaklepal a vsechno zmizelo.

U toho sem stravil snad cele detstvi...

Edit: sorry za OT, nedoslo mi, ze toto neni vlakno "potesilo"

Upraveno uživatelem Murphy97
Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

No.. kdyby mozna oba (ona i on) meli takovou hracku, tak by byli vic v pohode a spousta veci by se nestala... Hrajte si se svymi zenami! .... :-)

třeba nějak takhle by mohla probíhat komunikace

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...