Igicz Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 Do kila se mozna jeste vleze chrysler crossfire. Design sice neni pro každého, interiér neni jak v merglu, ale je tam starsi MB 3 litr 6valec a jede to velice prijemne. Sent from my iPhone using Tapatalk
African Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 Tak jsem si vyzvedl fešáka na celodenní testování, krásně voní ta nová auta :-) A jedeme spolu hezky na hory se pěkně seznámit...
Gustaf Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 Jj, jeden z mých favoritů... Pred časem tak si s ním dobře pojezdi mě ho chtěli půjčit jen s doprovodem ze salonu...tak jsem se jim na to vysral
African Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 (upraveno) Tak určitě s doprovodem to auto moc nepoznáš :-) Jedu za kámošem na chalupu a terén dává nový model se stejnou bravurností jako ta moje 2009, zatím spokojenost. Co mi vadí že nejsou dělené zadní dveře a všechno to tady na mě pípalo, když jsem přejel čáru, když jsem potkal cyklistu, když jsem byl blízko auto, tak jsem na všechno napsal no no no a už se jede příjemně... Upraveno 4. srpna 2017 uživatelem African
Gustaf Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 Jj, asistenti akorát otravujou. no já myslel, že mě to pujci taky na den a vono hovno....sobci :D
African Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 Tak je pravda, že jim tam dávám svoje auto tři roky na servis a už mě tam znají...
prowler Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 on ho teda ma sibir, ale chot mu ho pujcuje jen, kdyz je potreba umyt, natankovat, prezout, servis a na stk ..to znám, taky jsem ho mohl dneska umýt
African Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 (upraveno) Jsme se rozloučili a upřímně nezklamal, Outlander si stále drží svůj styl a jízda v něm mě bavila :-) Celé je to samozřejmě lepší motorově a jízdními vlastnostmi, jako mínus beru absenci dělených zadních dveří a horší byl výstup audia, ale ovšem oproti starší verzi, jinak stále si myslím že ucházející na dnešní dobu a za příplatek by tam asi něco polepšili :-) Teď přijde na řadu X trail a nic v této cenové kategorii podobného asi není, samozřejmě Vw group nepřipadá u mě v úvahu. Jo a díky EU chytrým hlavičkám se od příštího roku přestane dovážet Pajero v naftě :-( Hlavně že Audi nevyhovuje několikanásobně a jede se dál...jak to komu vyhovuje, klasika :-) Upraveno 4. srpna 2017 uživatelem African
tano Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 (upraveno) African: hezky jsi to popsal, diky!Jen 1 dotazek, ty chces naftu v 21. stoleti, kdy lidi kupuji pozemky na mesici? naftu nikdy Upraveno 4. srpna 2017 uživatelem tano
African Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 African: hezky jsi to popsal, diky!Jen 1 dotazek, ty chces naftu v 21. stoleti, kdy lidi kupuji pozemky na mesici? naftu nikdy Já taky nechci naftu :-) Ale to jen tak, že to není moc fair play v té naší EU...
moco Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 Ono myslim Pajero ani v benzinu nedělají ne?
tano Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 (upraveno) A vidis, ja myslel, ze to je Outlander Upraveno 4. srpna 2017 uživatelem tano
African Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 V Africe kámoš třílitr měl, ale jak je to v Evropě, nebo novými modely nevím...Moc se o ten model pár let nezajímám z finančních důvodů :-) Ale kára to je super.
Frostie Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 Ono myslim Pajero ani v benzinu nedělají ne?Dělali, ale teď už bohužel ne, alespoň ne pro Evropu
uff Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 Horhe: Mel jsem jak SLK a ted mam MX-5 a snad to muzu rict verejne, ze MX-5 ma vyrazne lepsi jizdni vlastnosti a hadrova strecha vuuubec nevadi (kdyz budes chtit novou, tak ji poridis za ctyrku, kdezto kdyz se ti posere pevna, tak je to oslicku otres se), nicmene SLK je proti tomu solidne udelany auto. Oboji ma neco do sebe a ja si do ted nedokazu rict, co je pro me vlastne lepsi. Kdybys to myslel vazne, tak moje exSLK je ted zrovna na prodej, tak ti k nemu muzu dat naky info. Neni to zadnej top, ale kdyz jsem ho mel ja, tak nemelo zadne zasadni vady... Pisu to je z mobilu, tak se mi nechce rozepisovat, kdyztak pisni SZ.
DavidLC Odesláno 4. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 4. srpna 2017 Ono myslim Pajero ani v benzinu nedělají ne?Dělali 3.5 GDI (nic moc) a pak 3.8 Mivec,což by byla paráda....
moco Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 Dělali 3.5 GDI (nic moc) a pak 3.8 Mivec,což by byla paráda....Jasný, ja měl na mysli nynější produkci.
DavidLC Odesláno 5. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 5. srpna 2017 Jasný, ja měl na mysli nynější produkci.Žil jsem v domění,že ta 3.8 je stále (byla jedna na prodej na Csob leasingu,tak jsem se o ní zajímal,cca 2 roky z5) ale asi to teda je endešlus.Stejně jako Landcruiser V8,taky díky emisím "dojezdil"...:-(
Xenomorfus Odesláno 12. srpna 2017 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2017 Zdar kolegove,pritelkyne se rozhodla, ze chce auto. A sice Chrysler PT Cruiser, v bile (bila, slonovina) barve v provedeni kabrio se svetlym interierem v automatu. Neco jako na fotce.Kdybyste nahodou nekdo o nejakem vedel, prosim SZ. Pripadne pokud se tady nekdo zabyva nejakym individualnim dovozem a byl by schopen jej sehnat. V tuto chvili vi pritelkyne o jednom v polsku (odtud je foto), ale je to trochu z ruky, takze jeste hleda jinde. Cena otpimalne tak do 100k. Dekuji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se