Chocholusik Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 1l ecoboost 92kw v focuse je uplne ok. Staci to na bezne presuny, je to tiche a uzivatelsky privetive. Papierovu spotrebu ale nedosiahnes nikdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Já bych se tomu radši vyhnul, snad jediný člověk co poznám to nechválí. Budu možná za idiota, ale radši třeba 1,5 mazdu 3 než toto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Papierovu spotrebu by som ani neriesil. Skor ma to zaujima celkovo. Mam zamer na Rio 1.4 80kW. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Motor spolehlivý, ale jako každá atmosféra nejede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 To mi vysvetli blizsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Rio 1.4 pojde ako z praku. Uz 1.25 alebo co to maju je velmi slusne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 1.25 Rio mam momentalne teraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Chces menit kvoli motoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Tož jak ti to mám vysvětlit blíž? Prostě je to slabé nemá to žádný zátah, má to prd krouťák. Svez se v tom a uvidíš. Já osobně bych do takového obsahu bez turba nešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Ja mam na to iny nazor. Ale wave ceptor ma pravdu - zvez sa v tom a uvidis (ze staci a ide to paradne ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Chcem vymenit kvoli motoru. 1.25 je slabsia v kopcoch a pri predbiehani. Odchylili sme sa od temy. Teraz vsade davaju tie malolitrazne turba. Chcel by som vediet vas nazor na ne. Jedna vec je papierova spotreba a druha spotreba vyssia o 30%. Krivky vyzeraju fajn, skor ide o to, aka je akcelaracia 70 - 100 km/h. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Já jezdil ve fábii 1,2 TSI 81kW 6kvalt a byl jsem mile překvapen, akcelerace ze 70 na 100 velmi slušná. Spotreba taky slušná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 To jsou teda obsahy motorů jak pro motorku, já teď vybírám ekologický 6 liter, doufám, že vyberu dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Já jezdil ve fábii 1,2 TSI 81kW 6kvalt a byl jsem mile překvapen, akcelerace ze 70 na 100 velmi slušná. Spotreba taky slušná.Toto potrebujem vediet, pretoze ja som v takom nesedel. Takze ti, ktori maju skusenosti, nech ich sem daju. Vsetky plusy a minusy. Vdaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Mne ten motor mile překvapil, manželka má 1,4TSI 110kW ve sportsvanu, a abych řekl pravdu nejelo to o moc hůř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Já sedlám 5let OII 1,2tsi 77kw, pružnost motoru lepší než 1,6 atmosféra, spotřeba okresky okolo 6l, ale dá se s klidnou nohou i za 5,5l dálnice 7l - 7,5l, město max.8,5l. Nutno podotknout ze bydlím v rovinatém kraji a jezdím svižně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Pozor na mylenie si pruznosti motora s pocitom pruznosti ked zaberie turbo. Za mna ta 80kw bez turba urcite radsej ako 77kw s turbom, ale asi naozaj nepomoze nez sa previezt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 1. července 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 měl jsem v práci dvě referentský fabie 1,2 TSI ve slabším provedení a furt se to sralo. Obě trpěly na rozvody. Do města a běžný silnice se to dalo, na dálnici kravál a vysoká spotřeba. Doma jsme chvilku měli Yetiho, ten samý motor, na dálnici spotřeba ještě větší.Silnější provedení TSI motorů jsou na tom líp, 81kW se šestikvaltem doporučuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 Co říkáte na tuhle káru? Hrozně se mi líbí! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 1. července 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. července 2016 To je Volha? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se