Přejít na obsah

Rozvod

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Návštěvník km.kmk

Jelikož mě tohle téma zajímá a je tu většina chlapů, tak se zeptám na důležitost sexu ve vztahu. Jak moc je důležitý? Podle mě hodně. Zda dřív přestal bavit sex a nebo vztah, nebo vztah a pak sex. Něco jako co bylo dřív, jestli vejce nebo slepice. Kamarád tehdy po pěti letem vztahu ukončil další trápení z důvodu, že na týdenní dovolené ani jednou nebyl sex, byli všude jen spolu. Další kamarád, říkám tebe už nebaví sex s manželkou? Prej já byl šukal, ale už nejraději něco jiného! Takže se ptám jestli sex je koření vztahu a nebo jed? Trochu z toho dělám mimibazar, ale chci se ptát.

Myslim ze se to moc resi,jako dnes vse, na vsechno jsou tabulky, malo, hodne, casto, obcas, poradny,clanky, psychologove,sexuologove... kdyz se dva spolu bavi o vsem a dokazou se domluvit a vyhovet si, tak neni potreba zadna norma, kdyz chteji tak si zasukaji a jestli je to denne nebo tydne... Kdyz nesukaji vubec tak to asi uz ok neni...ale frekvenci bych neresil... Kazdy to muze mit jinak, dulezite je asi nenechat se strhnout vlnou normalizace a nenormalizace.

Edit: uz jen "sukal bych,ale NECO jineho" je pro me dost jasna vypoved o pohledu na sex...

Upraveno uživatelem km.kmk
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník km.kmk

Vo väzení sa pýtajú novica: chceš byt tata alebo mama?

Novic: určite tata

...tak pod táto, vyfajcis mamu.

Nefajci obvykle mama tatu? Ale jo, kluci obcas ze skoly podobne vtipky nosi...
Odkaz ke komentáři

Shrnutí po roce co se ex odstěhovala :

Na malé jsme se dohodli,rozvod nakonec taky proběhl v klidu až jsem po předchozích vyhruzkach žasl a vyslo to jen na cca 200 tis z mojí strany. Jak všichni kamarádi říkali - ten pravý důvod se dozvíš až po rozvodu,tak hned po něm ofiko s kolegou z práce. On dvě malý děcka,ale asi jim to za to stálo. S ex celkem vycházíme a já už se tak nějak srovnal s tím že žiju sám a začínám zjišťovat že mi to i vyhovuje.

Jen mám obavy trochu do budoucna,bo si nedovedu představit zase s nějakou žít.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Shrnutí po roce co se ex odstěhovala :

Na malé jsme se dohodli,rozvod nakonec taky proběhl v klidu až jsem po předchozích vyhruzkach žasl a vyslo to jen na cca 200 tis z mojí strany. Jak všichni kamarádi říkali - ten pravý důvod se dozvíš až po rozvodu,tak hned po něm ofiko s kolegou z práce. On dvě malý děcka,ale asi jim to za to stálo. S ex celkem vycházíme a já už se tak nějak srovnal s tím že žiju sám a začínám zjišťovat že mi to i vyhovuje.

Sent from my iPhone using Tapatalk

to přejde, tak za rok, možná i dříve. Záleží za jak dlouho potkáš další "tu pravou" ;)

Odkaz ke komentáři

Jelikož mě tohle téma zajímá a je tu většina chlapů, tak se zeptám na důležitost sexu ve vztahu. Jak moc je důležitý? Podle mě hodně. Zda dřív přestal bavit sex a nebo vztah, nebo vztah a pak sex. Něco jako co bylo dřív, jestli vejce nebo slepice. Kamarád tehdy po pěti letem vztahu ukončil další trápení z důvodu, že na týdenní dovolené ani jednou nebyl sex, byli všude jen spolu. Další kamarád, říkám tebe už nebaví sex s manželkou? Prej já byl šukal, ale už nejraději něco jiného! Takže se ptám jestli sex je koření vztahu a nebo jed? Trochu z toho dělám mimibazar, ale chci se ptát.

Já nějak nedávám to slovo vztah. Ale budiž. Sex = vztah, vztah = sex, nebo jinak: Vztah je sex a sex je vztah. Pokud jsou oba zdraví a relativně mladí. Pokud to tak není, asi je něco špatně. To že časem přijdou děti, domácnost a já nevím co ještě, je přirozenej vývoj (nebo ne? možná nepřirozenej). Sex není žádný koření, sex je prvotní důvod... snaha uspokojit potřebu. Jste snad někdo balil ženskou za účelem společný domácnosti a dětí?

Odkaz ke komentáři

Mám to stejně. Navíc těžko budu žít s nějakou, co má děti, když mám svoje na střídavou péči. A náladu na to teď taky nemám. Jsem natolik blbej, že bych byl nejraději, kdyby se vrátila...

Odkaz ke komentáři

......Jste snad někdo balil ženskou za účelem společný domácnosti a dětí?......

Prvotne asi ne, ale po mesici chozeni se uz nad tim zamyslis. Jestli neni lina jak ves, umi varit, ma kladny vztah k detem atd. .

Prece si nevezmes zenskou, ktera umi jenom dobre pichat!? Na to si muzes zajit nekam na privat a jeste mesicne usetris. ;-)

Odkaz ke komentáři

Já nějak nedávám to slovo vztah. Ale budiž. Sex = vztah, vztah = sex, nebo jinak: Vztah je sex a sex je vztah. Pokud jsou oba zdraví a relativně mladí. Pokud to tak není, asi je něco špatně. To že časem přijdou děti, domácnost a já nevím co ještě, je přirozenej vývoj (nebo ne? možná nepřirozenej). Sex není žádný koření, sex je prvotní důvod... snaha uspokojit potřebu. Jste snad někdo balil ženskou za účelem společný domácnosti a dětí?

Ja treba su rad kdyz se s mamou dobre povida.. to je stejne to co za par let zbyde.. kdeze sex, s jednim clovekem omrzi, stejne jako jedny hodinky.. no, abych chronoparalelu dokoncil, i hodinky se daj zavrit na chvili do suflete a za cas je zase vytahnout a radovat se z nich..

Babu kterou bych chtel primarne jen poskotacit bych si teda za zenu nebral..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...