Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

V 20. 9. 2017 v 11:45, Micey napsal:

..po rakousky doktorce, co de do duchodu? Sorry, kdyz vidim podobnej najezd, vzdy mi to prijde na mysl.. cimz netvrdim, ze to neni mozny - sam najedu asi jeste min:)

Jsou auta která najedou málo, můj otec 73 let má octavii 3 r.v. 3/2013 od funglovky a má najeto 27 tisic km. A právě kuli nevěřícím Tomášům bude asi muset zůstat v rodině. Jen chci ukázat, že auta s malým najezdem existují i v téhle době.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Manželky auto je tři roky staré nebo spíš nové a má najeto 13 tisíc, taky jsem zvědav jak ho teď v říjnu budu prodávat. Moje bude v dubnu pětileté a mám najeto 42 tisíc. Nekupuju to, abych to zhuntoval, což je výhoda pro potenciální kupující. :)

Odkaz ke komentáři

V 20. 9. 2017 v 18:33, DavidLC napsal:

Zlobí SCV ventil, citlivé na naftu. Lepší benzín, jezdí cca za stejno.

TO  km, naši mají auto od nova, 2001 a najeto 140 tis.km. až to budu prodávat, to bude chytrých keců :rolleyes:

V 20. 9. 2017 v 18:49, varjag napsal:

Buď opatrnej, ale nenech se zase zbláznit od místních odborníků, podle kterých prostě neexistuje auto s malým nájezdem. Opatrnost jo, schýza ne. (přesně Micey, sám soukromým najedu taky málo, ale vysvětluj to pak někomu, když to prostě není možný a auta se podle některých názorů už vyrábí se 150tkm.... :-))

Pokud se dobře pamatuju, ve Švajcu je vedení servisní knihy povinné a dané zákonem, takže bych si ji pořádně prohlédl a ověřil údaje u Toyoty. Jestli se tedy něco nezměnilo, už je to dlouho, co jsem si tam byl pro XM a matce pro Mazdu 121 cabrio :-)) Jó to byly časy.. :-)

Co se týká tvého dotazu, souhlasím s Davidem, raději nesmrtelný benzín. V tom je Toyota dobrá! Ale pokud je auto udržovaný, není to motor a typ, kde by podle mého byl nějaký zásadní konstrukční problém.

:) díky za odpovědi k tématu, přetlumočím

Jinak maminka mé ženy má 8 roků starou A3 a najeto ca 30 tkm...

Odkaz ke komentáři

V 20. 9. 2017 v 18:58, Petr.S napsal:

Manželky auto je tři roky staré nebo spíš nové a má najeto 13 tisíc, taky jsem zvědav jak ho teď v říjnu budu prodávat. Moje bude v dubnu pětileté a mám najeto 42 tisíc. Nekupuju to, abych to zhuntoval, což je výhoda pro potenciální kupující. :)

Vem si taxik vyjde to levnejc

Odkaz ke komentáři

V 20. 9. 2017 v 11:40, Rodkopf napsal:

Chlapi kolega chce koupit RAV 4, 2007, 2.2D 4D Terra, 72k km najeto

Nejake nazory k tomu?

Ahoj,

pokud vím, tak toto je asi jediný motor, který se Toyotě tak nějak nepovedl. Má fatální problémy s blokem motoru, nějak se tam zamačkávají vložky válců a snad to nejde opravit jinak, než výměnou bloku nebo motoru.

Odkaz ke komentáři

V 23. 9. 2017 v 12:18, bedan napsal:

Ahoj,

pokud vím, tak toto je asi jediný motor, který se Toyotě tak nějak nepovedl. Má fatální problémy s blokem motoru, nějak se tam zamačkávají vložky válců a snad to nejde opravit jinak, než výměnou bloku nebo motoru.

To co popisuješ je 2,2 D-cat,to je průšvih. 2,0 je celkem v pohodě.

Odkaz ke komentáři

V 23. 9. 2017 v 17:10, DavidLC napsal:

I ten 2.2 je o.k. průser je to D-cat. Ten v Ravce není,jen ve starém Avensisu.

Ba ne, v ravce se dával kolem r 2010..

Já měl klasickou 2,2 d4d, rok 2010 od nová a bezproblémový chod, nikdy nás nikde nenechala. Spokojenost.

Upraveno uživatelem tenge
Odkaz ke komentáři

Hľadám nejaký hatchback, alebo skôr malý crossover... Môj maximálny budget je povedzme 30 tis. ?, neuvažujem o úplne novom aute, skôr o nejakej predvádzačke, či jazdenke 1 ? 2 roky starej. Prevodovka určite automatická, čo sa týka paliva, tak to ešte nie som na 100% rozhodnutá, či benzín, alebo diesel, no výška spotreby je pre mňa určite zaujímavý údaj. Jazdím takmer denne, ale nie príliš veľa... tak okolo 17 - 18 tis. km ročne. Nemusí to byť žiadny trhač asfaltu, ale úplný lenivec tiež nie, nepotrebujem v podstate ani extra doplnkovú výbavu... maximálne tak automatickú dvojzónovú klímu, či dažďový a svetelný senzor a kameru, led svetlá potešia, no nemusia byť.  

Pre dokreslenie... aktuálne jazdím na malej hybridnej Toyote a som v podstate spokojná..., ale teda chcela by som niečo lepšie.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...