exBURN Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 (upraveno) Tak musím teda říct, že se Vážně VW pochlapil a komu se to auto apoň trochu líbí, tak asi neprohloupí. Mluvil jsem s kolegou a ten má golfa třetím rokem a dával za Highline 1,4 TSI po slevě snad přes 550 000,- (má ale spoustu příplatků). Jen mě zarazilo, že se i u HL připlácí za DAB a i třeba keyless je fajn (akorát za necelých 10k poměrně drahé). Ledkové světla musí být taky dobré, ale 30k navíc. Akorát ty nádrže na CNG docela požerou místo v kufru teda. Jinak metla kurkuma je jasná volba :-) Upraveno 20. března 2018 uživatelem exBURN
OndraTce Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 exBURN Já jsem toho Golfa, o kterém mluvíš, kupoval loni. V listopadu jsem si pro něj jel. Auto bez keyless už bych dneska nechtěl a v porovnání s jinýma znamčkama není těch cca 10 zase tolik. Za ten komfort to rozhodně stojí. A LEDky jsem dával dopředu i dozadu (nutně jsem potřeboval ty dynamické blinkry...jak malej Jarda) a svítí moc pěkně. V kombinaci s tím asistentem dálkového svícení - velká spokojenost.Za mě, za ty peníze, ideální nákupní taška, která dokáže jet docela pěkně i na dálnici.
Tomas_2002 Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 No ... a máme po akci. Teď přišlo v oběžníku, že marketingová podpora této akce končí, ofiko se to sice ze dne na den utnout nedá, protože bylo inzerováno do 31.3.2018, ale kdo do této chvíle neměl auto zadáno do systému, ten se jej pravděpodobně nedočká. Musím uznat, že taková akce na Golfy tu opravdu ještě nebyla a kdo koupil, ten neprohloupil. Tyhle auta budou ztrácet na hodnotě jen velice málo a kdo ho bude třeba za dva roky prodávat, tak ho prodá minimálně za stejnou cenu, jak ho nyní koupil.
shaggy Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 V 20. 3. 2018 v 17:35, OndraTce napsal: Auto bez keyless už bych dneska nechtěl a v porovnání s jinýma znamčkama není těch cca 10 zase tolik.Na ten keyless budes nadavat v momente ked ti niekto len tak bez namahy raz odide s autom na ukrajinu.Naposledy som videl nejaky super zatah z Cieh na nove bmw. Chlapci trochu postelovali antenku pod oknom hotela a bolo vybavené... Sent via IPoAC
pjanek Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 (upraveno) V 20. 3. 2018 v 17:14, hopa26 napsal: Tady je kus ze sveta motoru S Octávkou III (2016) CNG jsem jel teď na hory a jak tyhle firemní auta moc nemusím, tak jsem z toho byl fakt nadšenej. Při klidné jízdě dojezd na CNG přes 500km, dojezd na benzín 800km. Celkem cca 1330km na plné nádrže! Spotřeba čistě na benzín při dálničním tempomatu na 140kmh cca 5.5l (2 lehký lidi, plný kufr, klima off). Vůbec jsem nechápal, co se děje; s mými auty se nedostanu pod 10l. Navíc auto je i na dálnici pěkně tichý. Kufr byl o něco víc mělký, ale u oktávky stačí i tak. Obě ústí nádrží pod klasickým víčkem je ideální řešení. Jen to trochu víc žere olej, cca 1-2l na 15.000km. edit: Trochu mě teda štvalo, že si nemůžu zvolit, na jaké palivo chci jet - vždy musím první vyjet CNG a pak až můžu jet na benzín (může být relevantní při plánování tankování). Ale řekl bych, že většině lidí je to úplně fuk. Upraveno 20. března 2018 uživatelem pjanek
OndraTce Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 V 20. 3. 2018 v 18:00, shaggy napsal: Na ten keyless budes nadavat v momente ked ti niekto len tak bez namahy raz odide s autom na ukrajinu.Naposledy som videl nejaky super zatah z Cieh na nove bmw. Chlapci trochu postelovali antenku pod oknom hotela a bolo vybavené...Sent via IPoACAno. Taky jsem to video viděl. Krasná nová světlá 5ka. Ale stála před domem. Já mám svoje auta vždy v garáži. A tihle kluci byli připravení. Na 1 takhle nachystaného vychází X joudů, co kradou do zastavárny. To je riziko, které jsem ochoten podstoupit. Jak jsem říkal - za ten komfort to stojí. Keyless, automat a klimatizace. Moje automobilová svatá trojice=).
shaggy Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Ono su to fasa veci, ale tym ako číňania vedia stale a stale zlacnovat tieto udelatka, tak dnes uz hocijaky feták ti môže otvorit auto alebo s nim rovno odísť.Tu garaz si nosis so sebou vsade? Sent via IPoAC
OndraTce Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 V 20. 3. 2018 v 18:43, shaggy napsal: Ono su to fasa veci, ale tym ako číňania vedia stale a stale zlacnovat tieto udelatka, tak dnes uz hocijaky feták ti môže otvorit auto alebo s nim rovno odísť.Tu garaz si nosis so sebou vsade?Sent via IPoACJá nevím jak Číňani dokážou nebo nedokážou zlevňovat tyhle zlodějské fičurky. Ale může být. Na druhou stranu předpokládám, že i automobilky na tenhle pokrok reagují.Navíc pořád chci věřit tomu, že těch pouličních zlodějíčků je řádově víc než ?profesionálních? zlodějů. Další věc je, že dostat se do toho auta je jenom půlka příběhu. Taky je potřeba ho nastartovat a odjet a to už je neděje tak, že bys někam strkal klíč. Další technická komplikace a potřeba to řešit.A ne, garáž si sebou samozřejmě všude nenosím, ale když někam jedu, vždy se mimojiné zajímám o to, kde a jak můžu zaparkovat.
lykan Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Keyless je super komfortni a auto ti nekdo vybere/sebere, i kdyz mas jen klasickou dalku. Bohuzel vlastni zkusenost (OII FL) a kamaradova ( VW Jetta). Obe vybrane bez jakehokoliv mechanickeho poskozeni... Navic treba u Skodovky ten klic nema zdaleka takovej dosah, jak tvrdi v manualu. Resil jsem to, kdyz jsem spal pod sirakem vedle auta . Dokud nejsi fakt u dveri, tak to dvere neotevre...
DavidLC Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Někdy minulý rok byla tady parta z Ukrajiny a měli "krabičku" na Toyoty a Lexusy, nakonec je čapli benga, vše bylo na tohle zamykání. Nejsou to bláboly, kamarádovi odvezli služebák a pak to s četníkama probíral... Prý odjezd jako s klíčem.U nás na vsi to používám, ale když to nechávám stát někde déle po Praze většinou vypínám....
moco Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 V 21. 3. 2018 v 7:39, nokia_tcx napsal: Porsche ke to nejlepsi podle meA labrador v něm
moco Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Jinak čekačka na ty CNG golfy je prej až koncem roku ne-li až příští rok.Já stihl obědnávku o týden dřív než bych spadl do výše uvedených čekatelů (počkám si ?jen? na konec června)
tedwine Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 V 21. 3. 2018 v 15:24, moco napsal: A labrador v němSo zlatymi AP RO skeleton na ruke !
tenge Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Jsou některé motory a verze z řady 911, kterým se vyhnout? Jde mi o ročníky 95-05.....předpokládám nákup v DE.. dik Apropos proč tak brutálně padá cena Cayenne? Kupovat ho nechci, ale jak se v tom pohybuju přijde mi to snad největší propad ze všech značek ..
Pavelpu27 Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Odesláno 21. března 2018 Začal bych od konce - starý auta si drží cenu jen tehdy, když je chtějí fandové. Cayenne žádný fanda nechce, naopak jím opovrhují. Vyzkoušel jsem, příjemně překvapil, ale nikdy bych si ho nekoupil. Co se 911 týče, máš vlastně 3 možnosti: Drahou, dražší a nejdražší. Propásl jsi dobu, kdy se 996 (96-2004) prodávaly za hubičku. Dneska koupíš slušný auto kolem 550-700 tis. Hezčí jsou po faceliftu z roku 2003, ale ty už opravdu nejsou pod 29 tis. EUR, což je velmi blízko řadě 997, která je nejen hezčí, ale i lepší. KROMĚ ložiska IMS, což je uložení předlohového křídele. 996 měla ložiska pevnější, u prvních 997 se trochu šetřilo a lepší jsou až od cca března 2005. Ale - celá ta kauza je trochu nafouklá a určitě to není tak zlý.Tím se dostáváme k nejdražší, nejméně pohodlné, ale asi nejhezčí verzi - 993. Poslední vzduchem chlazená ikona. Zcela upřímně - já bych jí moc chtěl, ale jezdit v ní je mnohem větší hardcore, než v 997, která je velmi civilizovaná. Ale tam už se pohybuješ kolem 60-65 tis. za pěkný auto.Co se spolehlivosti týče, není zásadní problém nikde. Jde jen o to, jak bypadá tvoje konto. Určitě ušetříš, když koupíš automat, ale budeš ho v budoucnu hůř prodávat.
M10 Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 to tenge : zrovna dnes jsem si tom početl ...je tam jak cayman, tak carrera, koukni na to https://autobible.euro.cz/pet-zajimavych-dostupnych-ojetin-ktere-uz-nebudou-ztracet-cene/
M3maniac Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Tak bohužel dnes už pěknou M3 e46 do 500 nekoupis.Tenge 996 nejmene vyhledavana, poruchovej motor, ale porad nejlevnejsi a nejdostupnejsi. 993 pekna, ale pokud budes chtit C2 v manualu tak uz raketa. Nevim kolik do toho chces dat, ale dnes se da rozumne koupit 997, pokud to chces jako radost a zaroven aby to nepadalo na cene tak manual a zadokolku, ale tech je nejmin. Znam kluka co si pred rokem koupil nejlevnejsi 996 na trhu bez servisky, dovoz usa po par km motor s dirou v bloku a oprava? cca 250 ... Ale pozor u 996 muze kleknout i nadherny kousek s origo 100tkm. Ja bych nezatracoval ani pekne gecko nebo 964,ale ceny peknych kusu od 50.000? nahoru.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se