Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já už ani nevím s tou spolehlivostí - měl jsem fiata - nesral se, jen si hezky zhnil. Pak jsem mel Forda - ten se taky nesral a taky si pokojne zhnil, pak jsem měl saaba - ten se taky nesral a ani nezhnil. Všechno 15 let starý ojetiny. Pak jsme si řekl že by to chtělo něco spolehlivého tak že koupím nové auto a to asi neshnije nikdy, akorát se místo oleje co rok bude měnit motor :-D v porovnání s tím, co horšího mě může u Mazdy potkat? :-D

Vlastně jsi to tím zakončením řekl naprosto přesně a pěkně, nic horší, než to s Renckem už tě asi potkat nemůže :) Mazdy jsou krásné, mě se líbí moc a i sám jsem jí měl ve výběru, ale byla dražší, než koncern a nějaká lehce jetá, nerozmlácená se mi v tu dobu sehnat nepodařilo.

• Odpovědi 14,6tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Si nedám pokoj, ale přihodil jsem k variantě koupě ojetiny Octavie III a Golfa taky tu Mazdu 3 2,0. Teď jsem v ní jel a bavilo mě to.

Vím, že mě tu někdo varoval ohledně cen dílů, ale já se chci Vás majitelů Mazdy zeptat spíš na zpracování a kvalitu materiálů.

Je jasné, že na každém diskuzním fóru konkrétní značky se budou probírat spousty závad, takže to může vypadat, že se to se*e,

ale četl jsem, že není ojedinělé mít prosezené boční vedení sedáku řidiče a její potah už třeba po roce, nebo 3000km.

Že je dobré i u posledních modelů udělat nástřik spodku a dutin a dokoce že již při převzení nového auta dovede být zrezlý nějaký plech u zadních sedaček.

Je to fakt až takhle? To se nebavím o tom, že se na díly prý čeká čtvrt roku a podobně.

Hele, já bych to neviděl tak černě.

Mazdou 6 jezdím cca od 2004. Ta první ještě korodovala, ale měli jsme ji pak ještě na pojíždky kolem komína celkem 7 let/více než 300 000 km, měla sice již nějaké puchýřky na laku, ale nic na ní nebylo opravované, ani spojka a tlumiče. Jenom běžný spotřebák (desky, kotouče, filtry, svíčky). Další 6 sloužila dalších 300 000 km a se servisem to bylo stejné, jenom se za 7 let neojevila žádná významější koroze. Od roku 2012 jsem měl CX5 2.0 litru, benzín, automat najeto přes 250 000 km, bez jakýchkoli oprav a bez stop koroze, od dubna mám novou CX 5 2,5 litru benzín a nemohu si stěžovat.

3 roky máme ve firmě Mazdu 3 a rovněž bez nejmenšího problému.

Žádnou speciální ochranu proti korozi neděláme.

Mazdy mám proto, že je to pro mne spotřebák za rozumnou cenu a přitom maximálně spolehlivý. 2x za rok nechám vyměnit olej a filtry + udělat předepsané servisní úkony, co 80 000 km olej v automatu a mimo to jenom jezdím.

Co se týká kvality materiálů v interiéru, tak tam nejsem objektivní. Vždy jsem měl nejvyšší stupeň výbavy a nejvýkonnější motor. Na kvalitu materiálů si tak nemohu stěžovaz. Jak je to u nižších výbav nevím.

Upraveno uživatelem bedan
Odesláno

Tak prachy za Rencka na účtě a kupní smlouva na Mazdu 3 g165 revolution podepsaná. V týdnu pro ni zajedu a už se těším zase na řízení :-)

Odesláno (upraveno)

Nemůžu to napsat veřejně.... ale kdyby někdo napsal sz tak bych nemohl neodepsat :-D

adecf362ea9cb006efa3b51585f6fd66.jpg

Jinak auto je rok staré, 29500km najeto a -170 000,- oproti ceníku. 2 roky ještě v záruce a 2 roky dokoupim

Upraveno uživatelem exBURN
Odesláno

Mazdě by určitě víc slušela nějaká pěkná barva, protože bílá je na ní taková obyč, ale i tak je moc pěkná. Prostě Mazda, všechny poslední Mazdy jsou pěkné a je to asi tisíckát lepší volba, než ten Rencek, jak designem, tak autem jako takovým. Dobrá volba, tak si jí užívej.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...