Návštěvník YPO Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 vybrat tu správnou káru je kumšt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 vybrat tu správnou káru je kumštOnehdá jsi vybíral káru s duší. Tak v tomhle případě bych doporučoval tu lavičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Onehdá jsi vybíral káru s duší. Tak v tomhle případě bych doporučoval tu lavičku.vybíral sem auto s duší .... káru už mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 tak vlákno se mi zakládat nechce...jen sem posbíral nějaké info,doporuceni a zkušenosti. možná na to vlákno dojde,az to bude úplně akutní. jinak v planu je nějaká předváděcka...nový auto jen v krajním případě taky mě to pomalinku čeká,ale v plánu je něco menšího jak vybíráš ty ..popř.něco nechat dovézt,ale to za rozumný prachy prostě není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 (upraveno) Foresta ne, ale oukal jsem na tu Rav4 a ve výbavě activ + paket style nevypadá vůbec zle.....jen bych chtěl vidět zavazadlák...že to je 2wd by mě ani nevadilo. Honda asi ne, ta se nelíbí uvnitř...Rafka je pohoda, mam ju dva roky a okrem vyhod som na mojom kuse identifikoval len nieto nevyhody: - bezstupnovy automat je fakt nudne jazdenie- chyba mi stresne okno- prichadzajuce sms mi niekedy na displeyi zobrazi a niekedy nie (netusim od coho to zavisi), ked mam mobil spojeny cez BT Kufor je velkostou v pohode, ked treba sklopis este sedadlo alebo aj obe, iba stlacit packu a nic viac a dostanes rovinu s kufrom. Benzin dlhodoba spotreba 7.5 (ukazuje palubny pocitac, ci to je pravda netusim) Edit stary hranaty xtrail som mal pred rafkou a bol super. Tento novy xtrail vypada jak vylepsena dacia duster a ked som sa v nom viezol bol som sklamany z interieru, priestoru...a odkedy sa nissan dal dokopy s renaultom tak mu uz neverim. Upraveno 17. května 2016 uživatelem ivan_989 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Já jen doplním že ten výkon benzinové ravky je velmi slabý.......a spotřeba je spíše k 9litrům. Na 7,5 jsem se dostal jednou na dlouhé trase, po rovině. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Já jen doplním že ten výkon benzinové ravky je velmi slabý.......a spotřeba je spíše k 9litrům. Na 7,5 jsem se dostal jednou na dlouhé trase, po rovině.No ved pisem ze to je udaj z palubovky, netusim aka je realita nazvat vykon "velmi slaby" je uz prehnane a nastastie sa tam daju prepinat mody eco/sport a sport je trosicka zivsi. No sportiak to kazdopadne nie je . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 No....já jsem z toho výkonu nebyl vůbec nadšený. Jezdit se s tím samozřejmě dá, ale třeba já osobně bych tento motor mít v ravce nechtěl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 díky za přesunutí do správného vlákna a teď už se zmizik nedozví o Mitsubishi vůbec nic :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 (upraveno) Taky uvažuji o novém stroji a škoda té motorizace u xtrailu. Mít dvoulitrový motor, byl by to favorit. Zatím je to Forester XT, jen mě mrzí absence manuální převodovky. Upraveno 17. května 2016 uživatelem Traveller Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 tak jako jasně..je to 1,6 vyhnaná do výkonu...a jak bylo výše zmíněno..124kw musí IMHO stačit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Nevozi tu někdo v benzínu CX3/5 Mazdu?popr.ASX? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 (upraveno) Traveller: on ten automat nemusí být až tak špatný. Manuální XT mám, automat XT má kamarád (tak jsem si ho na chvilku vypůjčil :-).Chápu že spousta lidí chce MT a plnou kontrolu, ale pro pohodlí a do kolon ve městě (i do terénu) je AT fajn. PS: jmenovec na Subaru fóru je někdo z rodiny? Upraveno 17. května 2016 uživatelem Mareka01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Esli se nepletu, Subaru pouziva bezestupnovou skrin (CVT), nikoli klasicky automaty. A pro ty, co nevedi, tak tohle je IMHO uplne nejhorsi parodie na prevodovku na svete, ktera spolehlive zabije jakejkoli projev zbytku auta. Na skutru OK, ale v aute pro zlost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 (upraveno) Ano CVT.A pro ty co nevědí: ať si ji vyzkouší a potom ať zhodnotí. Upraveno 17. května 2016 uživatelem Mareka01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 Esli se nepletu, Subaru pouziva bezestupnovou skrin (CVT), nikoli klasicky automaty. A pro ty, co nevedi, tak tohle je IMHO uplne nejhorsi parodie na prevodovku na svete, ktera spolehlive zabije jakejkoli projev zbytku auta. Na skutru OK, ale v aute pro zlost.+1+1+1...je to parodia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 17. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2016 No cvt urcite nie je pre auta co maju mat prejav . Je to spolahlivy bezvyrazny nudny predvidatelny kastrat ktory pedantne urobi presne to co od neho chces. A jasne ti da najavo co od neho mozes chciet a co nie ale v meste a zapchach je dopohody. A na dlhsej ceste dam aj tak tempomat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 cx3 koupila kolegyně nedávno. Je nadšená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Mareka01: Asi zajdu zkusit tu XT v automatu (jestli ho někde v okolí najdu). Má to mít i pádla na volantu, ale jak se znám, zapomenu na ně po 5 minutách jízdy. Na Subaru foru nejsem, neznám. Mám zatím ASX v naftě a kromě mrtvého motoru v nízkých otáčkách a poměrně časté regeneraci s autem nemám problémy. Najeto 90000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 18. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2016 Nevozi tu někdo v benzínu CX3/5 Mazdu?popr.ASX?Mám CX5 2,0 benzín cca165 koníků, 210 Nm, AWD + automat. Jezdí to tak normálně. Není to žádný dravec a novější model s motorem 2,5 litru a cca 190 koní a 250 Nm by byl rozhodně lepší, ale žít se s tím dá. Stáří 3,5 roku najeto něco přes 120 000 km, prozatím (jak je u Mazdy obvyklé) bez jakýchkoli problémů, dlouhodobá spotřeba jak podle počítače, tak podle tankování je do 7,5 litru, jezdím lehce nad dovolené rychlostní limity. Na čtyřkolku, automat a můj způsob jízdy hodnotím spotřebu jako velmi dobrou. Dynamika při předjíždění taky není úplně špatná, protože při sešlápnutí plynu na podlahu si to podřadí klidně o 2 i 3 stupně a automat drží motor v otáčkách mezi maximem krouťáku a maximálním výkonem (nahoru řadí kolem 6 200 - 6 500 otáček). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se