Přejít na obsah

vybírám káru

Doporučené příspěvky

Tak jsem to dneska oficiálně objednal. A podařilo se mi z nich vymamit ještě zabudování tempomatu a zadních parkovacích cidel.

Tímto se teda hlásím do klubu Subaru.

Tak gratuluji ja uz mam třetího Lesnika a podvozkove super myslim ze budes spokojen jen je to trochu sparťan a na delší cesty moc není ale dá se mu hodně odpustit :-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zalezi jak to beres. Jestli jsi petrolhead, octu si asi nekoupis. Proc bys to delal? Je to obycejny tuctovy auto, kterych je vside milion. I tech se znackem RS... Jestli chces sazku na jistotu a nejsi autickar, jdi do ni. Za 800 poridis misto octy velkou paradu, ale s rizikem a moznyma dalsima nakladama. Bavim se tedy o necem opravdu peknym, coz skodovka proste neni.

Pro zavile koncernare,neni to flame, jen si tu nehrajme na autickare a na to, jak nekdo kdo si koupi octu zere auta. Kdo je fanda do hodinek, nekoupi si casia co jsou strasne spolehlivy a cenove vyhodny, ale strasne drahy automaty, co nejdou presne, musi se servisovat a je s nima srani. A vo tom to je.

Odkaz ke komentáři

Zalezi jak to beres. Jestli jsi petrolhead, octu si asi nekoupis. Proc bys to delal? Je to obycejny tuctovy auto, kterych je vside milion. I tech se znackem RS... Jestli chces sazku na jistotu a nejsi autickar, jdi do ni. Za 800 poridis misto octy velkou paradu, ale s rizikem a moznyma dalsima nakladama. Bavim se tedy o necem opravdu peknym, coz skodovka proste neni.

Pro zavile koncernare,neni to flame, jen si tu nehrajme na autickare a na to, jak nekdo kdo si koupi octu zere auta. Kdo je fanda do hodinek, nekoupi si casia co jsou strasne spolehlivy a cenove vyhodny, ale strasne drahy automaty, co nejdou presne, musi se servisovat a je s nima srani. A vo tom to je.

To jsi hezky napsal :-)

Odkaz ke komentáři

Ale prdlajs, na Casio nám nesahej.
Odkaz ke komentáři

Ad Casio a "strašně drahý automaty": I plnotučný petrolhead je samozřejmě občas vděčný za podřadný manželčin "dětivoz", díky kterému nemusí trpět nočními běsy že mu "miláška" problily dětičky+pes a vozejkama otloukly spěchající duchny před supermarketem...  :sweatdrop:

"Český sen" nikomu neberu, že je to pro někoho synonymum falešného patriotismu a 2× předraženého "továrního tuzingu na mizerném základě" kunčaftům bez fantazie beztak nikdy vadit nebude (dtto stále dražší Suby/GMT/Daytony pro místní pacoše). Ale jestli v USA donedávna stával nový 2,5L Passat půlku, jakou cenovku by tam asi vyfasoval (tamní terminologií) "levnější východoevropský kompakt pro paní na úklid":whistling:

Odkaz ke komentáři

Jak jsem psal, není to špatné auto, jede to fakt docela rychle i to pěkně střílí do výfuku, ale osobně bych si vždy koupil GTI. Legenda a úplně jiné zpracovaní a použité materiály, nemluvě o asi 100x pěknějším designu. Jen to nemá tak velikej kufr, ale ten mě nikdy moc nezajímal....

Odkaz ke komentáři

Jak jsem psal, není to špatné auto, jede to fakt docela rychle i to pěkně střílí do výfuku, ale osobně bych si vždy koupil GTI. Legenda a úplně jiné zpracovaní a použité materiály, nemluvě o asi 100x pěknějším designu. Jen to nemá tak velikej kufr, ale ten mě nikdy moc nezajímal....

No jo, kdyz ty vozis jen zubni kartacek a cisty trencle na druhej den, kdyz se jedes projet do Alp. Ty nejsi typickej ceskoslovenskej tatka :-)

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Ad Casio a "strašně drahý automaty": I plnotučný petrolhead je samozřejmě občas vděčný za podřadný manželčin "dětivoz", díky kterému nemusí trpět nočními běsy že mu "miláška" problily dětičky+pes a vozejkama otloukly spěchající duchny před supermarketem... :sweatdrop:

"Český sen" nikomu neberu, že je to pro někoho synonymum falešného patriotismu a 2× předraženého "továrního tuzingu na mizerném základě" kunčaftům bez fantazie beztak nikdy vadit nebude (dtto stále dražší Suby/GMT/Daytony pro místní pacoše). Ale jestli v USA donedávna stával nový 2,5L Passat půlku, jakou cenovku by tam asi vyfasoval (tamní terminologií) "levnější východoevropský kompakt pro paní na úklid"? :whistling:

Ale jo, presne, s tim souhlasim. Jako druhy, treti auto na otloukani u supermarketu je Octavia bezva, sam ji mam (pracovni). Ale radosti moc neudela, krome toho ze proste jezdi a nemusis nic resit. Coz zas hodne lidi oceni, to taky chapu. Jen nechapu oslavne chory na uplne obycejny rodinny auto bez fantazie, kterych je v kazdy ulici padesat ;-). Jsem petrolhead = oslavuju originalitu, tradici, vykon, krasu, legendu. Nejsem zatizenej na auta = neresim svoji rodinnou Oktavku ve vlaknech autickaru jako super karu co dela radost. Pro me se to vzajemne trosku vylucuje. To smrdi ruznejma Octavia clubama a fabia clubama, coz je pro me neskutecnej bizar.

Jinak ad Casio, oukeej, taky rozumim, jako druhy,treti, prakticky a spolehlivy hodinky, do prirody, super. Jako predmet radosti a nesmyslneho chronomagorstvi asi nee :-). Je to jak s tim autem..

Upraveno uživatelem varjag
Odkaz ke komentáři

No jo, kdyz ty vozis jen zubni kartacek a cisty trencle na druhej den, kdyz se jedes projet do Alp. Ty nejsi typickej ceskoslovenskej tatka :-)

No to by ses divil :-) jak je 90litru v 911 málo :-) a mladej uz ma 20, takze fakt uz nafukovací člun a babovičky nevozíme :-) ale ja jsem zacinal po škodovkách v unu a pak několik golfů a kufr jsem nikdy neprožíval, ženské berou polovinu věcí zbytečně :-))

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...