hopa26 Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 Chtel bych jeste jednou podekovat Tomasovi za super pristup pri nakupu noveho auta. Naprosto uzasny clovek,ochotny ,pratelsky ,usmevavy. Fabie sla na protiucet,pomohl mi posbirat nekolik bonusu,ktere normalne nejsou videt,predelaval a ladil konfiguraci ,takze od vcera mam cng golfa doma. Diky moc Tome. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxmillian Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 Bude to Mustang s plátěnou střechou a zajímalo by mě třeba jestli je pohoda s tím vjet do myčky a nedodrbe to tu střechu. Anebo jestli má smysl si objednat sedačky ze světlé kůže nebo to bude pálit stejně, jako když tam bude tmavá... V tom pripade se myslim nemusis bat, ze by se ti tam deti nevesly. Sedacky jsem mel ve starym cerny a nechat to nekde chvili otevreny na plnym slunicku znamenalo, ze sis na tom pak mohl smazit vejce. BMW a mozna i dalsi podle nejakych informaci delali na te kuzi nejakou upravu se kterou se tak nenahrivala, ale co je na tom pravdy nevim. Stavajici cervena se mi tolik neohriva, ale volant je treba stejne furt cernej a pali jaxvina.. U tech svetlych sedacek bych mel strach, ze se ti zapoti zadek v dzinach a ta sedacka zmodra ;-)
Návštěvník Mitak Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 Měřím 193 a když si sednu fakt pohodlně, tak mám sedačku naraženou až na té za mnou a nohy dolů protáhnout nejdou. Ale před pravým kolenem, kde se obvykle už opírám kolenem o palubku, je kupodivu spousta místa, takže se můžu posunout tak o deset cenťáků dopředu, dokážu ještě bezpečně řídit a někdo si za mě kupodivu i sedne. Jediný další čtyřmístný kabriolet do mega a půl jsem vykómal Jeep Wrangler dvoudvéřák, ale tam se o dost hůř sundává střecha, i když zas člověk může vozit složený softtop pod hardtopem. Sedačky: Ta světlá kůže se od jeanů asi bude trochu barvit, ale jeany v létě stejně prakticky nenosím. Každopádně i červená kůže zůstává ve hře. Jo a ventilace sedaček v Mustangu vcelku funguje, takže i toto to částečně řeší.
Maxmillian Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 Ja se ty cerveny kuze bal, ale nakonec se mi fakt libi. Je to takovy veselejsi. Myslim, ze to mas vymysleny, takze bych do toho byt tebou sel. Deti budou sice vzadu trochu ofouknuty, ale zato budou chtit sundavat strechu i v desti ;-)
montemar Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 .. z ty kuze bily jde ten denim dobre, vlastni zkusenost.. toho bych se nebal
Návštěvník Mitak Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 Já mám téměř bílou kůži v Discošce a je to v klidu, sice se to časem barví, ale ne moc a občas to nechám vyčistit.
montemar Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 (upraveno) ja to cistim sam, zatim me to bavi todle je docela dobrej sajrajt https://www.ahifi.cz/sada-autokosmetiky-na-cisteni-kuze-dodo-juice.html .. ale u toho kabria urcite bude hodne znat UV, ta cervena bude urcite lepsi.. treba v 3er vypada uzasne... Upraveno 31. května 2018 uživatelem montemar
Návštěvník Mitak Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 Já su líné jak veš, což mi připomíná, že mám jít vysát auto.
montemar Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 Chtel bych jeste jednou podekovat Tomasovi za super pristup pri nakupu noveho auta. Naprosto uzasny clovek,ochotny ,pratelsky ,usmevavy. Fabie sla na protiucet,pomohl mi posbirat nekolik bonusu,ktere normalne nejsou videt,predelaval a ladil konfiguraci ,takze od vcera mam cng golfa doma. Diky moc Tome.vypada to dobre! taky by se mi neco takoveho libilo, protoze elektrika je pro me zatim draha.. ma to nejake 'chyby'? asi to mas kratce na nejake zhodnoceni...
hopa26 Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 (upraveno) Ono tady z chnmg asi bude hodne aut,co Tomas povidal. Fabka byla na lpg,takze pro mne neni jizda na plyn nic neznameho. Golf je dospelejsi auto,ve vsem ,pro nekoho muze byt kamen urazu dojezd na cng kolem 330km plus minus a ridsi sit oproti lpg. Benzin to ma normalne plnohodnotnou nadrz,nadrze na plyn uz nejsou ocelove ale z kompozitu.Jede to potichu,TSI 1,4 proverene ,rozvody remenem,navic jsem si pral svetla full led , ergo sedacky a metalickou barvu.Ta akce byla opravdu vyhodna,takze jsem si mohl doprat HL vybavu.Golf stejne jako fabii budu mit na jezdeni do prace 99 procent jizd je 22km ustalenou rychlosti bez nutnosti predjizdet s vysokym podilem navratu domu rano kolem 2hodiny kdy mi konci smena.Cerpaci stanici mam 200 metru od prace,dopravni podnik kde jezdi autobusy,tzn vysokotlake plnicky ,kdy je naplneni nadrzi srovnatelne nebo kratsi nez kdy se cerpe benzin. Firemni auta neplati silnicni dan,samo uspora na palivu,nevyhody parkovani nakupnich centrech mne netrapi,protoze tam autem vubec nejezdim. Az bude doma stejne jako fabka 4 roky,dam poctivejsi sumar. Na fabii jsem krome paliva,oleje,garancnich prohlidek tzn vse predepsane a ocekavane nemel ani jednu sebemensi zavadu nebo problem. Upraveno 31. května 2018 uživatelem hopa26
exBURN Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 Ahoj. Velká gratulace a ať krasavec slouží. Měl jsem vyhlídlou stejnou barvu Varianta Marathon 1,4 TSI v kombíku ale už byla za 490 000,- a to mi přišlo moc. Kdybych tenkrát neobjednal toho <> tak bych s golfem dneska už jezdil, určitě to bude hezké svezení.
Murphy97 Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 Jj, u Tomase se nakupuje fajne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomas_2002 Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 Díky kluci :-) Sám jsem tady na chronomagu narazil na spoustu přátel, díky kterým jsem pořídil spoustu věcí výhodněji a s lepším servisem než "člověk z ulice" a tak jsem i já teď rád, že můžu něco nabídnout. Navíc pocit, kdy člověk místo zákazníka získá kamaráda je opravdu neskutečně potěšující. Jen mě trochu mrzí, že teď trochu nestíhá výrobní závod a i já vydávám vozy se zpožděním. Ta CNG akce byla opravdu to nejvýhodnější co jsem za těch 14 let co auta prodávám viděl.
Ivan Lelák Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 Já dovybíral, píšu sem se zpožděním, za necelé 2 měsíce mám najeto 6000 km. Díky velkorysosti nového zaměstnavatele, který mi dal při výběru dost volnou ruku, jen s několika doporučeními, jezdím nakonec v tomhle Superbu Sportline combi, 2.0, 140 kW, 4x4, DSG... Musím říct, že je to bezva, jezdím dost často na služební cesty a když mám v autě strávit 300-800 km za den a mezitím se soustředit na práci, nesmí mne moc unavovat. Ne že bych k autu neměl výhrady, ale je jich zatím málo a čím déle jezdím, spíš jich ubývá, to je ale spíš do jiného vlákna... Jedna fotka je z ranního odjezdu na Slovensko, druhá převzatá... Díky i místním členům za pomoc s ujasněním výběru. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
xcmaniax Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 Moc pěknej SUP, tyhle kola tomu sluší. Já čekám na Supa dovybavenýho Style a s benzínovou 1.8, tak jsem zvědavej. Bohužel bez 4x4, do toho jsem se už v našich limitech nevešel.
Ivan Lelák Odesláno 1. června 2018 Nahlásit Odesláno 1. června 2018 xmaniax - díky. Vloni kupovala Superba (ne kombi) do firmy přítelkyně v rámci Ročních vozů Škoda. Taky 4x4, nafta 2.0, 140 kW, DSG. Bylo to referenční auto Škody, nájezd 16 tisíc, stav nového auta, cena kolem 600 tisíc. "Můj" kombík byl úplně nový, prodávali ho ale jako předváděcí auto s nájezdem 12 km. I proto nám ho budou teprve teď papírově převádět, protože předváděčku mohou prodat po půl roku, nicméně už od března je ve firmě a já ho mám od dubna. Díky prodeji jako předváděcí vůz byla cena také výrazně nižší než katalogová. Takže se dá koupit i zcela nové nebo zánovní embéčko za výrazně lepších podmínek... Ke kolům - přítelkyně má 18", tohle jsou 19". Pěkná, dobře se čistí, ale upřímně, raději bych 18", nízký profil pneumatik už je znát...
Maxel Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Odesláno 2. června 2018 (upraveno) Kluci, sedláte někdo nový Mondeo s dvoulitrem 132kW? Nejlépe ve spojení s automatem. Necelé dva měsíce to mam pujčené na projekt, jezdim s tim prakticky denně a docela se mi to líbí - dokonce tak, že bych si to uměl představit v garáži pro případ odměny (omlazení) vozového parku. Díky za zkušenosti. Upraveno 2. června 2018 uživatelem Maxel
moco Odesláno 3. června 2018 Nahlásit Odesláno 3. června 2018 (upraveno) Tak jsem dovybíral a přidávám se do místního golf klubu...kdy je sraz? :-))) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 3. června 2018 uživatelem moco
Pavelpu27 Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Odesláno 4. června 2018 Momentálně mám obrovské dilema. Našel jsem v Holandsku parádní originální Porsche 928 S s poruchou motoru, se kterou by si ale můj mechanik asi poradil. Cena je super akorát je to strašná dálka. Nikdy jsem zatí youngtimera nekupoval a jsem nervózní, jako prvnička. Nemáte s těmihle auty někdo zkušenosti?
hopa26 Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Odesláno 4. června 2018 Pavle,poptal bych se i tady : https://www.autickar.cz/clanek/porsche-911-carrera-2---z-deniku-sally-vladkyne-krabovych-blogu/
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se